......
Printable View
......
Taner Abi çalışma saatleri Dolayısıyla Buluşmalarımıza Gelemiyor Malesef Ancak Ona Özel Bir Buluşma Yapacağım Bunun sözünüde Buradan Vermek İstiyorum !
Kendine Ne Kadar Güvenerek Konuşuyorsun ?
Diye Aklından Geçirenler Varsa ?
CEVAP : Ben Kardeşlerime Güveniyorum !
:gatherin:
ben varım
dört sevdigim sayıdır,bende varım:)
mehmet le beni kafadan ekleyebilirsiniz listeye
evet bursa uyumayalım :sleep2::sleep2:
nerde bu millet
toplanalım benide ekleyin diyenler nirde bekliyoruz ................
herkes hergün giremiyo siteye bir kaç gün bekleyelim
semih seni kabul etmeyeceğiz kimi kabul edeceğiz. araba bahane maksat muhabbet ....
.....
Merhaba arkadaşlar
Buluşmaya bende varım.yerini ve gününü belirleyin yeter
sayg.
..... . .
saat 18:45 te tekrar görüştüm... fakat çarşamba günü olumlu veya olumsuz haber vereceklerini söylediler.ben kendilerine en az 10 -15 arası araç ile geleceğimizi söyledim ...olmasa bile biz kendimiz bir yerlerde oturup muhabbet ederiz ...
benim için farketmez ama banoto gerçekten uzak isterseniz merkezi bir yerde toplanıp bişey içer daha sonra beşerli kişi olarak bazı araçlarla banotoya gidebiliriz,yine dedigim gibi bana her türlü uyar
bari etmjişken 150 bg lik olanları test edelim
siz daha test etmedinizmi :) test edeceksenizde 1.4 150 ps sport unu tavsiye ederim orjinal çuf çuf :D
en yakın zamanda toplantıyı bekliyoruz
orasi ,burasi uzak dersek biz bu bulusmayi yapamayiz ...diger iller nerdeyse sehirden sehire gidiyor bulusma icin
sabahları 16 cfy 52 plakalı aracı incirli caddesinde görüyorum,bizim sticker var ama sitede pek aktif degil galiba tanıyanınız varmı?
bence biz hiç banoto yu karıştırmadan yine as merkez de toplanalım ama ayaküstü selamlaşıp dağılmadan . yeni buluşmalar için heyecan uyandıracak bişey olmalı
bence toplantıların tarihleri ve yerleri açıklanınca uyelere mail gitsin işlerden dolayı ben pek siteye giremiyorum ancak bu sekilde haberim olacak ..
erol abi sen yeri zamanı belirle hiç fark etmez herşekilde bize uyar
slm arkadaşlar bende bursa dışında olmazsam gelmeyı cok isterim yer farketmez busardakı arkadaslarla tanısmayı cok isterım daha oncekı bulusamalara bı tulu fırsat bulamadım ıns bu sefer burda olurum ve katılırım saygılar...
....
bugun ender bey ile gorustum.kendilerinin bizi bekledigini ayrica tofasa yazi yazdiklarini ve kabul edilmesi halinde bize birer kucuk hediye vermeye celisacaklarini ilettiler.
simdi sira sizde listeyi olusturmaya baslayalim kimler geliyor ...
ben baslayim
1:eril_83 ( erol ilseven )
2: (ayhan güler )
3 - ) THECROW ( Mehmet KAHRAMAN )
merhabalar
buluşmaya bende varım.günü ve saati belirtiğinizde mutlaka ordayım.
syg.
4: Herby (Semih Özkan)
5:numeron ( suleyman celik )
6:....................
tarihi bi bilsem bende gelebilirim herhalde ç.kaleden
tarih belli 16 mart
bekleriz buyur gel bizim herkese kapimiz acik ...
vay be uğurlu rakamım da 7 denk geldı bende 7ciyim ozamn
6: YALNIZ KURT olmadan olurmu buluşma hiççççç...
7:byraistlin
8:vedat73 ( ulasildi )
9:evileyes
10:yucelakar
arkadaşlar mademki banotoda bizim buluşmaya önem verip bir dizi organizasyonlar yapma geregi duymuş,bize düşen mümkün oldugunca sayıyı yüksek tutmak,üçbeş araba gidipte bizde kendimizi küçük düşürmeyelim.
11- DOGU
arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum muhteşemsiniz ya istanbulda bizde buluşalım dedik arayan soran yok valla harikasınız
arkadaşlar rekor burada yazmakla olmaz rekoru toplanma günü geldiğinde göreceğiz inşallah o gün herzamankinden fazla olur buraya adını yazanlar ogün bi aksilik olmadan gelirler uğraşılan emeklere ve gösterilen cabalara değer inşallah ayın 16 sında görüşmek dileğiyle saygılar
6: YALNIZ KURT olmadan olurmu buluşma hiççççç...
7:byraistlin
8:vedat73 ( ulasildi )
9:evileyes
10:yucelakar
11- DOGU (mehmet yumak)
12:mandacı (sinan )
13:sezgintr( mustafa )
süleyman ben seni eklemiştim zaten
arkadaşlar 14. taner şevketoğlu.
yalnız yine pazar ve yine çalışıyorum eğer saat 18 e kadar bitirmezseniz yanınızdayım.haftanın en yoğun günü izin almakda zor napçaz bilmiyorum.