fıat'ın DIESEL firmasıyla yaptığı anlaşma ile ortaya çıkan mükemmelliğe bayıldımmm piyasaya bu güzellikten 10.000 adet sunulacakmış.biri benim olmalı... :)
Printable View
fıat'ın DIESEL firmasıyla yaptığı anlaşma ile ortaya çıkan mükemmelliğe bayıldımmm piyasaya bu güzellikten 10.000 adet sunulacakmış.biri benim olmalı... :)
ya ok guzell modeler cıkıyor abathlar onlar bunlar sunlar ama neden bunlar ulkemıze gelmıyor.yurt dısındada satılıyor mu acaba bu abarthlar falan...
yahu baktıkça içim sızlıyo çok gezel olmuş geçen hafta ilk gelenleri de inceledim (birmot zincirlikuyu) onlarda çok iyi ama bu süper
fiat 500 geldımı ulkemize?
Tam bayanlara göre...
Budapeşte de gördüğüm bir Fiat 500,gerçekten çok tatlı bi araç :)
ya arda abi pekı normal 500 ne zman gelıcek yada bu abarthlar neden gelmio(punto 500 varsa bravo)bilgisi olan da varsa biseler acıklarsa biseler ogrenmıs oluruz...
sanırım begenmedim diyen çıkmamış,nedense ben hiç ısınamadım bu arabaya,ama belki gorunce değişir goruslerim :)
mesela bravo ilk çıktıgında bayılıyodum ama su sıralar pek hosuma gitmiyo...
Autoshow 2008 le beraber fiyatları açıklanacak ve satışa sunulacakmış arkadaşlar..
kaynak nerden can?
auto motor sport dergisinden ercan
ne zman acaba fuar?
eğer hepsi gitmediyse zincirlikuyu birmot ta şu an var 5 tanesi basına verilecek 3 tanesi de tanıtım amaçlı gezdirelecek bildiğim kadarıyla ben inceledim çok harika hem içi hem dışı farklı versiyonlarda
üst modeller gelecek ancak yanlış hatırlamıyo isem abarth toplamda 100 adet üretilecekmiş zaten
fuar sanırsam 1 2 hafta içinde yani en geç 20 güne kadar piyasada olur,esas ben vw scirocco yu bekliyorum heyecanla :)
bırak abi ya vw kımseyı kandıramaz artk ic mekan hep aynı golf jetta eos scricco bi sirket malıyetı dusunurde bu derecemı anlamadım yaa kesınlıkle o fiyata deymıyecek bi araba.ayrıca ben vw nin tasarımınıda beyenmiyorum alman tasarımı duz ve hatsız.yeni golf te oyle birseye benzetememisler...onunda ic mekanı neredeyse bu saydıgım arabalarla aynı salaklasmıs durumda vw...
yanlısmıyım arda abi ama...sence de oyle degıl mı...tasarım namına hic bise yok yenı golf dedıler dedıler eskısının aynısı.5 yıldır ic mekanlar aynı.tasarım sonuk...alman olmasına ragmen bide mercedes e bakın...
valla zevkini bilemem kardeşim ama golf dediğin araç senin dünyada sınıfına isim koymuş araba,scirocco nun fiyatı 50.700 den başlıcakmış çok yüksekte değil içide pek aynı değil direksiyon hariç golften, tamam hadi benziyor diyelim punto nun linea nın bravo nun iç mekanları çok mu farklı? mercedeste aynı direksiyonları kullanıyor audi de bu artık bütün dünyada böyle nası bir markanın dış dizaynı benziyorsa birbirine iç dizaynıda benziyor,ayrıca gittim lancia delta baktım onunda içi bravo dan birebir alınma direksiyon hariç,kaldı ki ben scirocco nun tipini çok beğeniyorum kendi zevkimdir,değiştirirsemde tercihlerim arasında golf ve o var, zaten adamların derdi göze hitap etmek değil, her zaman köklerine bağlı araçlar tasarlamayı hedefliyorlar ve yeni müşteri edinmektense sadık müşterilerini kaçırmamayı seçiyorlar..burda volkwagen avukatı gibi oldum ama biraz haksızlık yaptığını düşündüğüm için uzun bi yazı yazdım umarım anlayışla karşılarsın:)
wala hocam zaten ben A yazsam burdan gider kisiler Z anlıyor o yuzden bole seylere hic ama hic cevap vermıcem ben kendı fıkrımı ve ayrıca profesyonel test yorumlarını ve kendı tecrubelerimi yazdım...o yuzden kımseyle hic bir seyi tartısamıcam anlamıyan anlamıyor pc basındanda keyfıne gore yazıyor adamı da burdan sinir ediyor.insallah sende bir an once kavusursun hayal ettigin makinaya...
valla hocam sende insanların zevklerine saygı duy o zaman o marka salaklaşmış bilmemne diyorsun bizde salağız o zaman o arabaya para verip alıcaz..geçen mesajımın sonunda umarım beni anlarsın yazmıştım ama malesef pek olmamış..benimle tartışman gereken bi durum yok,zaten ortada tartışacak bir şey yok..pc başında yazdıklarımı dışarda gördüğüm arkadaşlara da aynen iletiyorum bu konuda endişeye mahal yoktur zaten..bence herkese ileri geri sallayıp adamı sinir ediyorlar bilmemne diceğine biraz yazdıklarını görmeye çalışmalısın,herkes seni sinir ediyorsa ya gerçekten sinirlerin bozuktur,ya da bu sitedeki insanlar külliyen sana çalışan arkadaşlardır,hangi seçeneğin mantıklı olduğu su götürmez zaten,saygılar..
[quote=SteinGP;189445]valla hocam sende insanların zevklerine saygı duy o zaman o marka salaklaşmış bilmemne diyorsun bizde salağız o zaman o arabaya para verip alıcaz... quote]eger sen bu cumleden bunu cıkardıysan o senin kendı ruh halindir arkadasım vw nin bi parcası ilan etmissin herhalde kendini...ben senle niye tartısayım ki vw benim babamın degıl zaten...biraz konuyu abartmıssın hocam sen umarım en kısa zamanda istedigin arabaya kavusursun demistim sana hala beni anlamadım sudur budur diyorsun daha ne diyebilirim senin icin iyi niyetimi daha ansıl gostrebilirim inanki bilmiyorum biraz gerginsin herhalde bu aralar konu nerden nereye geldi ...pc basındakı ki kisiler falan yazdım evet sen kendını nie burda dahıl ettin anlamadım havadan nem kapıyorsun herhalde umarım bi bildigin vardır...stress sıkıntı yapmaya gerek yok hocam bunda bi art niyet de yok...
uzatmaya gerek yok kardeşim,özür dilerim ben yarattığım gerginlikten dolayı..
Eski Kullanıcı adı: ercan all
çok merak ediyorsanız z.kuyu birmatta şu an fiat 500 var gidip görebilirsiniz fuar muar beklemeye ne gerek var :))
cok degısık olmus.ozel oldugu her halınden bellı.ama sanırım bu araclar performans konusunda bızımkılerı zorlayacak gıbıme gelıyor... :)
Zormalamak ne demek 1.4 100 bg motor o makina nasıl gidiyor biliyormusun hele abarth 125 bg tutabilene aşk olsun savrulma yok virajlarda üç lastik Mynet Eksenim- Video: Fiat 500 Abarth
izleyin göreceksiniz
500 Abarth 135bg
500 Abarth Essesse 160bg
500 Abarth Assetto Corse 200bg
yaw araç sürekli 3 lastiğe çıkıyo...
hoş o yüksekliğe gene ii yol tutuyo lastik tabanlarını genişletip yaylayınca otomobil uçar gider şarkısını mırıldanabiliriz gibi duruyo... :)
bu arada diesel de çok hoş olmuş... :)
neden bilmem bu tip ufaklıklar hep ilgimi çekiyo... :)
bu abarth da napacağını şaşırmış. böyle uzar gider heralde 250hp 500hp diye :D
abarth versiyonları yolda göremeyeceğimize göre bizim araçlara ne kadar rakip olur tartışılır. ama bizim dizel motorları koyarlarsa bu alete ve de chiplenirse uçar gider 400m kalkmak isterim bu araçla :)
Orjinal hali bizi zor zorlar gibi. Ne motorlar koyacaklar bilmiyorum gerçi. 1.0 yeter :D
daha oncekı bır konuda yazmıstım motor seceneklerını.ahanda buldum :)
"""aracın motor seceneklerını bır ınceledımde (1.2 69 hp, 1.3 Multijet 75 hp ve 1.4 16v 100 hp) bu arabaya bu motorlar fazla gıbı.ozellıkle 1.4lt. 16V 100HP olanın cok serı olacagı dusuncesındeyım.ABS, EBD ve 7 hava yastıgının standartta olması bence bu aracın tercıh sebebını baya arttıracak.."""
Arkadaşlar Fiat 500 bu sabaj itibariyle Cevizlibağ Fırat OTO'ya gelmiş kırmızı ve beyaz rengi vardı çok hoşuma gitti özellikle bayan sürücüler tarafından dikkat çeker gibime geliyo :)
Ben daha araç çıkmadan söyledim. Bu araba acayip tutacak. Mini cooper alamayan herkes bunu alacak. Özellikle de bayanlar.
Sanırım 1.2lt 65bg lik model 20000YTL den başlayan fiyatlarla satılacak.Benim tahminimden daha düşük bir fiyat.Eğer bu fiyat doğruysa Türkiyede satış rakamları iyi olur gibi,
Hyundai i10 1.1lt. 66bg 21.500YTL
Chevrolet Spark 0.8lt. 52b 17.500YTL
Peugeot 107 1.0lt 68bg 22.500YTL
Bu araçlarla karşılaştırıldığında Fiat 500, gerek tasarım gerekse donanım ve güvenlik olarak çok daha iyi durumda.Buna bir de 500 ün başarılı tarihi ve uygun satış fiyatı eklenince Türkiyede başarılı olması kolay görünüyor...