slm arkadaslar aracimin icini maviye cevirdim bir de sizin yorumlarinizi alayim
Printable View
slm arkadaslar aracimin icini maviye cevirdim bir de sizin yorumlarinizi alayim
abı valla cok degısık olmus.vw bora gıbı gorunuyo valla :) turuncular cok klasık duruyo.benı en cok rahatsız eden panelın turuncu rengı.dobloda, fıorınoda hemen hemen bıcok aracında turuncu aydınlatma var... bıde nası yaptın bunu ???
Eskisinden daha güzel olduğu kesin :)
ewet eline sağlık nasıl yaptın
güle güle kullanın,
nasıl yapıldığını bende öğrenmek istiyorum :)
new orleans'a da ayrı bir gider yaw ;)
çok yakışmış yaw,super bi goruntu olmuş...
elinize emeginize saglık bence yakısmıs...bıde yapılısını acıklasaymıssınız daha ıı olurmus..
almanyadan smd led siparis verdim 1,8 volt da calisan ve 200 mcd güc isik veren bunlardan gigital gösterge saatine 15 tane lazim orta klima konsola 40 tane isik ayarina 7 tane üst konsola 6 tane skyedome 2 tane ayna ayarina 3 tane ve en son cam indir kaldir 3 tane niormal led bu kadar isin zor tarafi 1,8 votage da calisan smd led bulamadim istanbulday hic sormadiysam 5 tane topdanci aradim 12 hafta siparis süre ve 1000 adeten asya yok daha detayli bilgi icin 05332154746 veya 02242513146
abı baya ugrasmıssın anlasılan...emegıne saglık valla...
way be güzel olmş. emegine sağlık...
güzel bir görünüm vermiş gp'ye:)
Valla değişik olmuş. Ama ben yine de orjinal rengini tercih ederim. Zevk meselesi. Böyle VW gibi olmuş. Bizim arabaların aydınlatma rengi aslında çok da kötü sayılmaz. Allah korusun yeşil de olabilirdi ))
güzel farklı olmuşş elinize sağlık kazasız belasız ...
çok değişik ve güzel olmuş bayıldım :ohmy0000:
Çok güzel görünüyor... ;)
Valla 10 numara olmuş eline sağlık.
gerçekten bende çok beğendim. Femoli abi biz de böyle birşey yapabilir miyiz? :D
emeğine sağlık çok guzel olmuş montajı hakkında biraz bilgi verirmisin resim felan bu urunden bizde almak istesek nasıl yapacagız?
mavi mavi mas mavi konsolu boncuk mavi:D:D:D:D:D:D:D:Dgule gule kullanın...!!!
eline sağlık abi mükemmel olmuş. montajdan bahsedermisin biraz. bende yapabilirsem beyazını düşünüyorum.
çok güzel olmuş hakkaten kırmızıdan daha iyi
çok güzel olmuş eline sağlık yaklaşık ledleri maliyeti ne kadar parayı sana göndersek isteyenlere kargo yapabilirmisin sen istanbuldaki toptancılardan bulamıyorsan izmir de bulmak imkansız
Çok hoş olmuş gerçekten ellerinize sağlık
Hoş olmuş. Böyle üyelerimizi gördükçe mutlu oluyorum. Modifiye aşkının bitmediğin görmek beni çok mutlu ediyor. Tebrik ederim.
renk mükemmel olmuş şuanda deneme aşamasındayız ama led olayı gerçekten can sıkıcı doğru ledleri bulmuşsun vedat hocam eline sağlık perfect yani ;)
Mehmet abi montaj kolaymı ledler soketlimi lehimlimi?
çok harika olmuş...emeğine saglık sökmek takmak cok büyük iş,ayrıca bu işi yapmadan önce ledleri söküp direncini ve voltajını ölçmen işin en can alıcı yanı...
...voltajı ve amperi değiştirmediğn sürece rengarenk olabilir,tabi o her rengi bulunabilirmi sorunda orda??
slm arkadaslar öncelikle ilginize tasekür ederim led ler 1,8 volta calisiyor ve 200 mcd güc veriyor gösterge saatinde 15 tane falan var ama klima konsolunda yaklasik 40-50 var bir de ekrani lehemli saatin deyil o soketli klima problemli led lere gelinse 3,5ile 2,5 büyüklü ve tabi hepsi lehemli daha detayli bilgi icin 05332154746 veya 02242513146 dan bana ulasabilirsiniz yardimci olmaya calisirim
harbiden de harika olmuş! Allah nazardan saklasın:D:D
sagol faruk kardesim allah cümlemizi nazardan saklasin
evet ledler lehimli yani epey zahmetli bir iş yani çıkar tak değil aslına bakasan bu iş için bir gösterge buldum yeni bahçelili aliden aldım ama diğer tuşlara cam açma olsun sky dome olsun biraz gözüm kesmemişti ama yapılan bir tane görünce artık gözüm kesiyor diye bilirim bugün göstergeyi halletmeye çalışacağım ama vedatında dedği gibi uygun ledleri bulmak çok zor daha olmadı kendisi ile iletişime geçip led hakkında yardım alacağım ..
Çok güzel olmuş ben de bir deneyim bakalım nasıl olacak....:).75 adet 1,8 voltluk 200 mcd güç veren yeterli mi? ya da ben mi öyle anlıyorum:)
güzel olmuş ;)
slm arkadaslar riyatlar beli oldu 150 ile 200 ytl arasi aracin donanima bagli klima panelli digital degil se 150 ytl olur eger digital isee 200 ytl civari ilginize tesekürler
eline sağlık güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim (10 numero 5 yıldız):):)
Çok güzel ama biraz zahmetli gibi..
Fiat o sarı ışığı gözü yormadığı için kulannıyor biliyorum ben bu renk gözü yormazmı???