Klimadan gelen zır zır ses
Son 1-2 gündür havalandırmayı açtığımda zır zır ses yapıyodu. Bende tabi hiç vakit kaybetmeden hemen servise gittim. Adam arabaya biner binmez bu yaprak dedi. Neyse ön kaputu açtık bi baktık araba hep ağaç altında durduğu için yağmur kanalı olduğu gibi yaprak dolu.
Kalorifer vantilatörünü söktüler o vantilatör silindirik bişey olduğu için içi olduğu gibi yaprak dolmuş.
Arkadaşlar aklınızda bulunsun o yağmur ızgarasının altına bişey kaçırmayalım bunlar doğru vantilatöre giriyor.
Birde şu torpido zırıltısı denen şeyede baktırdım. Ses yok ama baktırayım ben dedim. Cam altındaki ızgarayı söküp baktılar tırnakları boşta durduğu için o yapabilir dediler. Yeni ızgara siparişi verdiler. 2007 modellerde böyle bi sorun yokmuş.
Acil yardim 4 günüm kaldi....
herkese selam. garanti sürem 4 gün sonra bitiyor.Geçen hafta 20000 bakımına gittim. Kaloriferimden cır cır böceği gibi bir ses geliyor. Normalde ses farkedilmiyor. Fakat uzun yolda ve sessiz ortamda çin işkencesi gibi oluyor. Servis bana herşey normal dedi. Acaba sizin arabanızda da böyle ses geliyormu. Yani normal mi? Benim arabam 2007 model grande punto 1,3 m.jet active.
Normal değilse garanti kapsamında tamir ettirmek için başka bir servise gideceğim ve o servisi şikayet edeceğim.
İlginize şimdiden çok teşekkürler.
Ahmet BALTA