araç satılmıştır.konu kilitlenebilir
Printable View
araç satılmıştır.konu kilitlenebilir
hayırlı olsun hocam kaça sattın ayıptır sorması?
sağolasın
19.000' e sattım
hayırlısı olsun kazım kurtulmuşsun ne diyeyim:)
yeni araç alıcakmısın?19 bin fena değil
eyvallah sağolasın :)
linea yada megan var aklımda,haftya araştırmaya başlarım herhalde temiz iş 6 ayda olurmuş,6 ayda sat 6 ayda al :)
hayırlı uğurlu olsun,çok bekledin ama sabrın sonu selamet..bende verdim bakalım ilanı bi 6ay da ben beklerim belki:)
sağolasın eve bayağı bi inat ettim ama çok şükür aracım yeni sahibini buldu,ben memnun kaldım araçtan ,inşallah yeni sahibide memnun kalacak.mayıstan itibaren satışlar hızlanır diye tahmin ediyorum çimene yayılma ve çimme mevsimi geldi artık arabaya ihtiyaç var :)
en kısa sürede satarsın inşallah
:)inşallah..satılsa da yenisi için çalışmalara başlasak:)
hepsini tek tek okudum :) hayırlı olsun inşallah dilediğiniz gibi bir araca sahip olursunuz.
inşallah :)
hayırlı olsun hele şükür sattın aracı sende kurtuldun ben
kazım sende sattın ya çok şükür kardeşim her gün güncel okumaktan yorulduydum :D
alacağın arabayıda satma lütfen ricamdır :D :D
güncellemeyi bıraktım araç satıldı keramet güncellememektemi acaba :)
güncellerken çevreye verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim :)
herhalde en fazla yorum alan ilan bu dur:)). hayırlı olsun artık yeni aracınızı almıssınızdır:))
sağolasın, evet bayağı bir yorum aldı,herkes birşeyler söyledi :)
yeni araç almadım daha acelesi yok şimdilik.
linea var kafamda 40-50 binlerde 1.3mjet
linealar pek sekilli gelmiyor bana. bir garip duruyor ama son zamanlarda dizel fiyatına benzinli diye sattılar sıfırları uygundu hatta motorları 1.3 90 lıktı
şekli fena sayılmaz bana kalırsa, motor puntoyla aynı 1.3, kasa daha geniş, piyasasıda fena değil iyi satıyorlar.yakıt olarak puntodan biraz fazla yaktığı söyleniyor ama o kasaya ve ağırlığa göre normaldir diye düşünüyorum.