Arkadaşlar biraz da severek aldığımız özenle baktığımız aracımızın iyi taraflarını yazalım içim karardı hep kötü şeyleri okumaktan, yokmu bu aracın iyi tarafları
Printable View
Arkadaşlar biraz da severek aldığımız özenle baktığımız aracımızın iyi taraflarını yazalım içim karardı hep kötü şeyleri okumaktan, yokmu bu aracın iyi tarafları
bence bı cok seyı gayet ıyı ama ıste bız hep ıyı taraflarını gormek ıstedıgımız ıcındırkı herhalde en ufak bısey bıle canımızı sıkıyor o yuzden bu sıkayetler bence
gayet guzel tatmın edıcı yaa:D
Siteye girenlerin direk karşılaştıkları şey;"SORUN SORUN SORUN" gibi bir izlenim var bende.Herkes bir konu açıp sallıyor da sallıyor çok fazla konu açılmış durumda belki bir çoğunda aynı hastalıktan bahsedilmiş ama açılan konu sayısı had safhada.
GrandePunto sorunsalına doğru gidiyoruz sanki.Benim aracımda şu anda Allaha çok şükür bir arıza yok,ses seda bile kesildi diyebilirim.Birçok şey belki sorun bile değilken kendi paranoyamız ile sorun haline getirir olduk.
Az yakması :claps: şekli 8( oynamaya müsait bi araba olması.:icon_smile_big:
yakıt tasarufu, karızma 10 numara
tasarım, güvenlik, fiyat - kofor oranı, yol tutuşu, iç mekan genişliği, ses problemim yok gibi, servis imkanı, aile kullanımına uygun spor bir model oluşu, karizmatik olması ve herkesi kendisine baktırmasını seviyorum. Dün arabayı biraz agresif kullanayım dedim canlandı kerata illa devir istiyor. 2190 KM de motoru açma çalışmalarım devam ediyor.
Yol Tutuşu ve dış görünüşü...:flag:
tamamıyle profilden görünüşü
Kimse burda konu sallamıyor canım, olurmu öyle şey. Herkesin çözülmesi gereken sorunları var ve konu açmak onların %100 hakkı.
Ya ben de direk tipine hastayım... Walla değişmem tipini başka bi arabaya. Bi de performans + yakıt tüketimi + konfor + özellikler silsilesi :) donanım yane ... AAAA en önemlisi burasııııı da çok büyük bir + benim için :D :D
kerem gene döktürmüşsün...
valla görünüşüne
gidişine
duruşuna
hastayım
koy 80 ytl fülle depoyu ondan sonra ankarayı gez gez bitmiyo valla
asaletine
abi kötü kötü diyosunuz kötü yanı yok bunların yahuuuu...
karizması yeter...ışıklarda durunca herkez bakıyor yandan yandan..bide afilli bi kalkış yaptınmı önlerinde dipleri düşüyor valla sahip olabilmek için...
Sınıfında fark yaratan tasarımı, donanımı, ödüllü motoru...
Kızlar duruşunu Rampalar çıkışına hasta :D
Burda konu açmak hakları değil dediğimi sanmıyorum ,aynı hastalığa yakalanan herkes hemen hemen benzer şikayetlerini farklı başlıklarda dile getiriyorlar.
Forum kirliliği oluşuyor ve girer girmez birsürü sorunu varmış gibi algılanıyor.
Demek istediğim bu.Herhalde sorunların çözümü amacı ile birlikteyiz,konuyu saptırma...
Konu falan saptırmıyorum. Sallamak kelimesi hiç hoş bi kelime değil bukadar.
Abi o kadar da dil be :)Alıntı:
karizması yeter...ışıklarda durunca herkez bakıyor yandan yandan..bide afilli bi kalkış yaptınmı önlerinde dipleri düşüyor valla sahip olabilmek için...
öle öle 8O
sen öyle diyosan öyledir :icon_smile_cool:Alıntı:
öle öle
estafurullah gpmizin adı yeter yafffff
Eyvallah :D
Yaşamakta olduğum Finike'ye ilk gp getiren benim. Özellikle öğrencilerim oldukça ilgilendiler. Onlar "beyaz kaplan" diyorlar. Hoşuma da gitmiyor değil hani:-)
Donanım ve teknik özellikler zaten çok iyi. Yaşadığımız sorunlarda elbet birgün biter...
Herkese keyifli sürüşler...
Benim almamdaki en önemli sebep tasarımı ve az yakması ve bu iki özelliğinden gayet memnunum.
+1907 :tabe:Alıntı:
Benim almamdaki en önemli sebep tasarımı ve az yakması ve bu iki özelliğinden gayet memnunum
daha önce hiç bi arabama her yıkattığımdan sonra aşık olmamıştım.
acayip cazibesi var yahu. çekip duruyo. bazen 75hp nereye kadar en geç seneye yollarımı ayırırım diyorum ama yerine başka hiçbişey beğenemiyorum.
geçenlerde golf tsi ciddi ciddi düşündüm ama yok katiyen grandenin yarısı kadar bile heyecanlandırmıyo araba (motoru hariç o iyi heyecanlandırıyo).
yazmayı unutmuşum bindikten sonra farkettim GP'nin aynaları süper gösteriyor
spor vites topuzu :ok:
Kesinlikle dizaynı ve donanım / fiyat oranı
Bu fiyata böyle araba yok
Çarpışma testlerinden 5 yıldız alarak güvenirliliğini kanıtlaması (Allah Korusun Hiçbirimize Allah deneme fırsatı vermesin)
En düşük versiyonda bile kaliteli ses sistemi
İç hacmi
ve az yakması
Kızların dikkatini çekmek için birebir. gözünüzün önüne arabayı yeni aldığınızda kız arkadaşlarınızın arabaya bakışını getirsenize. Özellikle yandan ve araba parlarken. el saça da gittiyse alllaah.. Siz de kasılın tabi. :P Çok mu abarttım ne.
az yakması çok gitmesi,cam tavanı,güzel mi güzel görüntüsü,bagaj açma olayını anahtardan yapma,yarışcı bir punto amblemi,çift bölge klima,tek kapılı oldugu için kocaman kapıları ve kapılar kapanırkenki tok sesi,city fonsiyonu,mp3 çaları,ferah ve gerçekten geniş bir otomobil olması,güvenliği (test ettim,ilk puntomu pert ettim hem de tam duvara karşı ;) ) kızlarında beğenmesi çok hoş tabi :) ammaaaa en güzeli fiyat/alınan karışlığı kesinlikle karşılayan bir araç..
Yine sorunlara boğulduk!.. Biraz da buraya bir şeyler yazalım değil mi?:ok:
GP'mun iç hacminin sınıfına göre çok geniş olmasına ve aracıma her binenden de bunu duymaya bayılıyorum ;)