Ankara Üstün Oto Hakkında...
Arkadaşlar geçen gün aracımdaki ufak tefek sorunlar için evime yakın olduğundan üstün otomotivin servisini tercih ettim.
Servis hakkındaki görüşlerimi sizlerle paylaşmak isterim:
Öncelikle arcımla ilgili şikayetlerimden bahsedeyim. Birincisi arka kapıların sıcakta zor açılması(ki kronik bir sorundur), ikincisi torpido gözü kapağının zor kapanması ve kapandığında boşluk kalması ve bir diğeri de kasislerde arka taraftan geldiğini sandığım cik cik tarzında ötme sesi.
Öncelikle servis müşteri ilişkileri sorumlusu yasemin hanımın samimi,sıcak tavırları, sorunlarımla ilgilenmesi ve hoş sohbeti çok hoşuma gitti. Müşteri memnuniyetinin kendileri için öneminden bahsetti falan feşmekan… Sürekli yanıma gelip aracın durumu hakkında beni bilgilendirdi, iyi güzel hoş… Sabah 9,30 da randevuyla gitmiştim öğlen oldu aracın işi bitmedi, vaktim de vardı yemeğe kalın dendi iyi güzel yemek de yedik… Her şey iyi gidiyordu. Saatler geçti öğleden sonra 3 gibi aracın bittiği söylendi ücretsiz motor koruma yapılacağı söylendi ve yapıldı, bu da çok hoş oldu…
Nihayetinde arabamı test edip mutlu mesut servisten ayrılacakken bir de baktım ki arka kapıların sorunu giderilememiş, torpido gözü kapağı halen zor kapanıyor, arkadan geldiğini zannettiğim sesin nerden geldiği de bulunamamış?????? Ben servise niçin gitmiştim!!!
Tamam saolsunlar çok ilgilendiler benimle, bu sorunların giderilmediğini söylediğimde bi kez daha içeri aldılar arabayı torpido kapağını düzeltmek için ayar yapamayınca elleriyle çaprazlama kastırıp esneterek doğru konuma getirdiler torpidoyu(sorun giderildi fakat yöntem ilginçti), kapının kolunun ve birkaç parçasının değiştiğini ve ayar yapıldığını bu kapıların açılmasının normal olduğunu ve sıcakta kaldığında sorun olmayacağını söylediler(fakat 15 dk güneşte bıraktığımda yine zor açılıyor) sabahtan beri orada bekleyip de tam anlamıyla bir sonuç alamamaktan sıkılmıştım.
Servisteki ilgi alaka, ağırlama çok iyiydi bu açıdan çok memnunum, beni memnun edebilmek için yasemin hanım çok uğraştı fakat sorunlarım hakkında tam anlamıyla tatmin olamadan servisten ayrıldım. Servisin nihai görevi sorunlara çare bulmak değil mi ki!
Bu arada Yasemin Hanımdan bir şey öğrendim, servise gittiğimizde bize kayıt açıldığında aracımızla ilgili bir kampanya varsa o ekranda görünüyormuş, yani bu kampanya olayından benim anladığım; değişmesi gerekn parçalar vs. sanırım orada görünüyor (misal benim klimanın kaçak kontrolü yapılması gerekiyormuş onu da yaptılar)