Arkadaşlar daha öncekibuluşmanızda benim siteden haberim yoktu şimdi siteden ve sizlerden haberim var ve mutluyumbundan dolayı Ankara da bidaha buluşma olucakmı olucaksa ne zaman bi söyleyen olursa mutlu olurum8O
Printable View
Arkadaşlar daha öncekibuluşmanızda benim siteden haberim yoktu şimdi siteden ve sizlerden haberim var ve mutluyumbundan dolayı Ankara da bidaha buluşma olucakmı olucaksa ne zaman bi söyleyen olursa mutlu olurum8O
ben ankara'ya dönmeden oLmaz :D
Gelmenin bi yolunu bulurum Gökhan dostum arabayla olabilir tek gelmem babamıda getiririm:DErdi kardeş sen ne zaman geliceksin
ben ayın 12'sinden sonra ankara'da olacagım. kar mar oLmaz sanırım yoLLarda. geLirken fena degildi dönerken de sorunsuz döneriz insaLLah.
en yakın zamanda görüşmek ümidiyLe diyeLim
İnşallah kardeş bekleriz yani:D
ewet yakında olmaz çünkü benim ejder yaralandı... bir 10 15 gün servis işi var..
Biraz daha sabır! İstanbul rekorunu bile kıracağız... ;)
(Rekabet yaratalım biraz :D )
Bence martta buluşalım havalar biraz düzelsin tam buluşacağımız gün kar süprizi ile karşılaşmayalım. Hoş bu yıl kışı bahar havasında geçirdik ama olsun. zaten dejavu arkadaşın arabasınıda beklerken marta gelmiş oluruz.
Bu sırada Geçmiş olsun dejavu arabanın nesi var.
Dejavu geçmiş olsun kardeş ama sabırsızlanıyorum yani buluşmak için:D
ben 14 ünde ank dayım. bensiz buluşmaayıın. darılırım:D.
aceleye gerek yok ankaralılar herkes için uygun bi zamanda iyi bi organizasyon yapar toplanırız
büyük buluşmaların tadı büyük olur mutlaka ama uzun sürede beklenilecek gibi..
ben 2-3 arkadaşta olsa buluşup 1-2 saat dolaşmak isterim..
evet arkadaşlar bi tur atsak super olur ama tarihi iiyi ayarlamak lasım ki katılım yuksek olsun
biraz zaman takım tamamlansın ercan abi organize eder...
arkadaşlar bu sefer ankamall olsa iyi olur en alt kattaki otopark müsait olablr herlhalde. şehir içide sayılır.
Meşrutiyet Caddesi de olabilir:bigdance2:
kuğulu park alt geçit inşaatı olsun. Geçenlerde biraz bakındım hoş bir mekan olmuş. Şöyle kazık çakma makinalarının önünde poz veririz.... :s17:
Bence Hipodrum olsun Yetkili arkadaşalar izin alsın hipodrumda buluşalım hemde büyük bi yer Olmazsa bi kaçta kalkış yaparızz:icon_eek: :icon_eek:
eski otobüs terminalinden konya yoluna bağlanan yolda, sağ tarafta herhangi bir park asağı yok diye biliyorum (?)
orda, peş peşe durulup..resim filan...ordan ankamall ya da armadaya devam edilebilir ???
misal..
slmlarr bendee katılabılırım bulusmaya.. ee ılk bulusmada bende vardım :ok:
merhabalar ben aranıza yeni katıldım ve bu sıcak ortam çok hoşuma gitti sizlerle en kısa zamanda tanışmak için sabırsızlanıyorum söz edilen toplanma zamanında aranızda olmaktan büyük zevk duyarım tüm en kısa zamanda buluşmak dileğiyle tüm üyelere selamlar
Aramıza hoş geldin! Biz de seni aramızda görmek isteriz...:heyo:
Ortada organizasyon yok ama buluşma yerleri konuşuluyor:kop:
Ya arkadaşlar Hipodrum süper ya hani yasal dragların olduğu yer Bomboş upuzun bi yer Resim mesim hepsi orda süper olur
arkadaşlar şu buluşma işini biraz mart a doğru ertelesek günler uzasa havalar ısınsa ve benim ejderde servisten çıksa çok iyi olur yoksa bu havalarda ve soğukta ve kısa zamanda akşam erken kararıyor....
ve şu hipodrom işi bence çok mantıklı
ses tv de yayınlanan yol notu isimli programa katılacaz arkadaşlar ayrınyıları ilerleyen günlerde yazıcam katılım eksiksiz ve tam olmalı
ankarada normal tv anteni ile yayınları seyredilebiliyo ayrıca uydudanda yayını var
hadi yaw..ok o zaman!
herkes izleyebilecek mi açısından sormuştum :)
her kez izleyecek be yaw
:icon_cry:
benim tatilim bitiyooooooorrr. Yine yollar okullar. :icon_smile_sad:
büyük buluşmalara katılmak isterim fakat bu buluşmalar nerdeyse 6 ayda bir olacak gibi..
bunu beklemektense "küçük,2-3 kişide olsa" görüşelim ama "en erken zamanda" olsun diyorum!!
sonuçta 2-3 gün kamp kuracak değiliz.. 1-2 saat yeter.. burda lafı uzatmaktansa hemen icraat yapmak lazım! 2-3 kişilik buluşmalar büyük buluşmayı hızlandırır bide..
bu anlamda müsait olan arkadaşlar olursa 1-2 saat görüşmek isterim..
tez duyula:)