Gp siparişim verildi hayırlısı ile 15-20 gün sonra gelecek. Aracı görmeden alıyoruz ama inşallah bir problem çıkmaz araç dynamic ama üzerinde active yol bilgisayarı çıkmaz inşallah. hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz.
Printable View
Gp siparişim verildi hayırlısı ile 15-20 gün sonra gelecek. Aracı görmeden alıyoruz ama inşallah bir problem çıkmaz araç dynamic ama üzerinde active yol bilgisayarı çıkmaz inşallah. hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz.
çıkmaz çıkmaz merak etme. hangi motor tipi?
Erkan hayırlı olsun, şimdiden güle güle kullan:)
Sanırım 1.4 Fire 77bg dyn. de karar kıldın?
güle güle kullan erkan abi. hayırlı olsn :)
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin...
1.3 75 bg güzel tercih.Hayırlısı olsun Abi.Hem cebine yarar hemde performansı üzmez seni.
Şimdiden hayırlı olsun... ;)
doğru seçim yaptın dostum.
Hayırlı olsun aracınız ...
gülegüle kullanın kazasız belesız inşallah
Hayırlı olsun güzel seçim
hayırlısı olsun allah kazadan beladan korusun...
aracın hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanman dileğiyle
HAyırlı,uğurlu,kazasız,cezasız olsun inşallah..
Hayırlı olsun şimdiden :) Kaça aldınız aracı ?
erkan abi hayırlı uğurlu olsun.Heralde bu sitedeki ilk 2009 senin olcak:)
hayırlı olsun kazasız belasız
Hayırlı olsun. Takma kafayı 2 satır 3 satır olayını çözdüler diye biliyorum. İyi düşün iyi olsun. Çok güzel seçim yapmışsın. Araban 1.4 77 ile hiçbir konuda kıyas kabul etmez.
güle güle kazasız belasız kullan
benzinli ilk kalkışlarda daha atak olabilir ama araçta bikaç kişi oturunca özellikle yokuşlarda benzinli biraz zorlanıyor vites küçültmek zorunda kalıyorsun dizel yavaş ama çok kararlı gidiyor tabiki turbonun da etkisiyle ve birde torkunun yüksekliğiyle. ben de tek başıma binmeyeceğim tabi bu arabaya. benim karşılaştırdığım fire 77 bg ile. starjet veya tjet değil. benim korkum performanstan çok arızalar. ama onun içinde 4 yıl garantisi var bu arıza tedirginliğini de 4 yıl sonra yaşarım
inşallah çözülmüştür bayilerdeki dynamiclere dikkat ettim hep 3 satır kullanmışlar inşallah benimki de öyle gelir. active lerde 2 satırdı bu arada. onlarada baktım.
hayırlı olsun şimdiden. demekki 2 senede pek bir fiyat farkı olmamış.
ben olayın benzinli 77 bg ve dizel 75 bg tartışmasına dönmesini istemiyorum. sonuçta iki motor arasında kalmıştım ben 77 bg de seçebilirdim ama bi değişiklik olsun dizel kullanalım birazda dedim ve ondan aldım. o motor da eminim çok güzeldir yoksa bu kadar yüksek satış rakamına ulaşmazdı.
Yavv benim cebimde şu anda para olsa ve GP alacak olsam, 2008 sonunda GP lere de uygulanacağı belirtilen 1.6 Multijet motorları beklerdim. Hele de bi 120 HP liği olsaaaa...Süpperr olur.
Hayırlı olsun güle güle kullanın...
Titanyum gri renk bu araçta çok güzel duruyor...
Bu arada dizel seçme sebeplerinizi bilmem ama 77bg oldukça yeterli bence :)
Bu arada dizellerin kalkışını hiç beğenmedim..Çok hantal..Ama 2000 devir üzeri turbo devreye girdikten sonraki torkları çok başarılı...
Gelsin de inceleyelim inşallah sorunsuz bi araçın olur hayırlı olsun şimdiden
rengin aslında siyah olmadı bolero kırmızı oda olmadı new orleans mavi olmasını isterdim. ama bu renkler zaman ister bakım için. çok çabuk toz gösterir çizilirse çok daha fazla belli olur gibisinden handikapları vardı o yüzden titanyum grisini seçtim o da sevdiğimiz güzide renklerimizden biridir :) severek aldım bu rengide. siyahın ayrıca bi handikapı daha var izmir de bu rengi kullanmak cesaret ister yaz sıcağında güneşin altında kaç derecelere ulaşır kim bilir. bu bahsettiğim bütün renkler vardı stokta bu arada ama ben bunu seçtim memnunum zaten güzel ve tutulan bir renk ki sen de belirtmişsin. motor işine gelince ben uzun yıllar kullanmayı planlıyorum bu aracı 5- 8 yıl arası gibi duruma bağlı o yüzden bi değişiklik olsun dedim ilk defa dizel bi aracım olacak sonra ufak motor vergisi de az, az da yakıyor zaten performansından da memnunum yavaş hızlansın önemli değil ok gibi fırlamasına gerek yok 2000 devirde koltuğa yapıştırsın yeter :) sebebi bu. aslında aklım hep tjet te kaldı o da bi gerçek :) teşekkürler.
inşallah bi sürprizle karşılaşmayacağım fiat a güveniyorum :) teşekkürler.
hayırlı olsun.. güzel şeçim.. güzel ekonomi yaparsın o motorla... ben o motorla şehir dışında 3,4 lt yakıt tüketimi yaptım.. seni üzmeyecek bir tercih yapmışsın...
yeni bir arabanın heyecanı demek istiyor Arda sanırım,
sıfır araç yani...