zafer bide senin kine bakalım. indiriyorum ;)
paylaşım için tşkler.
Printable View
zafer bide senin kine bakalım. indiriyorum ;)
paylaşım için tşkler.
:) tamam abi tekrar teşekkür ederimAlıntı:
Mertcim sana bi albüm sözüm vardı kabul edersin kardeşim;)
Zafer senin albümüde indiricem sanada teşekkürler.. ;)
Valla tek kelimeyle şahane
Oturdugum yerde oynamaya basladım kalkmamak ıcın zor tutuyorum kendımı ve setim gittiği için birkere daha üzüldüm:)
Emeğine sağlık gerçekten
zafer şarkıları indirdim yanlız gerçekten arada çok fark var paylaştığım albümler en yüksek ses netliğinde tizinden bass'ına kadar ayrıcalıklı ses dizaynına sahip şarklardır,yoladığın parçalar hoş ki yabancılarını dier albümlerimde paylaştım emeğin için paylaşımının için ayrı bir teşekkür ederim benim hiyetim aracına oturduğunda ses sisteminin ne kadarda akıcı olduğunu hoş güzel olduğunun farkına vardığını anlamak kısacası söyle diyim benden indirdiğini ve paylaştığın albümü ayrı ayrı 2cd yaparak aracında dinle aradaki bahriz farkı sende hissediceksin;) tekrar tesekkürler...
ßiliyorum uur abi seninkilerin biti yüksek Kaliteli parçalar :D O remixleri Bu şarkıların üzerinde de Yaparmısın Hanqi program kullnaıyorsun ben yapim sen uğraşma ;)
ben yapmıyorum kı bunları zafer dediğim gibi sayılı djlerden arz ediyorum saolsun bana iletiyolar kırmıyolar piyasadada zor bu tür setleri bulmak ve sadecede size paylaşıyorum keyif almanız için aracınızla buda mesleğimin bana ufak faydası;)
Abi Bilgisayarda Suan Yapmak İsteyip Yapamadıgım bi Flash Site Var :D Ne ForumlaR Kurdum ne siteler Yaptım Ne ProgramlarLa Uğraştım. Bu mp3 lerin bitinide Ayarlarım da İşte Programı aramamk için Söylemiştim Herşeyin Bi Usulü var :D Hani Php site Yaparken Bi ton Kod yazarsın dj lerde böyle bişey Yapmıyorki PRogram Önemli :D Sağlam bi Program buluyolar Hep Onu Kullanıyolar BasiT Yani Allok mp4 converter diye program var. Mesela Ben Onunla İnternetten İndirğim Videoları mpg den mp4 e 3gp ye felan CEviriyorum ve Çevirirken Orda ses kalitesi Biti herzi felan var :) Büyük İhtimal böyle Oluyodur :)
öbür albümlerdeki şarkılar boımba gibiydi bunların da öyle olacağına inanıyorum, şu an iniyor şimdiden teşekkürler.
zafercim söyle özetliyim sana bu iş göründüğü kadar kolay diil şimdi bu adamlar bu şarkıyı önce bit olarak yükseltiyor sonra dj özel cihazlarında canlı performansla çalarak cihaza laptop baglayarak direk kayıt yapıyolar yaptıkları programda sony pro edit piyasada yok lisanslı bir program ve çok ii bir program son duzelemelerıde bu program uzerınde uygulama yaparak parcayı tamamlıyolar yanı uzun iş:)
eline emeğine sağlık dün indirdim harika olmuş teşekkurler arkadaşım .
Ben yeni gördüm şirkette engeeli olduğu için açilmiyor evde indiricem ilk iş. Bende 1 cd nin ömri normalda 1 haftadir ne kadar seversem seveyim ama senden aldiğim cd ler 2 aydir hala arabada hergün dinliyorum devaminida bekleriz. Cok tsk. Bu arada carting bulusmasinda yoktun gözlerimiz aradi