-
Wifi elm327 modifiye hk yardım
-
Cevap: Wifi elm327 modifiye hk yardım
-
R15 direncini sök sonra diğer aldığın çevirici aparatla gövdeye bağlanirsin
-
Alıntı:
volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı
R15 direncini sök sonra diğer aldığın çevirici aparatla gövdeye bağlanirsin
Volkan abi multiecuscan 1.7 ve 3.0 sürümü var bende cihazı normal takıyorum ama baglanmiyor ayarlardan wifi modunu secip test dedigimde hepsine ok diyor ama baglanmiyor
-
Alıntı:
erkan1907 Nickli Üyeden Alıntı
Volkan abi multiecuscan 1.7 ve 3.0 sürümü var bende cihazı normal takıyorum ama baglanmiyor ayarlardan wifi modunu secip test dedigimde hepsine ok diyor ama baglanmiyor
ara aparatları takmadan cihazı direk araca tak. Ama ilk olarak dediğim direnç iptal edilmeli. Bu şekidle motor kısmına bağlanman lazım. Eğer bağlanmazsa geçmiş olsun benim elimde şu an 3 tane kablolu var canbus ok demesine rağmen bağlanmıyor elimde patladı üzerinde uğraşıyorum. Bu işin cılkı çıktı multiecuscan ile her cihaz artık olmuyor bunu bir çok defa belirttim.
-
Alıntı:
ara aparatları takmadan cihazı direk araca tak. Ama ilk olarak dediğim direnç iptal edilmeli. Bu şekidle motor kısmına bağlanman lazım. Eğer bağlanmazsa geçmiş olsun benim elimde şu an 3 tane kablolu var canbus ok demesine rağmen bağlanmıyor elimde patladı üzerinde uğraşıyorum. Bu işin cılkı çıktı multiecuscan ile her cihaz artık olmuyor bunu bir çok defa belirttim.
Abi sari kabloyu bagladiktan sonra can info kismina baglandim bu arada program dilini ingilizce yaptim, fakat can setup kismina baglanmiyor hata veriyor
-
Alıntı:
erkan1907 Nickli Üyeden Alıntı
Abi sari kabloyu bagladiktan sonra can info kismina baglandim bu arada program dilini ingilizce yaptim, fakat can setup kismina baglanmiyor hata veriyor
prodram crack yapıldımı.
-
1.4 crack diye buldum yukledim registered yaziyor abi simdi bi kac resim cekip atiym
-
-
-
mes 3.1 kur ve crack işlemini yap. dosya içinde gerekli harddisk change ve serial kurulum bilgileri mevcut.
-
-
-
Harddisk change yaptınmı programın serialini girdinmi. Hiç bir şey yapılmamış.
-
Abi girdim ama pc nin sarji bitti, eski programi kaldirip temiz kurulum yapmayi denicem müsait bi zamanda burdan yine yazarim abi birde bu wifi adaptörün driveri falan oluyormu yani kendine ait bi tanitma programi falan cd de sadece basit programlar var
-
Bilgisayarin windows surumuyle alakali olabilirmi win 10 kullaniyorum
-
https://uploads.-cdn.com/20170721/fb...d66909b390.jpg
Aldigim kablolar farklı modellere gore heralde obd cable 3 şemasıyla uyuşmuyor
Swiç bulursam birde swiçli deneyeyim olursa paylaşırım burdan
-
https://uploads.-cdn.com/20170722/3d...37a7c76293.jpg
Cihazı seiç li yaptim yine can setup kısmına bağlanmıyor abs ye falan heryere giriyor ama can setup kısmına girmiyor bilen biri yardımcı olursa çok memnun olurum acaba cihaz mı hatalı, birde bazı kısımlara girerken invalid iso hatası veriyor
-
Harddisk kodunu ayarlayıp programı crackledinmi.
-
Alıntı:
Harddisk kodunu ayarlayıp programı crackledinmi.
Evet abi kurdum hardisk cahange de yaptim program registered yaziyor ustte
-
program serial girdiğin yerine resmini koyarmısın buraya. yukarıda registeredd yazması bişi ifade etmez.
-
Alıntı:
program serial girdiğin yerine resmini koyarmısın buraya. yukarıda registeredd yazması bişi ifade etmez.
Hemen çekiyorum pc yi açıp
-
-
Şu anda programda pc de sorun yok. Uç bağlantıları doğru ise gövde ksımındaki 3 meniyede bağlanman lazım. Multiecscanı calışıtırırken Sağ tuş yapıp yönetici olarak çalışmasını sağla. bunun dışında araçtada bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Tamamen uç bağlantıları ile alakalı bir durum gibi. Direnci söktünmü.
-
Alıntı:
Şu anda programda pc de sorun yok. Uç bağlantıları doğru ise gövde ksımındaki 3 meniyede bağlanman lazım. Multiecscanı calışıtırırken Sağ tuş yapıp yönetici olarak çalışmasını sağla. bunun dışında araçtada bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Tamamen uç bağlantıları ile alakalı bir durum gibi. Direnci söktünmü.
Evet abi tarif ettigin direnci söktüm, aracın abs dahil heryerine giriyor ama can setup/ olan kisma girmiyor sadece kabloda sıkıntı vardır diye swiç taktım yine aynı içindeki çiple alakalı olabilir mi acaba
-
https://uploads.-cdn.com/20170722/70...de5cf5d720.jpg
Resimdeki can setup/ proxi kismi haric hepsine giriyor fakat baglandiktan sonra hatalı iso kodu devam etmek istiyormusunuz diye soruyor devam et deyince herseyi okuyor testi yapiliyor
-
Kaç gündür kafayı yedim ya takıntı haline geldi
-
can proxsiye bağlanırken cıkan hata kado nedir ekran görünmtüsünü at tabi araç içinde yap bunu.
-
-
-
Alıntı:
can infoya bağlanıyormu
Baglaniyor abi herhangibir hata da vermeden
-
o zaman proxyde bağlanması lazım normalde.
-
Alıntı:
o zaman proxyde bağlanması lazım normalde.
İşte oraya tıklayınca yukardan paylaştığım resimdeki hatayi veriyor anlamadım gitti
-
Port ayar kısmının remsini koysana birde neden programı türkçe kullanmıyorsun :D
-
Alıntı:
Port ayar kısmının remsini koysana birde neden programı türkçe kullanmıyorsun :D
Turkce hata verir diye [emoji3]https://uploads.-cdn.com/20170722/1e...81b612b78b.jpg
-
her şey doğru. Türkçe hata vermez. neden hata versinki.
-
Alıntı:
her şey doğru. Türkçe hata vermez. neden hata versinki.
Bilmiyorum ki abi öyle deneyim dedim, pc ye format atmayi deneyecem bide
-
Bilgisayarında antivirüs kapatıp bir de firewall'ı devre dışı bırakarak çalıştırmayı dene istersen.
-
Alıntı:
ondermurat Nickli Üyeden Alıntı
Bilgisayarında antivirüs kapatıp bir de firewall'ı devre dışı bırakarak çalıştırmayı dene istersen.
Deneyecem bakalim, elimde pc ile gunde 3-4 kere arabaya biniyom iniyom apartmanda gorenlerden utanmaya başladım [emoji3]
-
Bilgisayara format atipta denedim yine aynı bütün bölümlere girip test ve degistirme islemi yapiyor mesela emniyet kemeri sesini kapadim ama can/setup kısmına baglanmiyor arabanın beyninde sıkıntı sıkıntı var heralde anlamadım gitti