Ercan gibi site ve grup için birçok fedakarlık yapmış bir arkadaşı daha mı kaçırdık pekii beyler?
Yokluğu hissediliyor,bir aksilik var!
Nereye gittin be adam bi ses ver daaaa...
Printable View
Ercan gibi site ve grup için birçok fedakarlık yapmış bir arkadaşı daha mı kaçırdık pekii beyler?
Yokluğu hissediliyor,bir aksilik var!
Nereye gittin be adam bi ses ver daaaa...
ercan abi bir yere gitmez. işi vardır.
dün konuştuğumda, 5-6 suları yani, toplantıya gidiyorum diyordu...akşam akşam!
bu aralar işleri çok yoğun görünüyor..en kısa zamanda geri dönücektir!
Micro aman diyim....
Yok yok durum ciddi bence beyler...
https://img212.imageshack.us/img212/5056/searchzk5.jpg
harbiden haydaaa
ne oldu acaba yaaaaa
abi ne oldu ki ben anlamadım olayı ne yaşandı ki acaba birisi özetleyebilir mi?
ercan abinin böyle bişey yapmasını gerektirecek bişey olmadı ki.
SAnırım olmuş--birde bu TV çekimi meselesi çok önemli olmasına rağmen üzerinde durulmadı pek--ilgi gösterilmiyor gibi bir kanı var bende.Onun da etkisi olabilir.
Ankara bu meseleyi yeterince sahiplenmedi gibi geliyor bana-İstanbul un yaptığı rüzgar ı yapmadı.
evet tv programı için gidip görüştük burada söylediğimizde pek ilgi çekmedi. ercan abi yoksa zaten tv programı falan da yok. bu foruma bu kadar sahip çıkan fazla insan yok. kendi işi için yola çıktık fakat forum için tv programı görüşmesine gittik odaha önemli dedi ve şimdi olanlara bakın
baba ne oldu siteye anlamadım ki 1 hafta girmedim bi dolu olay ercan ebi neden kırıldı off ya:(
yaa vallahi üzüldüm sit için bu kadar emek veren birinin küstürülmesi üzücü bir an önce gönlünü almalıyıs bu sitesi üzerinde emeği çok büyük insanlardan biri
Ercan Mihenk taşıdır yahu,böyle olmamalı.
valla bır şok daha yaşadım arkadaişlar kan kan kaybedıyoruz ercan gıbı bırınıde küstürdüysek artık ne dıyeyım yanı??
herşey için ara beni..ama bu konu hakkında ise asla arama dedi adam yaw :(
bab ver numarasını bizde özürdileyelim msj atalım bişiler yapalım ayıp valla
bana telefonunu gonderırmısınız
msn den ozelden cepten...
Forumdaki son mesajı, modların sürekli online olmamaları konusunda bir başlıkta yer alıyor. O başlığı okudum ve problem çıkacak birşey görmedim açıkçası. Ama eğer bununla ilgili ise, gereksiz alınganlık bence.
Forumlarda her zaman tartışmalar-zıt düşmeler vs.ler yaşanabilir. En ufak bir meselede o forum terkedilecekse, internet dünyasında sürekli kalınacak forum bulmak oldukça zor olur benim görüşüme göre.
DH'ta neler neler yaşanıyordu, hem de kendi aramızda değil, alakasız kişiler gelip bizi tahrik ediyordu da, yıkılmadan kalmıştık orada. Bunu hatırlatırım.
Mesele son yazdıklarıyla ilgili değil bence Cem, onun sildiği mesajlar var asıl!
Saçma sapan adamlar yüzünden birileri Ercan'ın canını sıkmışsa ben de eywallah derim!!!:icon_smile_angry:
Kendisiyle konuşana kadar bu konuda başka bir şey yazmayacağım...
Kırgın olmakta haklıdır,üst düzeyde çabalayarak birşeyler yapmaya çalışmasına rağmen,"bir" yada birkaç üye tarafından çabası çok basite alınmış--herkesin yapabileceği bir iş olarak lanse edilmeye çalışılmıştır diye düşünüyorum.
Buna rağmen bazılarına gösterilen ilgi ve alakanın yarısının bile gösterilmediği kanısındayım.
Bu satırları sakın bir çocuğa gösterilmesi gereken ilgi alaka ile karıştırmayalım. Sonuçta elbette çocuk değiliz dostlar...
Sildiği mesajlar var ise o konuda yorum yapamam, çünkü onları görmedim.
Ama bence bu oluşuma diğerlerinden daha fazla birşeyler vermiş insanların birden çekip gitmesi -her ne kadar haklı olsalar da- yanlış bir davranış olur. Aynen bir geminin kaptanı misali. Şimdi atıyorum ben veya Vadi veya Ali veya benzer bir kişi, forumdan birisiyle ters düşse, çekip gidecek miyiz? Doğru olur mu? Onun da foruma katkılarını biliyoruz ve birden gitmesine anlam veremiyoruz. Her ne kadar bu forumun bir veya birkaç sahibi yok diyorsak ta, ev sahibi çekip gitmemeli diyorum.
Haklısın Cem.
Herkes bılır bulusmalar ıcın ne kadar urastıgımı ama
2 araba 3 araba bulustuk sureklı.
herkes sırtını donmesın her negatıf olayda boyle yapmayalım arkadaslar...
arkadaşlar noldu burada yahu? 1 hafta göreve gittim geldim ortalık karışmış. Sevgili Ercanı bu kadar üzen şeyi ben anlıyor gibiyim. Sanırım bu konuda verdiği emeklerin anlaşılmadığını düşünüyor. Çünkü insan emek verdiği bir şey karşılığında sevgi ve takdir bekler, bu çok doğru. Ancak unutulmamalı ki burası çok farklı yerlerden ve çevrelerden gelen insanlarla oluşmuş bir grup. Herkesin aynı anda aynı şeyleri hissedebilip, yaşayabilmesi çok zor. Sonuçta bizlerin gp dışında çok farklı sorumluluk ve sorunları var, çoğumuz aile geçindirme derdindeyiz. Eğer sevgili Ercan tv çekimi olayına kızdıysa bunda O sırada Ankarada bulunan arkadaşların payı olduğuna inanıyorum. Onlar Ercan'a bir özür borçlular. Eğer Ankarada olsaydım ben iki elim kanda olsa gelirdim. Saygılar.
Ya nedir bu arkadaslar boyle..
Ankaralılar oalrak hemn bir toplantı yapmamızı öneriyorum. Gerekiyorsa gidip Ercan'ın evinin önünde oturma eylemi falan yapalım.
Bizim için bu kadar canla başla çalışan bir kişi böyle gidemez, gitmemelidir.
ercan abi için her yere gelirim. eğer isteyen varsa buluşup görüşelim hep beraber ercan abiyle
arkadaşlar ben ve gökhan msnden bizzat konuştuk ben elimden geleni yaptım ayrılma sebebini anlattı ve sonuna kadar haklı ercan abi ve malesef kesin kararlı dönceğini düşünmüyorum :(
Şu ayrılma nedenini bizde öğrenebilimiyiz.
Sanırım daha önce ayrılanla ile ilgili bir durumlar var ortada ama ne döndüğünü anlayabilmiş değiliz..
Dün kaan'la biz elimizden geldiğince durumu öğrenmeye ve ercan abiyi ikna etmeye çalıştık ama nuh dedi peygamber demedi. Biri iki ufak olaydan ötürü sanırım Vadi ye de kızmış. Ama dediğim gibi pek ayrıntı yok. Umarım sorun halledilir. Search ü kaybetmek istemeyiz.
her sey bı yana Bana neden kızmıs bı anlamadım bı yalnıslık var bu ıste...
ercan abinin isteği için sitede yayınlayamam kusura bakmayın
Kaan Ercan abi halkı diyorsun, o zaman gerçekten forumda bir sorun var demektir, bari bunları biraz üstü kapalı da olsa anlat ki, yeni sorunlar yaşanmasın :(
evet bencede ortada bir sorun var,bu bir gerçek ama arkadaşların bir kısmı konuyu biliyor,başta ben olmak üzere çoğu bilmiyor,sonuç olarak bu da ayrı bir kargaşaya neden olur,herkes Vadi örneği ben bilmeden birşey mi, yaptım acaba diye kuşkuya düşer,bundan sonra bir hata yapmıyayım diye zamanla foruma giren bile olmaz,bence her konuda olduğu gibi buradada açık olmalıyız,varsa bir sorun konuşarak halletmeliyiz.