Hararet Göstergesi Sorunu...
Arkadaşlar sabah işe giderken arabaya binip kontağı açtığımda marşa basmadan önce hararet ibresi sona dayanıyor, kırmızı ışık yanıyor ve bir kaç saniye sonra tekrar normale dönüyor. çalıştırdığımda fln herhangi bir sorun yok ama motor soğukken bu uyarıyı alıyorum. Motor sıcak olunca böyle bir sorun olmuyor ve daha önce de böyle birşeyle karşılaşmadım. son günlerde gece havanın çok soğuk olmasından kaynaklanabilir mi? ileride herhangi bir soruna yol açar mı?
hararet göstergesi sorunu...yardım edin.....
merhaba arkadaşlar ..siteye yeni üye oldum ve hatta bu ilk mesajım...umarım burdan memnun kalırım diye düşünüyorum...benim aracımın sorunu bikaç gündür havalar çok soğuk olduğundan aracımın hararet göstergesi ilk marşa basma esnasında yükselip sonuna kadar dayanıyor ve kırmızı ışık yanıyor ..daha sonra aniden inip normale dönüyor...bunu özellikle soğuk havalarda yapıyor.formdan okuduğum kadarıyla aküyle ilgili olabilir diyorlar.Aracım 2007 1.3 mjet active punto ve 83.000 kmde.Doğuda olmamdan dolayısı ile burdaki servislere de göstermekte çekiniyorum ve sizlerden bi yardım bekliyorum...iyi akşamlar....