Dualogic Vites...acil Yardim...
Merhaba , Bu sanah işe gelirken ilk defa aracımda check transmission, see hand book hatalarını aldım...1 yıldır dualog kullanıyorum ve ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum..daha önce hiçbir sorun yaşamamıştım..forumda arastırdım 1 arkdaşın da aracını ilk aldığında başına böyle bişey gelmiş , fakat onun boş vitesden geçişlerde olmuş...benim arac hareket halindeyken frene bastığımda bu uyarı geliyor...sabah 3 kez aynı hatayı aldım...panik oldum , vites kutusunda bir problem olur diye korkuyorum açıkcası...aynı durumla karşılaşan başka dualog vites kullanıcı var mı ? Servise gidene kadar en azından şimdilik ne olabileceği konusunda fikirlerinize ihtiyacım var...
check transmission, see hand book...!!!
Alıntı:
GUL Nickli Üyeden Alıntı
Her ne kadar gaz ve fren pedalına aynı anda basdığımda aynı hatayı almış olsamda , içimin rahat etmesi için aracımı geçen hafta servise gösterdim.Bilgisayara bağlayıp baktıklarında ,fren sistemlerinde ufak bir sorun tesbit ettiler...Aldığım hatalarda bundan kaynaklıymış..Aracım 2 gün servisde kaldı ve fren sistemleri ile ilgili bir parça değişti...Aracın kendisinden kaynaklı bir sorunmuş kullanıcı hatası v.s. bir durum değilmiş.( Teknik anlamda bilgim olmadığı için değişen parça ne açıkcası bilmiyorum ) bu hafta sonu yıllık bakıma götüreceğim o zaman değişen parçanın adını sizin için öğrenirim ...
check transmission, see hand book hataları FREN SENSÖRÜ kaynaklı almışım...Aracımda Fren sensörü değiştikden sonra hatayı tekrar almadım...Aynı hatadan alan arkadaşlar olursa diye sonucu paylaşmak istedim..
İyi günler....