aynen öyle hiç beğenmediler ama benim işime geldi bütün msırlar ve çift kişili koltuklar bana kaldı ::)
Printable View
ısın aslı fılmın aman aman guzel bır konusu yok ama goruntu efektlerı, yapımında harcanan para ve sure ıster ıstemez fılmı ılgınc kılıyor.ımkanı olanlar 3D ızlesınler...
renkler ve zevkler tartışılmaz :) bende aşk filmlerine uyuz olurum bırakın para vererek sinemada izlemeyi tv de bile izlemem . aksiyon olan tüm filmleri izlerim . Ama cumartesi ankamallde yer kalmadığı için 3D XpanD e giremedik normalde izlemek istemiyorum :(
Ben güzel olan her filmi izlerim özellikle aksiyon ve gerilim film kültürümde bayaa geniş olduğu için bana güvenmişlerdi ama hayal kırıklığına uğratmışım.sırada testere var :) benden daha önce giden olursa yorumlarını beklerim
ben testere hakkında yorumda bulunabilirim .. gitmeyin :D
filmin başıda sonuda bir, bu sefer gizliliği koruyamamışlar filmin başında kimin ne olduğu belli hata ufak bir ayrıtıda saçma geldi bana. film yine bildiğiniz tipik saw modeli.. :)
Arkadaşlar Xpand 3D, Real 3D ve Imax 3D denen şeylerin birbirinden farkı var mı, varsa nedir, hangisini tavsiye ediyorsunuz.
XpnaD sistemleri bilinen bütün sinema salonlarına uygulanabilmektedir. XpanD sistemlerinde kullanılan projeksiyon cihazları 35mm film gösterimi yapılan tüm salonlara uygun olarak planlanmış dijital film gösterim teknolojisidir. Filmler Hard disk olarak gelmektedir. Aktif polarize gözlüklerle izlenmektedir. IMAX salonları ve kurulumu uygulanması zorunlu kriterlere göre yapılmaktadır. IMAX teknolojisine uygun filmler, formatlarına göre 2 ya da 3 boyutlu olarak gösterilmektedir. IMAX dünyadaki en geniş ve kaliteli film formatına sahiptir. IMAX salonlarında görüntüler; gerçek hayattaki renkleriyle olağanüstü netlikte, şaşırtıcı boyutlarda ve inanılmaz derinliktedir. Bu IMAX Deneyimi’nin sırrı; IMAX salonlarında, normal sinemalardaki 35 mm’lik film karesinden 10 kat daha büyük olan, 15 delikli 70 mm’lik film karesinin kullanılmasıdır. Perdedeki görüntüler; IMAX’in, son teknoloji ürünü 14.000 watt’a varan güçteki 6 kanallı çok yönlü dijital surround ses sistemi ile desteklenerek olağanüstü bir hal alır. Salonun tüm koltuklarını EN İYİ koltuk yapan bu mükemmel kalitedeki sesi, izleyici nerede oturursa otursun, iliklerinde hisseder. IMAX’te dünyanın en güçlü projeksiyon makineleri kullanılmaktadır. IMAX projeksiyon sistemlerinde kullanılan güçleri 7.000 ile 10.000 watt arası değişen 2 adet xenon lambası sayesinde perdede son derece net görüntüler elde edilmektedir. Hatta IMAX projeksiyon lambası gökyüzüne yönlendirilir ise bu ışık uzaydan dahi görülebilecek kuvvettedir. IMAX film perdesi için özel bir salon dizayn sistemi gerekmektedir. Bunun için de izleyicinin görüş alanının genişlemesini sağlayan hafif kavisli dev IMAX perdelerine gereksinim vardır. Devrim yaratan IMAX DMR® (Digital Re -Mastering) teknolojisi sayesinde gişe rekortmeni Hollywood filmleri eşsiz bir görüntü ve ses kalitesiyle IMAX’in dev formatına dönüştürülmektedir. 3 Boyutlu film gösteriminde özel polarize gözlük kullanılmaktadır.
( Alıntı : FriendFeed )