-
*=35 Mck 20= * ve *=PUNTO35=*
-
eline sağlık çok güzel olmuş araban Allah kaza,bela vermesin.
arkadan görünüm olarakta fotoğrafların varsa onlarıda alalım hocam stopları merak ediyorum:)
-
tekrar hoşgeldin dostum. yaz sezonu açıldı modifiyeler hura.aa.a.a.a
-
jantlar super olmus.kazasız belasız ıns...
-
ya bune kadar çirkin bi arabaya bole hiç begenmedim:):):)komşum hoşgeldin tekrardan bostanlının en güzel puntosu
-
allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş
-
arka stoplara maskeleme yapılmış heralde araç çok şık duruyor.
-
arka stoplar muhteşem olmuş,ne yaptırdın stoplara ve fotoğraf alabilirsek stopları gosteren çok iyi olur...
-
Alıntı:
punto35 Nickli Üyeden Alıntı
ya bune kadar çirkin bi arabaya bole hiç begenmedim:):):)komşum hoşgeldin tekrardan bostanlının en güzel puntosu
komşucum çok saol.buarada stop lambalarımı bu şekilde yapmamı anıl kardeşimiz bana sölemiştir.fikir onun yani.resim bulmaya çalışayım hemen.
-
-
hoşgeldin aracın güzel olmuş kazasız belasız kullanman dileğiyle..
-
hocam eline saglık guzel olmus ama biraz fazla siyah gibi filmleri biraz daha acık attırsan ve logo iptalini kendi orjinal renginde bıraksaydın daha sık olurmus tabi bu benim fikrim;)
-
Tekrar hoş geldin Kaan... ;)
-
Alıntı:
holigan Nickli Üyeden Alıntı
eline sağlık çok güzel olmuş araban Allah kaza,bela vermesin.
arkadan görünüm olarakta fotoğrafların varsa onlarıda alalım hocam stopları merak ediyorum:)
stop lambaları cam boyasıyla boyandı.resmi çekince hemen koycam.
-
Çok ama çok şık duruyor.Bütün gözler üzerinizdedir :)
-
Alıntı:
akin78 Nickli Üyeden Alıntı
Çok ama çok şık duruyor.Bütün gözler üzerinizdedir :)
puntolarımız çok pahalı bi araba olmamasına rağmen sade bi modifiyeden sonra çok fazla dikkat çekiyor.ve bu beni çok sevindiriyor :)
-
uğraşmayın şu arabalarla yaa :) hey allahım arabayı alıosunuz ellenmedik yer bırakmıosunuz en güzeli benim puntom saf ve temiz:)
-
Olur mu nagehan. Araba sevgi ister bakım ister MODİFİYE ister :)
-
Ben sabah işe gelirken ve akşam eve giderken kullandığım için pek ilgi alanıma girmiyor tabi.. şirketteki arkadaslar saolsun arada alıp yıkıyorlar :)
-
Alıntı:
Cihan Nickli Üyeden Alıntı
Olur mu nagehan. Araba sevgi ister bakım ister MODİFİYE ister :)
kesinlikle katılıyorum :)
-
Alıntı:
kaaneroglu_15 Nickli Üyeden Alıntı
komşucum çok saol.buarada stop lambalarımı bu şekilde yapmamı anıl kardeşimiz bana sölemiştir.fikir onun yani.resim bulmaya çalışayım hemen.
kaanla benim noter tastikli özel stoplarımızdır fikir babası ben uygulayan kaandır taklitlerinden sakının:):):):)
-
Evet Arkadaşlar Yeni Resimler Geldi.anıl kardeşimle yaptığımız buluşmada ilk önce arabalarımızı yıkattık ve sonra sahilde resimler çekildik.gerçekten güzel geçti buluşmamız.aslında hergün beraberiz ama :) yorumlarınızı bekliyoruz.buarda anılın arabasınada artık bişeyler yapmaya başlıcaz..
-
kardeşimle güzel bi pazar sabahı üstü tozlanmış puntolarımızı aldık ve güzelce yıkattık sonra el frenleri çekildi yanlandı yolda kapıştık:)baya eğlenceliydi resimler için yorumlarınızı bekliyoruz
-
resimleri görememiyorum :D:D
-
Alıntı:
OzzY Nickli Üyeden Alıntı
resimleri görememiyorum :D:D
2 kişi olduğumuz için kalkışları çekemedik malesef.ayrıca dizel puntosu olanlar çok şanslı.turbo mükemmel birşey:)
-
Alıntı:
nghn Nickli Üyeden Alıntı
uğraşmayın şu arabalarla yaa :) hey allahım arabayı alıosunuz ellenmedik yer bırakmıosunuz en güzeli benim puntom saf ve temiz:)
yaaa...... tabi :) biz alırken spor paket, konfor paket, güvenlik paketi almadık ki sizin gibi :toot0000::worthy00: dolayısıyla arabayla biraz kurcalanmak normal diyoruz.....
saygılar... :)
-
izmir 3. sanayide 2000 ytl ye turbo takılıyomuş galiba.ama yalan haberde olabilir.aguş oto olması lazım ismi.bi bilginiz varsa paylaşırmısınız?
-
Alıntı:
izmir 3. sanayide 2000 ytl ye turbo takılıyomuş galiba.ama yalan haberde olabilir.aguş oto olması lazım ismi.bi bilginiz varsa paylaşırmısınız?
ha aguş oto :) benim amcamlar yani yok yahu bence palavra nedenmi ? çünki amcam, tamam sınıfında çok iyi bir tamirci ama almancı yani benim gp ma bile bir püfleyerek bakıyor :) ama hatırlıyorum gectımız gunlerde harika bir vtec hazırlamıştı kendi için draglara 328 i asfalta gömen bir vtec ! :) ama yinede bir sorarım... malum artık modiye daha fazla prim veriyor eger yapıyorlarsa bana özel bişey olur mutlaka fiyat konusunda mutlaka döve döve bir indirim yaptırırız :)
-
Alıntı:
AGUS Nickli Üyeden Alıntı
ha aguş oto :) benim amcamlar yani yok yahu bence palavra nedenmi ? çünki amcam, tamam sınıfında çok iyi bir tamirci ama almancı yani benim gp ma bile bir püfleyerek bakıyor :) ama hatırlıyorum gectımız gunlerde harika bir vtec hazırlamıştı kendi için draglara 328 i asfalta gömen bir vtec ! :) ama yinede bir sorarım... malum artık modiye daha fazla prim veriyor eger yapıyorlarsa bana özel bişey olur mutlaka fiyat konusunda mutlaka döve döve bir indirim yaptırırız :)
sezgin abi ilgilenirsen çok sevinirim.bu konudan diğer arkadaşlarında haberi olsun.
-
Kaan'cım şimdi amcamların yanından geliyorum konuştuk biraz yani motora yapılacak modifiye konusunda elimden geldiğim kadar yardımcı olurum diyor ama yani özellikle turbu uyguluyoruz die birşey yoq geçtiğimiz günlerde bir mitsubisi evo6 ya 2. turbo uygulaması ile nos yaptık diyor ama evet ben modifiyeciyim demiyor ama şöyle bişey eklemek gerekirse ferrari 355 f1 şanzmanını dağıtıp toplayan ender tamircilerden biri :) dolayısıyla siz parca getirin ben kanadını yapar ucururuz diyodu ama bunu içitiği biranın etkisindemi söyledi bilmiyorum :) yani kısaca ben elimden geleni yaparım dedi fiyat... fiyat konusunda merak etme motor konusunda her türlü indirimi yaptırtırım :)
-
Alıntı:
Kaan'cım şimdi amcamların yanından geliyorum konuştuk biraz yani motora yapılacak modifiye konusunda elimden geldiğim kadar yardımcı olurum diyor ama yani özellikle turbu uyguluyoruz die birşey yoq geçtiğimiz günlerde bir mitsubisi evo6 ya 2. turbo uygulaması ile nos yaptık diyor ama evet ben modifiyeciyim demiyor ama şöyle bişey eklemek gerekirse ferrari 355 f1 şanzmanını dağıtıp toplayan ender tamircilerden biri :) dolayısıyla siz parca getirin ben kanadını yapar ucururuz diyodu ama bunu içitiği biranın etkisindemi söyledi bilmiyorum :) yani kısaca ben elimden geleni yaparım dedi fiyat... fiyat konusunda merak etme motor konusunda her türlü indirimi yaptırtırım :)
uygun bir zamanda amcanın yanına uğrarım.fiyat olarak ortalama ne dedi?
-
ortalama bir fiyat yoq herşey keseyle alakalı neyi ne kadar istersen o kadar harcarsın tahmin edecegin gibi ama işçilik, o işin kolay yanı işte orda ben devreye giricem orasını bana bırak bir pazar müsait olduğun vakit bostalıda buluşup amcamların evine gideriz orda bi tanıştırırım seni sonrası kolay :)
-
Araban çok güzel güle güle kullan inş bigün benimde puntom olucak :)
-
Alıntı:
ortalama bir fiyat yoq herşey keseyle alakalı neyi ne kadar istersen o kadar harcarsın tahmin edecegin gibi ama işçilik, o işin kolay yanı işte orda ben devreye giricem orasını bana bırak bir pazar müsait olduğun vakit bostalıda buluşup amcamların evine gideriz orda bi tanıştırırım seni sonrası kolay :)
ozaman baya bi para ayırmak lazım.2 bin 3 bin ytl ye pek bişi yapamayız herlde.
-
kardeş al bitane hayabusa motor ver gazı gitsin:)
-
Alıntı:
ozaman Baya Bi Para Ayırmak Lazım.2 Bin 3 Bin Ytl Ye Pek Bişi Yapamayız Herlde.
Yaptiririz Kaan'cim Yeterki Istek Olsun :)
-
Alıntı:
punto35 Nickli Üyeden Alıntı
kardeş al bitane hayabusa motor ver gazı gitsin:)
komşu haklısın valla.hayabusanın motoru 1300cc.bizimki 1400 :) daha gencim.ölmek istemiyorum :)
-
Ehuehue Hayabusha Nin Turbo Modelleride Var Izmir'de Eminiyet Müdürlüğünde Bordo Var Bi Dane Görmeyin Gitsin.... :)
-
2002 yılında bı yakınımda vardı hayabusa.zaten motorda kadranı gorunce gozlerın acılıyo.2 kere kullanmama ızın vermıslerdı.o bıle yettı valla.asagıdakı vıdeoyu bı ızleyın benı daha ıyı anlarsınız:)
Dodge Viper VS Suzuki Hayabusa Video
-
Alıntı:
komşu haklısın valla.hayabusanın motoru 1300cc.bizimki 1400 :) daha gencim.ölmek istemiyorum :)
bizim altımızda hayabusa gibi bir güç olsa kelebek kadar ömrümüz kalır onada gerek yok:)video süper sesi duydukça içim bi tuhaf oldu