Hayırlısı olsun abi. Artık yeni araç bakmaya başlama zamanı geldi o zaman :)
Printable View
Hayırlısı olsun abi. Artık yeni araç bakmaya başlama zamanı geldi o zaman :)
Foruma bakarsan 19000 e satardın bu aracı.Yine de dediğin fiyatın üzerine satmışsın.Ve kesinlikle kimse pahalı demesin.Arkadaş aracını uygun fiyata vermiş.Bu temizlikteki bu aracı zaten bu fiyata satmak lazım.
5 ay önce benim 98 model 1.6 model palio mu teampalio forumunda sorduğumda 8-8.5 dan yukarı etmez diyorlardı.9750 ye sattım aracı.
Foruma araç satarken girmemek lazım.:D:D:D
Arkadaşlar aracı alan almak isteyen arkadaşla yaşanılan sorunlardan ötürü (sorun araçla ilgili değil banka mevzuları ve alıcının tavrı ile ilgilidir) aracım satılmamıştır.. Arkadaşın Kaporasını iade ettim..
Aracım hala satılıktır almak isteyenlere duyurulur.. irtibat için telefon numaram 533-482-44-97
Hayırlı satışlar Aytuğ.Bende diğer aracımı fazla yol yapcam diye satıp dizel evo aldım 30.000 km yi gectim 6 ayda inşaat mühendislerinin kaderi demek ki fazla yol yapmak günde 200 km yapıyodum işi bıraktım en sonunda:)
Sağol abi.. Aynen öyle deli gibi yol yapıyorum o yüzdende su an arkadaşın dizel corsayı kullanıyorum benim araç daha az kullanılıyor o sebepten.. ben sıfır düşünüyorumda abi evoların içi harika ama dışına özellikle önüne ısınamadım.. Bakalım kısmet satılırsa alcam yinede.. ya da yaza kadar beklerim baba ya veririm kullanır ben işimi görürüm bi şekilde yazın satarım yaza alırım çok da acele etmiyorum açıkcası.. kısmet..
güncel.. aracım tekrar satılıktır.. aracım 48500 km ye geldi.. ilanımı yeniledim.. ilan linkini tekrar paylaşıyorum.. Fiat Punto Grande 1.4 Starjet Dynamic 2006 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
sadece ön tampon boyalı kasasında boya darbe değişen yoktur.. ön tampon çorlu haliç otoda (fiat yetkili servisi) boyanmıştır.. bütün bakımları yapılmıştır.. eksiği yoktur.. fotograflarda veya garajda ayrıntılarını bulabilirsiniz.. ekstra sormak istedikleriniz için mesaj atabilir veya arayabilirsiniz..
Arkadasım bu senin araç çok düzgün duruyor valla nasıl oluyorda alan çıkmadı hayret
çok diri araç ben hayran kaldım.çok temiz inan bende punto olmayacaktı
kesin alırdım birde lpg yaptın mı değme keyfine
bu milleti anlamak güç ne istiyorlar bedava mı almak
Hayırlı Satışlar Aytuğcum... Allah gönlüne göre versin... Arkadaşlar aracı bizzat gördüm ve maaşallahı var çok temiz harika bir araç tam biniciye gidebilicek bir araç... Yalnız tek bir kusuru var aracın onu belirtmemiş Aytuğ kardeşim onu benim belirtmem gerek herkez bilsin... Aracın kusuru yıkanınca şıkır şıkır parlaması ve şoförünün yakışıklılığı... Aracın parlamasından dolayı kızların gözleri kayıyor soförü görünce arabanın önüne atlıyorlar :D:D:D:D
İşin şakası tabii.. Hayırlı satışlar cnmm...
Hayırlı satışlar Aytuğ...
teşekkür ederim.. ben bi ara satışından vazgeçmiştim.. onun haricinde herkes aynı şeyi yapıyor mezarcılık :stretche:
hep 19-19.5 veriyorlar bende yanaşmıyorum çünkü araçtan memnunum.. acelemde yok değerine satılsın istiyorum :)
teşekkür ederim abicim.. :) o senin gönlünün güzelliği.. :) senin aracın ve senin şeklinin yanında bizimki ancak özentilik kalır ;) senin araçta benim araçta değerinde satılır inşallah.. :)
teşekkür ederim :)
Sağol canım...
hayırlı satıslar bu ara satıs zayıf sanırım. aracla ilgil degil. ben aralıkta ilan verdigimde epey bi arayan olmustu fiyatı yuksek tuttum anlaşaamadık. simdide ilanda 19250 fiyat verdim kimse aramadı. aciliyeti olmadıgı icin önemsemiyorum. ama senin aracın fiyat olarak benmkine gore daha uygun ama enteresan işte satılmıyor
Hayırlı satışlar Aytuğ
mustafa abi uygun yazınca bi sıkıntısı var sanıyorlar :) beni arayan çok 2 günde 7 kişi aradı maşallah ama bende tolerans yok.. ben bir önceki sefer daha toleranslıydım.. satar aralıkta sıfır alırım diye ama artık sıfır alamayacagım için değeri verilene kadar satmayacağım..
teşekkür ederim :)
Fiat Punto Grande 1.4 Starjet Dynamic 2006 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Eklemeyi unuttuğum bazı noktalar var.
Aracın Yedek Anahtarı ve kullanma kitapcıkları duruyor ayrıca Lastikleri 1 yıl (10 ay kaldı) yoldan kaynaklı olusabilecek hasarlara karsı sigortalıdır. (Bire bir değişim yapılıyor)
Yapılan bütün bakım vs. işlemler belgeli ve faturalı olarak aracın dosyasında durmaktadır..
Valla sanırım bu aralar bizim Punto'ların piyasasında bir sorun var ya da herkes dediğiniz gibi mezarcı olmuş. Ben de kendi aracımı satmaya çalışıyorum. Sizinki gibi 2006 model ancak 90 binde. Bir de en büyk dezavantajı tek kapı olması. 17 bine bile kimse yanaşmıyor. En fazla 16500 veren oldu ben de 17 binde ısrarcıyım. Temiz, bakımlı kazası olmayan bir araç. Ancak dediğim gibi nedense arayan bile yok. Bakalım bekliyoruz artık.
Hepimize hayırlı satışlar.
Punotlarda ki fiyat sorununun nedeni bence geçen gün gördüğüm ilan sizlere fikir verebilir.
Ilanda yazan şu elimizde 10 adet 2008 model gp multijet active araç var kmleri 80-160 bin km arası fiyat aralığı 18-21 bin diye bir ilan vardı sahibinden comda
bunu görünce aklıma filo kiralama şirketleri geldi açıkcaıs
çünkü bizim arkadş var o çalıştığı şirketin gp sine biniyor ve bana dediki bizim gp leri geri verdik filo şirketine 2011 model gplere biniyoruz dedi
haliyle bir çok şirket gp kullanıyor bunnu sonucunda ğiyasada kıyamet gibi gp yayıldı özellikle dizel olanlar ve 2008 model yüksek km olan
Benimki 5 kapı üstelik kilometresi düşük fakat durum yine aynı.. Takasta bayinin Galerinin verdiği fiyatı neden teklif ederler anlamış değilim.. o adamlara versem zaten ondan en az 2 bin lira fazlasına alacaklar.. Ama galeri bveya bayi satınca daha tatlı oluyor sanırım.. Yüksek kilometreli hele hele tek kapı araçları satmak her zaman sıkıntı oluyor maalesef önceki aracım tek kapıydı 120 bin km idi dizel olmasa satışında gerçekten zorlanırdım ki dizel olmasına rağmen zorlandım.. Hepimiz için hayırlısı..
Bu konuda haklı olabilirsiniz ama insanlar aradaki farkı anlayamıyorsa maalesef aciliyeti olmadığı sürece değerini bilen birini beklemek durumundayız.. Şirket aracını temiz kullanan bir çalışan var mıdır acaba.. Şahıs araçlarıyla bir tutmamak gerek ama işte insanlara anlatamıyorsun.. Vaktim olsa Oto pazarına çıksam en fazla 2. çıkışımda mutlaka satacağımı biliyorum aracı fakat vaktim yok.. Bende bekliyorum.. zaten acelemde yok..
Fiat Punto Grande 1.4 Starjet Dynamic 2006 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
İlan güncellendi..
güncel..
aracı alacak arkadaşlara hediye olarak strawberry nickli mert arkadaşımızın dükkanından istediği tonda cam filmi yaptırıp aracı o şekilde teslim edeceğim..
Kaçırılmayacak araç aslında umarım değerini bilen birine gider...
Aytuğ, hayırlı satışlar...
Gerçekten özenle bakılmış, kullanılmış bir araç...
Kesinlikle kaçırılmamalı...
Aytuğum bugün antalyadan çok ısrarlı biri aradı ve 21.500 e he de gelip alayım diyor napsam acaba ya???