2008 istanbul buluşması(garipçe balık restaurant)haydi istanbullular..
kalamar midye(balık çesitleri)hamsi,mezgit,çilekop,:::::4balık secenegi ile..
isteyene köfte
isteyene tavuk ızgara..
salata.
içecekler..coco fanta.vb
limitsiz cayy.
bır menü dört kişilik olarak gelicek herkese yatecek sekılde ayarlanıcakk.4 kişilik 4 balık secenegi ıle hizmet verilecektirr..
::::::::::::::::::::::::::::::kişi başı sadece 20 ytl:::::::::::::::::::::::::
adres..garipçe balık restaurant garipçe köyü liman içi sarıyer.ist...
listeye eklenecek kişiler kesin gelecekler olarak ayarlanılacak ve ücretler banka hesabına yatıcak arkadaşlarr..artık buluşmalarda ücret önceden temın edilecek ve gelenler garanti altına alınacaktırr bu uygulanmanın kımse tarafından yanlıs algılanmamasını önemle rica ederim biz yönetim olarak güzel bulusmalar duzenlememız ıcın artık özenle calsımalara devam edecegiz ve sızlerinde yardımları ileee..
buluşma tarıhı anket olarak düzenlenecek ve en cok oylama alan gun buluşmatarihi olarak kayıtlara gececektirr..
ARKADAŞLAR LİSTEYE EKLENCEK OLAN ARKADAŞLAR ÖZELDEN BANA MSJ ATSINLARR VE TOPİCTE LİSTE SADECE ILK SAYFADA OLUCAK..
istanbul yönetimi..orhan AYSEL..
cok zayıfsınız :) Istanbul coookkk :)
Istanbul ekıbı + 2 Kocaelı'den
Arkadaslar koca Istanbul'da daha ankete bıle 5 kısı oy vermıskı bunlardan bırı benım oyum zaten :( onu da o yuzden saymıyorum, kaldı 4 :(... Gercekten cok zayıf gordum sızı :P Bır canlanıp kıpırdayın artık :P
:grup:
Orhan bız buyuk bır aksılık cıkmazsa tek aracta ıkı gp'cu gelecegız. Hele tarıh kesınlessın. Ben ve yarın uye kaydını yapacagımız mustakbel uyemız olan arkadasım Yasın. Kendısının lastık bayıı ve rotbalans servısı var Golcuk/Kocaelı'de ve tabı bır de 2007 egzotık kırmızı gp'sı :) ama o dızel :(
Gorusmek uzere... Tarıh netlesınce ozelden bılgı verırsenız sevınırım :)
EKLEMEDIR : Bugun Yasın'ın uyelıgını tamamladık (yasin5757);ama stıcker talep formu dolduramadık, cunku stıckerlar bıtmıs :(. Saklıcaya geleceklerden elınde fazla stıcker olan varsa Yasın ıcın bır tane getırebılırler mı? :) Cok buyuk jest olur. Sımdıden tesekkurler.. 13'unde gorusmek uzere...
yavas olmadıgınızı tahmın edebılıyorum :)
Iyı aksamlar Orhan, belırlı bır grubun mutlaka orada olacagını, gercekten de yavas olmadıgınızı ben de tahmın edebılıyorum; ama bıraz ınsanları hareketlendırmek ıcın yazdım :) bu topıc acılmıssa bu kadar bos kalmasın degıl mı? :) hareket ıyıdır herzaman, hele bır de herkesın aynı yonde hareket etmesını saglayabılırsen... Stıcker ısının oluru var mı sence? Yasın'ın aracına bır tane yapıstırmamız lazım :) gorusmek uzere...