herkese slmlar,
bir haftaya kadar grande punto 2008 1.4 active modelini almak gibi niyetim var
manisadaki bayii 25750 fiyat verdi sizce nasıl?
Printable View
herkese slmlar,
bir haftaya kadar grande punto 2008 1.4 active modelini almak gibi niyetim var
manisadaki bayii 25750 fiyat verdi sizce nasıl?
sen yinede,internetten bulabileceğin ,bayii telofonlarından,hepsinde araştır.bakarsın daha hesaplı veren çıkar.verdiğin rakam,tofaşın, tavsiye edilen bayii satış rakamızaten yanılmıyorsam.
bir de aracı alırken park sensörü, boya koruma, motor koruma gibi eşantiyonlarda yapabiliyorlar pazarlık gücüne bağlı
Hoşgeldin Çağatay.Bence uygun fiyat...
bugun itibariyle 1.4 77 bg dynamic rock siyah siparişi verdik bakalım inş bi aksilik cıkmazsa 15 gün sonra gelcekmiş :) nasıl geçer 15 gün
heyecanlı geçer.
Hayırlı olsun şimdiden Çağatay...
Aramıza hoş geldin...
aramıza hosgeldin,inşallah en kısa zamanda istediğin aracına sahip olursun...
hayırlı olsun
herkese cok tşkler....2004 puntom vardı yaklaşık 2 sene kadar kullandım sonra büyük bir kaza sonucu aracım perte cıktı.eski puntoculardan sayılrım multijet (çelik gri) deli bi aracdı ist a gider gelirdim bi depoyla....şimdi benzinli olcak nasipse.....
hayırlı olsun hoş geldin :cool:
ben abi diyeyim bari :cool0000:
hikmet abinin dediği gibi 3.350 YTL indirim hangi gp lere uygulanıyor acaba bilen var mı?
fiat hala mayıs ayındayız zannediyor :poster_s:Alıntı:
Grande Punto'da Mayıs* ayında 3.350YTL'ye varan nakit indirim!
Ayrıca Fiat Finans'dan 20.000 YTL 24 ay %0.99 faiz indirimli kredi avantajı
yada hala düşünüyorlar nasıl bir kampanya yapalım diye 1 aydır bulamadılar herhalde :poster_s:
fiaatın site hep öle. bişi sorcam gp de kasa değişme durumu var mı?bilginiz var mı?
2,5 senelik ve tutulan bi araç için erken.
arkadaşla r buradan duyurayım istedim 6 hazirandan itibaren GP alanlara fiat tan 1 yıllık süper kasko bedava ne güzel dimi.toplam 3000 ytl indirimim oldu:)
yaşasın heyooo yuppiiii aracım tırdan inio heyooooo az kaldı kavuşmamızaaaa
kazasız belasız sağlıkla kullanmanızı dilerim
nasıl bir bekleyiştir bu böle :)
en yakın zaamanda fotoları eklicem geldi kara belam :P
hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın inşallah...
darısı bizlerin başına :)
araçla ilgili ilk soru benden olsun :) malum yaz geldi manisa da sıcak olur. klimayı açınca etkileniyor mu motor. güçte bir azalma oluyor mu?
herhangi bir sıkıntı yaşamadım ısı göstergesi haricine fişek gibi gidiyor bence :)
(benim fişek anlayışım max: 100 km/h)
klimadan araç pek etkilemıyor
bende bi kullanıcı olarak hisstemedim diyebilirim.
izmir de punto alacaksanız enriko aliberti mavişehir barış uybat ı bulun slmımı söleyin.
fiyatlar hoşunuza gidecektir.
Eğer "KOÇ GRUBU" çalışanıysanız veya çalışan birinin üstüne alıyorsanız kafadan yüzde 12e kadar indirim alabiliyorsunuz. ayrıca en iyi bayii fiyatları Bursa ve Çanakkalede biz araştırdık. kafadan 500ytl indirim veriyorlar.
25bin tl param var grande puntonun neyini önerirsiniz arkadaşlar 1.4 star jet hakkında bilgi edinmek istiyorum ilginize teşekkür ederim
starjet değilde ikinci el T-JET süper olur derim.ama starjette güzel kötülemiyorum yani :)
ıkıncı el 2008-2009 starjet,bulabılırsenız t jet almanızı tavsıye ederım.dızel almak ıstersenızde 90hp lık olanını tavsıye ederım.bayılerın elınde nadırende olsa kalmıs model olabılır.fıyatta 2-4 bın arası ındırım yapabılırler.26500luk araba bır ara 24250tl ıdı fun versıyon!!ıkıncı el 2009 starjeti 23000 tl'ye ama co pılot+ paketlı hemde fun olarakta bulabılırsınız.tercıh ve para sızın..
bende 0 km bir t-jet almak istiyorum ancak bu indirimler konusunda bir fikrim yok 2.el almayı düşünmüyorum çünkü çok az satılan araç var ve genelde fiyatları 25000 düzeyinde.skydome seçeneğiyle birlikte bir t-jet istiyorum 5 kapı ancak açıkçası yeni çıkan evo'nun fiyatını 25500 birinin aldığını görünce bu eski kasa puntonun fiyatını merak etmeye başladım ...varmıdır soran eden ?
ural ıstanbuldasın ve pek cok bayı var.ınan sana bır sey dıyeyımmı bayı eger satmak ısterse van dakı arabayı ıstanbula bıle getırır.ızmıtte bırlık motor vardı,bır arkadasım tavsıye etmıstı.tjet ı adamlar vanda bulmustu ve naklıye ucretı olmadan getırebılıyordu.bayılerı dolasıp fıyat arastırmanda fayda var.grande punto tjet ıcın 26000 tl fıyat alan vardı.gecen hafta yazılan bır konu ıcındeydı..hayırlısı olur ınsallah..
inşallah yani öyle 26000 seviyesinde bir t-jet bulsam çok güzel olur fırsat bulunca ilk işim araştırmak olacak zaten de bir türlü fırsat bulamadık işte .bu arada yeri değil ama içeriye ses alma hakkında bilgi verebilirmisiniz ?