-
Punto fiyatina bravo
-
Neden satıyorsunuz acaba?
-
Fotolarını eklerseniz seviniriz.
-
ben ciddi bir alıcı olabilirim ama aracımızın fotoları da yok ?? ne için düşünür olucağız ?? pls en yakın zamanda bir fotograf istiyoruz...???
-
edirnede bir ev almak üzereyim 40000 ytl eksik var, kredi faizleri yükseldiği için kredi çekmek istemedim, bu nedenle satılıktır. fotoğraf koymayıo bilmiyorum. becerebilirsem şimdi koyacağım
-
-
valla cillop gibi araba hayırlı satışlar olsun ev içinde hayırlısı olsun ev almak daha önemli tabi hayırlısı neyse o olsun sizin için, sezgin abi ne diyosun:)
-
araba gerçekten çok iyi ev için hayırlı olsun satarsınız inşallah ...
-
Çok güzel fiyata güzel araç. Alacak ve satacaklara şimdiden hayırlı olsun.
-
hayırlı satıslar guzel araba...
-
Umarım hayırlısıyla satılmıştır şimdiye kadar...
-
satılmadı daha. İstanbul gibi yerde nasıl satılmıyor bu fiyata anlamadım ben de.
TofaÅŸ - Fiat > Bravo > 1.4 16V Turbo Dynamic > KUSURSUZ BRAVO- 26.500 TL #11517289 - Sahibinden.com
15 ocakta güncellenmiş ilan.
-
hayırlı satıslar.fıyat super, arac super.ama alıcı bulmak zor :(
-
Araçta fiyatıda güzel :) hayırlı satışlar..
-
araç halen duruyor.bu aralar baya arayan oluyor. herhalde artık yakın zamanda satılır.
-
Hayırlı satışlar güzel araç
-
araç için kaporo aldım. aksilik olmazsa cuma satış yapacağız.
-
Arkadaşlar satış işlemleri artık noterde olmuyormu yoksa noterde satışa devammı en son noterde satış devri bitti diye duymuşdum ama bende aracımı satacağım için bilen varsa yardımcı olsun lütfen
-
Hayırlı olsun Ahmet,
İlker, birkaç ay öncesine kadar satışlar noterdeydi hala ama şu anda bilemiyorum nasıl.Tahminim eski usül devam ediyordur...
-
alanada satanada hayirlisi olsun...!!!
-
Noter süresi uzatılmış. Bilginize...
-
ben aracımı aralıkta satım ve hala noter satış yapmaya devam ediyordu....
-
araç satılmıştır. satış halen noterde ve baya ucuzlamış, 230 ytl, konu kapatılabilir.
-