-
Sponsorumuz Fiat Cruise control Karadeniz ve Konya , Antalya Denizli Turu
Arakdaşlar Punto forum Sponsorluğunda Yakın bir tarihte Karadeniz turu olarak Merzifon , Samsun , Ordu , Giresun Trabzon ve Rizeye kadar , Antalya Turu olarak da Konya , Antalya , Isparta Denizli , Afyon olmak üzere Cruise control hız sabitleme montaj ve aktivasyon turu düzenliyoruz. Talep eden arkadaşlar benimle veya web sayfamızın iletişim bölümünden herhangi bir ustamız ile iletişime geçebilirler.
Punto araçlar için Yapmış olduğumuz uygulama örneklerini web sayfamızda görebilirsiniz
2006 ve Sonrası Tüm grande ve evo punto modellerimiz bu işlem için uyumludur. uygulama çeşitlerimiz ve fiyatlarımız aşağıdaki gibidir. bu işlemler için extra bir yol & masraf ücreti talep etmiyoruz
https://i.hizliresim.com/Ov8E83.jpg
https://i.hizliresim.com/r5XEaB.jpg
https://i.hizliresim.com/9aWG39.jpg
Hayırlı günler
Ekrem Esiroğlu 0555 621 11 89
-
Cevap: Sponsorumuz Fiat Cruise control Karadeniz ve Konya , Antalya Denizli Turu
Alıntı:
ekremesiroglu Nickli Üyeden Alıntı
Arakdaşlar Punto forum Sponsorluğunda Yakın bir tarihte Karadeniz turu olarak Merzifon , Samsun , Ordu , Giresun Trabzon ve Rizeye kadar , Antalya Turu olarak da Konya , Antalya , Isparta Denizli , Afyon olmak üzere Cruise control hız sabitleme montaj ve aktivasyon turu düzenliyoruz. Talep eden arkadaşlar benimle veya web sayfamızın iletişim bölümünden herhangi bir ustamız ile iletişime geçebilirler.
Punto araçlar için Yapmış olduğumuz uygulama örneklerini web sayfamızda görebilirsiniz
2006 ve Sonrası Tüm grande ve evo punto modellerimiz bu işlem için uyumludur. uygulama çeşitlerimiz ve fiyatlarımız aşağıdaki gibidir. bu işlemler için extra bir yol & masraf ücreti talep etmiyoruz
https://i.hizliresim.com/Ov8E83.jpg
Hayırlı günler
Ekrem Esiroğlu 0555 621 11 89
Antalya turunda bende varim[emoji847][emoji847]
SM-J730F cihazımdan gönderildi
-
Cevap: Sponsorumuz Fiat Cruise control Karadeniz ve Konya , Antalya Denizli Turu
inşallah başkanım şnorkeli hazırla :D
-
Alıntı:
inşallah başkanım şnorkeli hazırla :D
Mersine adana ya hataya kadar gidelim
-
Alıntı:
Alikeskin Nickli Üyeden Alıntı
Antalya turunda bende varim[emoji847][emoji847]
Ücretsiz arza tesbiti mekanik konturoli egr konturoli benden
-
rotaya yakın veya çevre illerdeki arkadaşlar iletişime geçerler ise duruma göre rota değiştirebiliriz tabiki
-
Hayirli yolculuklar olsun
-
Ali cok acilmasin snorkelle baliklari korkutur😀
-
Alıntı:
alialico Nickli Üyeden Alıntı
Ali cok acilmasin snorkelle baliklari korkutur[emoji3]
Kimsin attirma kendinini
-
At aga ne diyem ,
şo ellerin taşi hic bana gelmez,
ille dostun bir tek gülü öldürür beni
-
Alıntı:
alialico Nickli Üyeden Alıntı
At aga ne diyem ,
şo ellerin taşi hic bana gelmez,
ille dostun bir tek gülü öldürür beni
[emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]
-
ALLAH bol kazanç versin Ekrem Usta Yolunuz açık olsun Hayırlı İşler
,
-
-
Alıntı:
sağolasın ustam selamlar
[emoji847][emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]
-
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Zaman yaklaşıyor arkadaşlar
Eklenti 35855
-
Selamlar. Düzce gezeceğiniz rortaya dahil mi?
SM-N9000Q cihazımdan gönderildi
-
Alıntı:
ggultekinus Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar. Düzce gezeceğiniz rortaya dahil mi?
Ne lazim
-
Cruise kontrol ünitesini düşünüyorum. 2012 grande punto active -1.3 Multijet -75 bg.
-
Sakarya civarından geçseydiniz bende dış hava sıcaklığını aktif ettirirdim.... :) kısmet değilmiş...
Hayırlı yolculuklar...
-
Alıntı:
rohan Nickli Üyeden Alıntı
Sakarya civarından geçseydiniz bende dış hava sıcaklığını aktif ettirirdim.... :) kısmet değilmiş...
Hayırlı yolculuklar...
takip edin mutlaka bizden birileri gelecektir.
-
Merhaba 2011 grande punto aracımının silecek kontrol kolu kırıldı kırılmışken cruise kontrolde taktırmak istiyorum yardımcı olur musunuz?
Not: AnTaLyA merkezdeyim