T-JET Grande Punto (Fotolar Yorumlar)
bugün alibertide tırdan yeni inen siyah bir tjet sürdüm süper çok güzel gidiyor müthiş bir motor sesi var ayrıca relantide acayip sesiz sanki çalışmıyor içindeki spor trim parçaları çok güzel olmuş arkalr disk stndart 17 jant spor koltuklar ve spor kadran var ayrıca gri ve kül rengi çok uymuş araca dikkatimi çeken gösterge çerçevesi biraz sorunluydu bizim araçlarda bunda çok güzel oturtmuşlar vede malzemeyi değiştirmişler ayrıca koltuk yükseklik ayarını yapan kolda yenilenmiş forumdada tartışılmıştı inip binerken farketmeden yükseklik düşürülüyordu bunun için tadilatlı parça kullanmışlar pek çok noktayı inceledim çocukluk hastalıklarından eser kalmamış işçilik bariz düzelmiş bence baya satar fiyatta uygun herşey dahil sport donanım skydome diz hava yastığı spor deri koltuk bilindik pekçok özellikle beraber 36500 liste fiyatı ki sanırım indirim olur foto çektim ama hava kararmak üzereydi net çıkmadı
haaa bide usta unutmuşlar içinde o çıktı bagajdan :laugh000:şaka bir yana izmirden pek çok arkadaş tanır alibertiden erkan abi kral adamdır kendisi
son fotolar yarından itibaren görselleride çıkacakmış sitede yenileniyor hayırlısı diyelim inşallah tutar:scooter0: