Turbo Jetim resim ve gorsel modifikasyonlari ...
Ayrica, 2 adet Krom kapi kolu SATILIKTIR. Ilgilenenler https://forum.grandepuntotr.com/ilan...tml#post146521
Pazartesi karakartal 1 aylik olcak :sorcerer: ve 1000 km yi bu aksam devirdim. Bugunun serefine de 1 kac resim ekleyeyim istedim.
Bu aksam Istanbul izmit ilk uzun yol tecrubesini de yasamis oldum. Onceki aracim 2001 model 16 V 110 bg Cliomu aratmadigini soyleyebilirim. TEM de bir felaketti. Hangi arada o kadar ivmelenip 170e dayandigini anlayamadim. Bu hizi arac icinde hissemiyorsunuz gercekten. Tipo SLX den sonra fiata tovbe eden biri olarak su an icin bu secimim konusunda oldukca memnunum :Ç
City ozellikli direksiyon sehir icinde bulunmaz bir nimet.
Yakit tuketimi ise ;
Sehirici sabah ve aksam trafiginde normal kulllanimda (gaz pedali altinda yumurta oldugu kabuluyle sakin kullanimda) 8.7lt/100 .
Ilk sehirdisi kullanimimda ise 6.8lt/100 (TEm de otralama 80-110 km/saat; 15K-35K devir)
Bence bu degerler fena sayilmaz. Clioma benzer oranlarda...
Tek sIkIntIm ilk kez siyah araba sahibi biri olarak siyah arabanin temiz tutulmasinin ne kadar mesakkatli olacagini yeni anlamis olmam :whistlin:
Autoking boya koruma ve Fiat servis Park sensoru montaji disinda yine Fiat Serviste gorsel 1 kac ilave yaptirdim.
Simdide resimleri yuklemeyi deneyelim bakalim...
Unutmadan, forumdaki herkese kazasiz gunler diliyorum.
Forumdan cok faydalandigimi belirtmek isterim ve emegi gecen herkese de bu noktada tesekkurler.:ressam: