arkadaşlar umarım hiçbirşey olmamıştır. forumdan arkadaşlarda deildir umarım
Ankara ve Bolu'da feci kaza: 9 ölü | Haber 7
Printable View
arkadaşlar umarım hiçbirşey olmamıştır. forumdan arkadaşlarda deildir umarım
Ankara ve Bolu'da feci kaza: 9 ölü | Haber 7
Üzücü bir durum:(
ALLAH korusun...cok kotu gorunuyor araba...insallah olen olmamıstır ve bizden degillerdir...
linki tıkladım haberde 67 EE 030 forumuzdan ERDEM isimli arkadasın,
https://forum.grandepuntotr.com/memb...tml?do=getinfo Erdemin Profili
ama bu arkadas bayadır foruma girmiyor, sanırım baskasına satmış aracını
Edinilen bilgiye göre, Bolu'nun Yeniçağa ilçesinden Mengen istikametine gitmekte olan Süleyman Aydın'ın kullandığı 67 EE 030 plakalı otomobil, Eskiçağa yakınlarında İsmail Yılmaz idaresindeki 38 UL 355 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada, otomobil sürücüleri Süleyman Aydın ve İsmail Yılmaz ile Kadriye Aydın ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybetti.
süleyman aydin kullanıyormuş bu GP yi ve hayatını kaybetmiş:(
bizim forumumuzdan degil
allah rahmet eylesin allah geride kalanlarına sabır versin
allah geride kalanlara sabır versin,trafik kazasıyla birlikte gelen olumlerde insanlar daha bir yıkılıyor...ankaradaki kaza felaketmiş,bir abimin gözleri onunde olmus olay,1 saat hareket edememiş,az once konustuk hala soktaydı kendisi...
ALLAH rahmet eylesin bilgilere nasıl ulastın ahmet?
allah rahmet eylesin..
Araç bizde kayıtlı. Eğer satmış olsaydı plaka bu araç üzerinde olmazdı. İsmini doğru girmişse, bir yakını olabilir. Ölenlere Allah'tan rahmet, kalanlara başsağlığı dilerim. Çok çok üzücü bir durum...:(
Allah rahmet eylesin...
@Murat abi satış tecsil satıldığı şubeden yapılırsa plaka değişmiyo diye biliyorum.
Ama trafikteki kayıtlara göre araç satılmamış sanırım.
evt ozan aynen dediğin gibi,aracın ruhsat belge tarihi 2006 yılı olarak geçiyor,yani malesef araç satılmamış...sanırım aracı kullanan üyemizin bir yakını,ancak suda olabilir,dikkat ederseniz uyemiz meslek kısmına oto kiralama yazmış,belkide aracı kıralayanlar kaza yapmıştır...yinede allah rahmet eylesin,allah geride kalanlara sabır versin,çok zor bir durum :(
Ölenlere Allah rahmet eylesin akrabalarına Allah sabır versin
Allah rahmet eylesin kalanlara bol bol sabır versin.
Mesleğioto kiralama
yazmış profiline, belkide aracı kiralamış olabilir kaza yapan kişilere...
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin.
Allah rahmet eylesin geride kalanlara baş sağlığı dilerim bizden olsada olmasada üzücü bir durum ..
Allah rahmet eylesin.....!
Allah rahmet eylesın...Allah kımsenın basına vermesın...:(
Allah geride kalanlara sabır versin:(
forumdan veya başkası fark eden yokki keşke cana gelmese allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
haberlerde görmüştüm dün bu kazayı allah rahmet eylesin
E serisi Kozlu için değil mi?
YENİ ADIM GAZETESİ : ZONGULDAK YASTAAlıntı:
Kilimli’nin önde gelen işadamlarından Nizamettin Velioğlu ile Arslanlar Madencilik’in sahiplerinden Ümit ve Vahdet Velioğlu’nun üç yakını Bolu’nun Mengen İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirdi. Kaza haberi Kilimli ve Zonguldak’ta büyük üzüntüyle karşılandı. Velioğlu ve Aydın ailelerini yasa boğan trafik kazası dün akşam saatlerinde Mengen yakınlarında meydana geldi.
Feci kazada çarpışan iki otomobilde bulunan 4 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı bildiriliyor.
Kazada, Nizamettin Velioğlu’nun torunu, Ümit ve Vahdettin Velioğlu’nun yeğenleri Kadriye Aydın, Kadriye Aydın’ın eşi Süleyman Aydın ve Ozan Aydın ile diğer otomobilin sürücüsü İsmail Aydın yaşamını yitirirken, yaralıların Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirildi.
Zonguldak’ı yasa boğan feci trafik kazasının Süleyman Aydın (25) yönetimindeki 67 EE 030 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen İsmail Yılmaz (31) yönetimindeki 38 UL 355 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana geldiği öğrenildi.
Çok üzücü bir durum Allah geride kalanlara sabır versin.
Kazadan sonra tesadüfen ordan geçiyordum. Çok kötüydü...
Allah rahmet eylesin :(