Grande Punto dış yakıt kapağı
merhaba arkadaşlar
dış yakıt kapağı (plastik dışa açılan) yerinde tutmuyor .kapatınca geri atıyor .tecrübeli arkadaşlar ne önerir ban ? internetten araştırdım ama bulamadım bu yakıt kapaklarından...
Cevap: grande punto dış yakıt kapağı
Dediğiniz parça bu galiba
https://www.google.com.tr/amp/urun.g...402809%3famp=1
Benimde kapağımın tırnağı kırık bir kaç yıldır o şekilde kullanıyorum.
Alıntı:
tanchu Nickli Üyeden Alıntı
bir kapak 214 lira. yuh ya. arabaları bedavaya verseler bile parçadan bi dünya para kazanıyorlar. avrupa onun için hemen çöpe atıp yenisini alıyorlar demekki.
Bunlardan bi şekilde kapağa ve gövdeye tutturmak lazımhttps://uploads.-cdn.com/20170720/1e...d0f0175a55.jpg
linea ile bir çok parça uyuyor. gündüz arayıp teyit almakta fayda var.
Lineada içerden depo açma var,kapak farklı olabilir
Linea da icten acma olmayan,.kumamdasiz da var, distan sadece , kapakta kilit, anahtar vs
Kapagin icinde no yazili olmasi gerekir.. yoksa
Bir parcacidan vin sorgudan da bulunur
Muhtemelen
735414374
1 nolu parca...
https://uploads.-cdn.com/20170720/ea...c6074e3631.jpg
Alıntı:
timbaz Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar ilgilendiğiniz için çok sağolun.. evet 1 numaralı parça tutmuyor dışarı atıyor sürekli kapak açık duruyor
Cevap: Grande Punto dış yakıt kapağı
ama anladığım kadarıyla 5 numaralı parça kapağı tutmuyor asıl sorun orada galiba onu bulabilir miyiz acaba ya da komple mi değişmesi lazım
manuel açılıyor dimi. ebat olarak küçük ama çekim gücü yüksek mıknatıslardan bulursan karşılıklı yapıştırıp kullanılabilir gibime geliyor. fiyat 200 küsürse bunu değerlendir bence
Alıntı:
Aynen hocam bu parça sıkıntılı
internet üzerinden hangi siteden alabilirim
Alıntı:
edll Nickli Üyeden Alıntı
manuel açılıyor dimi. ebat olarak küçük ama çekim gücü yüksek mıknatıslardan bulursan karşılıklı yapıştırıp kullanılabilir gibime geliyor. fiyat 200 küsürse bunu değerlendir bence
timbaz sorunu buldu çok sağolsun, parçayı da nerden bulacağımı söylese çok makbule geçecek gerçekten :)
Nette parcacilara sorabilir, bolgenizdeki servisten veya opar bayi distributorunden...
https://www.opar.com/distributers/Pa...tersearch.aspx
Alıntı:
çok teşekkür ettim sağol
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Arkadaşlar mrb ancak bakabilme fırsatım oldu benim depo kapağı bir bütün halinde. pratik çözüm önerileriniz var mı? komple o yuvanın değişmesi lazım galiba(2007 gp)
Butun oldugunu sanmam..
Diger tipte olabilir..
O parca ayridir... Sokulurse uzerinde muhtemelen no yazar, sekli de belli olur
https://uploads.-cdn.com/20170725/59...8c833c38d5.jpg
Alıntı:
grandali Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar mrb ancak bakabilme fırsatım oldu benim depo kapağı bir bütün halinde. pratik çözüm önerileriniz var mı? komple o yuvanın değişmesi lazım galiba(2007 gp)
o parça bütün değil. Vidasını sökünce arka taraftan cıkar. Lastiğin ordan davlumbaz sökülüp o kısma elini uzatıp ulaşabiliyorsan vidayı söküp parçayı alırsın sonra yenisini alıp yerine yerleştirip vidayı taktınmı işlem tamam.
Alıntı:
volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı
o parça bütün değil. Vidasını sökünce arka taraftan cıkar. Lastiğin ordan davlumbaz sökülüp o kısma elini uzatıp ulaşabiliyorsan vidayı söküp parçayı alırsın sonra yenisini alıp yerine yerleştirip vidayı taktınmı işlem tamam.
elimle de baktım bitişik ayrı değil sanki resmini çektim ,
Alıntı:
elimle de baktım bitişik ayrı değil sanki resmini çektim ,
Lastiğin ordan ulaşabildinmi ılşatıysan vidayı gevşet oynadığını göreceksin . Resimde ayrı olduğu gözüküyor. Sen tırnakları görüyorsun vidayıda görüyorsun. Vidayı gevşet alttan lastiğin ordan elini sokup o kısıma ulaşman lazımki denemedim ama ulaşacağını tahmin ediyorum.
Alıntı:
volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı
Lastiğin ordan ulaşabildinmi ılşatıysan vidayı gevşet oynadığını göreceksin . Resimde ayrı olduğu gözüküyor. Sen tırnakları görüyorsun vidayıda görüyorsun. Vidayı gevşet alttan lastiğin ordan elini sokup o kısıma ulaşman lazımki denemedim ama ulaşacağını tahmin ediyorum.
ANLADIM DOSTUM OLAYI ŞİMDİ SORUN BU PARÇAYI NERDEN NASIL BULABİLİRİM ÇÜNKÜ TINBAZIN DEDİĞİ PARÇADAN FARKLI YAPISI
Alıntı:
ANLADIM DOSTUM OLAYI ŞİMDİ SORUN BU PARÇAYI NERDEN NASIL BULABİLİRİM ÇÜNKÜ TINBAZIN DEDİĞİ PARÇADAN FARKLI YAPISI
aynı parça farklı değil. Zaten tutmuyo şu an sök yerinden göreceksin.
Merhaba, bu resme ve resimdeki parçaların numaralarına nasıl ulaşabilirim acaba ?