-
City arızası mahkemeyi kazandım ücreti nasıl alıcam
YAKLAŞIK 1 YIL ÖNCE BURSA YILDIRIM TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE VERMİŞ OLDUĞUM PUNTO CİTY ARIZASI İLE İLGİLİ DAVAYI KAZANDIM ŞİMDİ BEN BU ÜCRETİ NASIL TAHSİL EDECEĞİM ARACI YAPTIRDIĞIM BURSA BİRMOT ŞUBESİ İLE GÖRÜŞTÜM EVRAKTA YAZILI DAVALI İSTANBUL TOFAŞ İLE GÖRÜŞÜN DİYOR DAVAYI KAZANIP ÜCRETİ ALAN ARKADAŞLAR NASIL HALLETTİLER ACABA BU OLAYI
-
Cevap: CİTY ARIZASI MAHKEMEYİ KAZANDIM ÜCRETİ NASIL ALICAM
Alıntı:
pekarikk Nickli Üyeden Alıntı
YAKLAŞIK 1 YIL ÖNCE BURSA YILDIRIM TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE VERMİŞ OLDUĞUM PUNTO CİTY ARIZASI İLE İLGİLİ DAVAYI KAZANDIM ŞİMDİ BEN BU ÜCRETİ NASIL TAHSİL EDECEĞİM ARACI YAPTIRDIĞIM BURSA BİRMOT ŞUBESİ İLE GÖRÜŞTÜM EVRAKTA YAZILI DAVALI İSTANBUL TOFAŞ İLE GÖRÜŞÜN DİYOR DAVAYI KAZANIP ÜCRETİ ALAN ARKADAŞLAR NASIL HALLETTİLER ACABA BU OLAYI
Öncelikle tebrik ederim.İşin zor kısmı gitmiş gerisi nasılsa gelir.Tüketici hakem heyeti i yoksa ilgili mahkeme mi lehinize karar verdi?
-
Teşekkürler darısı diğer punto sahiplerinin başına.Tüketici Hakem Heyeti karar verdi.
-
hocam gerekli evrakları paylaşır mısınız. mustafa.gorgel@hotmail.com
-
Isin zor kısmını halletmissiniz. Gözünüz aydın.
Benim tek merak ettiğim konu şu diyelim ki arizali olan city problemini degistirerek serviste sifir ürün taktılar. Ilerleyen zaman zara tekrarlar mi ? Yani aynı hatayı tekrardan verir mi ? Eğer tekrarlarsa ne yapmak lazım.
Bir bilgisi olan lütfen cevaplasın..
-
Arkadaşlar aynı durumdan bende müzdaribim mahkeme kararları varsa yardımcı olursanız sevınırım serhatsarac32@gmail.com
-
Alıntı:
Easy32 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar aynı durumdan bende müzdaribim mahkeme kararları varsa yardımcı olursanız sevınırım
serhatsarac32@gmail.com
konu çok yerde açıldığından ve tarih olarakta eski olduğundan dolayı resim ve belge türü şeyler görünmeyebiliyor. 5 dakika sonra mailinizi kontrol edin.
-
Emsal karar varsa banada atabilirmisiniz rica etsem
Oruczulfu@gmail.com
-
Alıntı:
City Nickli Üyeden Alıntı
mailinize gönderdim
-
emsal kararı bende alabilir miyim? şuan sorun yok ama ne olur ne olmaz koktengurkan@gmail.com
-
Alıntı:
gkan55 Nickli Üyeden Alıntı
mailinize gönderdim.
-
Emsal karari bende alabilirmiyim ayni sorun bendede basladi yardimci olursaniz sevinirim.
oruczulfu@gmail.com
-
Alıntı:
City Nickli Üyeden Alıntı
Emsal karari bende alabilirmiyim ayni sorun bendede basladi yardimci olursaniz sevinirim.
oruczulfu@gmail.com
gönderildi
-
emsal kararı bende alabilir miyim. Teşekkürler. muhammed.ibrahim.sen@gmail.com
-
Alıntı:
ikssen Nickli Üyeden Alıntı
Gönderilmiştir
-
Alıntı:
edll Nickli Üyeden Alıntı
Gönderilmiştir
Teşekkürler
-
Cevap: City arızası mahkemeyi kazandım ücreti nasıl alıcam
Arkadaşlar merhaba. Aranıza city arızası ve airbag çatlağı sorunlarının ikisinide yaşayan bir puntocunolarak teni katıldım.Aracım 2012 model airbagda çatlama oluştu tespit yaptırdım ancak pek umudum yok. Birde 2 gün önce yolda direksiyon sertleşti city ışığı yandı kontak aç kapa yaptım geçti ama tekrarlama riski çok yüksek duruyor. Tüketici haklarına gitmeyi planlıyorum. Emsal karar olan arkadaşlarım varsa bana gönderebilirlermi. Teşekkürler
-
-
Alıntı:
Atmaca2645 Nickli Üyeden Alıntı
gönderilmiştir
-
Alıntı:
Atmaca2645 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar merhaba. Aranıza city arızası ve airbag çatlağı sorunlarının ikisinide yaşayan bir puntocunolarak teni katıldım.Aracım 2012 model airbagda çatlama oluştu tespit yaptırdım ancak pek umudum yok. Birde 2 gün önce yolda direksiyon sertleşti city ışığı yandı kontak aç kapa yaptım geçti ama tekrarlama riski çok yüksek duruyor. Tüketici haklarına gitmeyi planlıyorum. Emsal karar olan arkadaşlarım varsa bana gönderebilirlermi. Teşekkürler
Forumdan takip ettiğim kadarıyla Puntodaki bu city mode arızası sadece belli yıllarda üretilen puntolarda değil her modelde var. 2006 modelinde de var 2012 modelinde de. Hiç mi geliştirmemişler hiç mi iyileştirmemişler anlamadım gitti.
-
Alıntı:
Solitario Nickli Üyeden Alıntı
Forumdan takip ettiğim kadarıyla Puntodaki bu city mode arızası sadece belli yıllarda üretilen puntolarda değil her modelde var. 2006 modelinde de var 2012 modelinde de. Hiç mi geliştirmemişler hiç mi iyileştirmemişler anlamadım gitti.
aynı iğrenç paçayı kullanmaya devam edince olay bu oluyor.
-
Merhaba,
Bende 10 gunluk puntocuyum emsal karari bende rica edebilirmiyim. Tesekkurler,kazasiz belasiz yolculuklar.
eyesgreen007@hotmail.com
-
Alıntı:
Eyesgreen007 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,
Bende 10 gunluk puntocuyum emsal karari bende rica edebilirmiyim. Tesekkurler,kazasiz belasiz yolculuklar.
eyesgreen007@hotmail.com
mail adresinizi kontrol ediniz.
-
Bendede direksiyon mili asinma sorunu var arama yapmama ragmen aldiris etmediler nasip basvuracagiz
-
Alıntı:
sami0909 Nickli Üyeden Alıntı
Bendede direksiyon mili asinma sorunu var arama yapmama ragmen aldiris etmediler nasip basvuracagiz
nereyi aradınız bilmiyorum ama fiat a mail attın kesinlikle dönüş yaparlar. ona göre bir yol izlersiniz.
-
Emsal karari bende alabilirmiyim ayni sorun bendede var. erddmr_2300@mynet.com
-
Alıntı:
puntozede Nickli Üyeden Alıntı
gönderilmiştir.
-
c_tuncmay@hotmail.com gönderebilirseniz sevinirim..
-
Alıntı:
tun75 Nickli Üyeden Alıntı
gönderilmiştir
-
Merhabalar, emsal kararı bende alabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler.
ozdenonr@gmail.com
-
Alıntı:
Özden's Nickli Üyeden Alıntı
gönderilmiştir
-
serkantultak@gmail.com adresine de atar mısınız; teşekkürler.
-
kaaria0112@gmail.com bende alabilir miyim?
-
Merhaba, banada atabilir misiniz? eray_surmeli@hotmail.com
-
Alıntı:
eraysrml Nickli Üyeden Alıntı
Bununla alakalı topladığım evrakları tek bir yerde toplamıştım. Umarım işinize yarar. https://forum.grandepuntotr.com/gene...ri-burada.html
-
Şu an alınan mahkeme sonuçlarında garanti dışı araçlar da mahkeme ler fiat tarafında bilginiz olsun.
-
volkan bey bilginin kaynağı nedir tam olarak? bi tanıdığınızın mahkemesi yakın zamanda böyle mi sonuçlandı? garanti varsa zaten mahkemeye gerek yok diye düşünüyorum. malum bu kronik bir arıza garanti bitse bile yapmak zorunda değil mi? bir arkadaş araç yıl olarak 10 yıl yada 150 bin km altında ise fiatın masfrafın tamamını karşıladığını söylemişti.bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
-
facebook grubuplarında bir iki arkadaş paylaştı. Mahkeme fiatın yüzde 50-60 iyiniyet göstediğini hakklı bularak davanın reddine karar vermiş.
-
Sanırım şu an en iyisi tamir yoluna gitmek.Forumda uygun fiyata tamir ettiren arkadaşlar vardı galiba.Yoksa %50 sini bile karşılasa bayağı fiyat çıkıyor galiba.
-
Alıntı:
ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı
Sanırım şu an en iyisi tamir yoluna gitmek.Forumda uygun fiyata tamir ettiren arkadaşlar vardı galiba.Yoksa %50 sini bile karşılasa bayağı fiyat çıkıyor galiba.
Adamlar otomatiğe bağlamış. Kimisine %50 sini karşılarız 2500 lira, kiminede %60 ını karşılarız 2500 lira. Yani anlayacağın 2500 sabit.