-
==İşte Benim GP Bakın Bakalım==
-
Stoplar çok koyu olmuş kanımca.Ama yakından görmek gerek tabiki.
Keyifle kullan.
-
hayırlı olsun :ok:
direksiyon üzerindeki gri kısımları nasıl yaptın? ayrıntılı bilgi verebilir misin??
-
güle güle kullan kardeş hayırlı olsun
-
güle güle kullan hayırlı olsun..femolinin ellerine sağlık..ya ufuk ogün neden gelmediniz?:( hala ankarada mısın gelesenize yaa yanıma
-
Aracın çok güzel olmuş, güle güle kullan! :ok: Ama söylemeden edemeyeceğim, paspasların kötü duruyor(özür)!
-
ufuk çok güzel olmuş bence, güle güle kullan....
-
arkadaşlar fikirleriniz ve eleştirileriniz için teşekkürler hepsi değerlendirilecektir
Alıntı:
dagored Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun :ok:
direksiyon üzerindeki gri kısımları nasıl yaptın? ayrıntılı bilgi verebilir misin??
kardeşim direksiyonu sökmek biraz zor olmuş ben serviste boyattım
Alıntı:
Bülent A. Nickli Üyeden Alıntı
Stoplar çok koyu olmuş kanımca.Ama yakından görmek gerek tabiki.
Keyifle kullan.
bülent abi stoplar evet biraz koyu ama bilerek yapıldı cünki güneş bir zaman sonra boyasını alıyormuş ama fotoda dahada koyu gözüküyor doğru diyorsun
-
Paspaslar gerçekten olmamış
Onun dışında iyi.
-
İçerideki cromajlı görünüm çok ii :ok:
Paspasları atmışındır artık :)
Keyifle sür...
Ha, bi de hafiften bi spoiler fln ( orjinaline yakın ) tam süper olur.
-
toprağım süper olmuş sağlıcakla kullanman dileğiyle...
-
punto amblemleriyle direksiyon çok hoş olmuş güle güle kullan :)
-
Güle güle kazasız belasız kullan aman nazar deymesinnnnnnn :ok:
-
-
kardeşim harika olmuş stoplar
hafta sonu buluşalımda görelim şu GP yi yavvv
-
abi bu haftasonu benimde bu canavara bi süprizim olucak. anladın sen onu . kazasız belasız.
-
güle güle kullan allah kaza bela vermesin
-
İyi günlerde kullanman dileğiyle...
-
güle güle kullan arkadaşım güzel olmuş
arabanın rengi ile içindeki metalik boyalar çok uyumlu olmuş ama bende paspastan pek hoşlanmadım hem kullanışlı bişey de değil ayagının altında gacur gucur :(
bu arada bence stoplar çok da hoş olmuş koyu değil. Mehmet bişey yaptıysa vardır bir nedeni
keyifle kullan arkadaşım
-
kazasız belasız stoplar dışında çok çokgüzel stoplarda güzel ama çok koyu olmuş.
-
hayırlı olsun hayırlı gunlerde kullanın.mehmet abide daha güzelleştirmiş.. yalnız bizim 'p' logo listesinde ufuk61 diye isim geçmiyordu kafam karıştı :confused:
-
şu yeni logoları da yaptık mı tam süper olacak:)
-
:pist:
Alıntı:
canberkkilic Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun hayırlı gunlerde kullanın.mehmet abide daha güzelleştirmiş.. yalnız bizim 'p' logo listesinde ufuk61 diye isim geçmiyordu kafam karıştı :confused:
kardeşim logolar kolaylıkla cıkıyor onun için yenisini almak istiyorum yani abart logolarını
-
Alıntı:
tigis Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim harika olmuş stoplar
hafta sonu buluşalımda görelim şu GP yi yavvv
kardeşim hafta sonu istanbuldayım erdem 53 ün yanına gidicem
-
vay vay vay ufuk konuşturmuşsun gp yii yakışır baba hayırlı uğurlu olsun sen beğendıysen sorun yok
güle güle kullan hadı bakalım hayırlı olsun
-
Alıntı:
ufuk61 Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim hafta sonu istanbuldayım erdem 53 ün yanına gidicem
evet tayfun abi senide beklerim.
-
dıreksıyondakı grılık cok gusel olmus arkadakı koyu stoplar on far sıyah boyanmasıyla daha guzel durabılırmıs bu halı de gusel hayırlı olsun ..
-
arkadaşlar cok teşekkürler fikirlere ve eleştirilere acığım
-
kanka içine sindiyse mesele yok bence gayet hoş olmuş
zaten güneşte biraz açılır tam rengini bulur stoplar ama bencede paspasları salla abi yakışmıyor senin arabaya
-
tamam kardeşim salladım sayın
-
-
-
yıdıray abi istediğin gibi olmuşmu direksiyon,hee birde arkadaşlar paspaslar cöpte
-
gule gule kullan şık bi araba ön farlarıda siyah yaparsan super olur:ssss: paspasların cok guzel bence degistirme aynısı bendede war...
-
Bence gayet hoş, abartısız we şık.
Keyifle kullan...
-
iyi günlerde kullan.. özellikle vites yanındaki kupup ayısına bayıldım :) :)
-
Çok güzel olmuş abi allah kaza bela vermesın
-
abi paspaslar çöpte güzelde başka değişik bişy yokmu arabada fotolarda göremedik. anladın sen onu. :D
-
Alıntı:
galadriel Nickli Üyeden Alıntı
iyi günlerde kullan.. özellikle vites yanındaki kupup ayısına bayıldım :) :)
evet sevgili arkadaşım o kutup ayısı olmadan bizim uşak gp binmez hee birde ismail yk dan 90-60-90 cd calacak yoksa yok:yerlerde:
-
Alıntı:
ErdeM53 Nickli Üyeden Alıntı
abi paspaslar çöpte güzelde başka değişik bişy yokmu arabada fotolarda göremedik. anladın sen onu. :D
erdemcim sorma resimleri cektikten sonra aklıma geldi bir dahakinde ön planda o olacak hiç kafanı yorma tek rar tekrar teşekkürler ellerine sağlık