Burakbyc Nickli Üyeden Alıntı
Doğru diyorsunuz malımızı korumak adına bütün insani değerlerimizden vazgeçelim. Daha fazla kar edebilelim diye etik kuralları yıkalım. Araçlarımıza program atıp tüm dünyayı dolandıralım. Kronik hatadan dolayı onbinlerce müşterimizi mağdur edelim. Bu mağduriyetleri firma olarak gidermemiz en büyük yükümlülüğümüz olmasına rağmen 3. Dünya ülkelerinde yaşayanlardan para kopartalım. Türkiyedeki müşterilerimize ayrı avrupadaki müşterimize ayrı garanti süreleri uygulayalım.
Vw. Yöneticileri bile sizler kadar savunmadı firmasını özür dilediler ve yüklü miktarlarda ceza ödediler. Size ödemezler nasıl olsa kronik hatalarda bile indirim ayağına sizin paranızı alıyorlar.
Evet sağlamdır, rahattır, tok kapı sesi vardır ama sizin ve çocuklarınızın geleceğini çaldıklarını unutmayın.
Arabalar bizler için hayat kolaylaştırıcı bir nesne ve siz burada arabanızın markasını savunurken kendinizden geçiyorsunuz. Oysa ki siz vw grubunun umurunda değilsiniz. Ayrıca lütfen gerçekçi olun kronik bir hatada tüketiciden cüzi bir miktar da olsa para talep etmek doğru mudur?
Bu yapılan para yönünden hile değildir. Bu resmen bizleri kandırmaktır.
Hergün bile bile bizi zehirlediler. Sizi, o çok sevdiğiniz arabanızla zehirlediler. Mantığımız duygularımızın önüne geçmesin.
Ben ne vw, Fiat düşmanıyım. Ne de mercedes, toyota, bmw dostuyum.
Biri gaz kesmiş, biri blok parçalamış evet bunlar çok kötü sonuçlar doğurabilecek hatalar fakat bunlar üretim hatalarıdır. Bunları bu platformda ben dahil kimse savunmadı savunmazda.
Mantığınız bunun afdedilemeyecek bir hata olduğunun bilincinde fakat duygularınızla hareket ettiğiniz için bu denli sert savunma yapıyorsunuz. Halbuki biz dostuz. Çünkü biz tüketiciyiz. Lütfen duygularınızı bir kenara bırakın ve mantığınızla düşünün.