Listeyle başlayalım arkadaşlar;
1.SteinGP
Printable View
Listeyle başlayalım arkadaşlar;
1.SteinGP
1.SteinGP
2.Halook!!!
1.SteinGP
2.Halook!!!
3.BrK _20 ..!
1.SteinGP
2.Halook!!!
3.BrK _20 ..!
4.Cankaraca(belli olmaz can abi):D
1.SteinGP
2.Halook!!!
3.BrK _20 ..!
4.Cankaraca(belli olmaz can abi)
5.punto35(gelicem ama yere gore can sen biliosun):)
epeydir bizim tarafta buluştuk zaten arkadaşlar..bu seferde karşı tarafta buluşmak farzdır :)
Madem Karşıyakada buluşcaz ben vapurla geleyim bari :D
can dogru soluyor bana her yer uyar arkadaslar :D
mesela bugün hava günlük güneşlik keşke haftayada böyle olsada açık havada bişeyler yapsak..
evet bugün süper bi hava vardı inşallah haftaya pazarda hava bugünkü gibi güzel olur liste çok az izmir nerdesiniz:)
İzmir derin bir uykuya dalmış anlaşılan...
Haydi İzmir listemizi oluşturup 2 Aralıkta yine çok güzel bir buluşmaya daha imza atalım...
1.SteinGP
2.Halook!!!
3.BrK _20 ..!
4.Cankaraca
5.punto35
6.ZaMBroTTa_1903
1.SteinGP
2.Halook!!!
3.BrK _20 ..!
4.Cankaraca
5.punto35
6.ZaMBroTTa_1903
7.dodowp84
1.SteinGP
2.Halook!!!
3.BrK _20 ..!
4.Cankaraca
5.punto35
6.ZaMBroTTa_1903
7.dodowp84
8.BlackCat
1.SteinGP
2.Halook!!!
3.BrK _20 ..!
4.Cankaraca
5.punto35
6.ZaMBroTTa_1903
7.dodowp84
8.BlackCat
9.suleymanozen 35ASZ39 35APF86 (2 YDA Bir araç):shy:
hadi izMiR kaldır elleri
elleri göreliMMM
sayımız szce kaç olucak 15i bulcaz mı ......yda üstü
hım 35buckta bulusuyoruz da ne yapcegizzzzz
inşallah 15i buluruz:)daha fazla olursada fena olmaz aslında egepark yemek,bowling,sohbet muhabbet:)bi buluşalım ozaman konuşup planı kurarız:)
Foruma ve aranıza katılacak yeni biri olarak yinede bir fikir vermek istedim. Karşıyaka kapalı spor sahasının önü araçların buluşma yeri olarak müsait gibi, sanırsak ogun mac falan da olmayacak. Soyle önce GP' lerimizi bir sıralayılım derim ben.
abi katılıyorum sana bu dediğiniz yer egeparkın arkasındaki yer deme abi carfurun karşısı eğer orasıysa bende orayı düşünmüştüm puntolarımızı oraya rahatlıkla sıralarız verdiğiniz fikir için teşşekür ederim abi 2 aralık pazar günü maç olmaz heralde orda buluşma için gayet uygun bi yer orası ordan egeparka kaçarız bowling uvası ve yemek:)
bende katılıyorum gayet guzel bı fıkır
kimin arabaya sulanıyon :D:D
Valla pek kimsenin arabasına sulanmıyorum aslında.Karşıyakada buluşcaz derlerse vapurla gitcem artık ne yapayım.Öğrenci adamız.Benzin olayı sorun oluyor.Hadi gittik geldik diyelim.O tükettiğim benzinin yerine koymam gerekli.Yerine koyunca da bütçe de çatlak oluşuyor.Ay sonuna kadar da toparlan toparlanabilirsen :D
haluk hep karşıda buluşuyoruz ya:)birazda burda buluşsak iyi olmazmı bak sende karşıyakaya bowling oynamaya gideriz demiişsin egeparkın arkasında gplerimizi sergileriz sonra egeparkta bowlingge gideriz.bu taraflarda biraz gp görsün blackcat emrah abinin dediği gibi karşıyaka kapalı spor sahasının orda buluşup sonra organijasyonu yaparız..:)
Anılcım sizlere de hak veriyorum tabiki.Bugüne kadar hep Karşıyakadan buraya gelindi.Fakat yine haksızlık olmasın diye orda da aktiviteler yaptık.Ama yine burda buluşup Karşıyakaya geçersek oraya gidenlerden birinin arabasıyla geleceğim zaten.Mesela Mustafa Abi :D
Geçende çok güzel yolculuk yaptık Mustafa Abiyle :D
Ama Karşıyakada buluşulacak olursa dediğim gibi vapurla gelcem büyük olasılık.Bide şimdi millete tutupta gelin beni alın diyecek halim yok.Zaten Berk olacak kerata da 2 kişilik benim arabam almam seni diyor :D
Haliyle otobüse yada vapura kalıyoruz :D
anladım haluk bu sefer burda olsun karşıyaka bostanlı mavişehir oralardada puntosu olan bir sürü kişi var onlarda görsünler haberleri olsun:)öğrenci insanın hali bi başka tabi sana katılıyorum kardeşim öğrenci olarak:)sanada hak veriyorum...ama inanınki güzel olucak zaten amaç bizbize olmak birlikte olmak:)
biz de en az senin kadar öğrenciyiz be abi ve bütçedeki çatlağı görsen adamı yutar yani :)
arkadaşlar eşim karşıyaka bostanlı'da oturuyor...hep buluşmalara katılmak istemişizdir.
fakat ne yazıkki uşak'ta olmamız nedeniyle aranızda olamacağız....
umarım buluşmanız iyi geçer...bi dahaki buluşmalarda görüşmek dileğiyle....
Tabiki amaç biz bize olup güzel vakit geçirmek ve hoş sohbetler etmek.
Süleyman çok teşekkür ederim kardeşim düşündüğün için ama buna ben razı olmam çünkü ta bucadan üçkuyulara gelip tekrar karşıyakaya gitmek zor olur senin için...
@SteinGP
Can başkanım iyi de senin araban dizel.Ben benzinli arabaya biniyorum.Ve ortalama yakıt tüketimim 10.5 lt/100 km.Birde sende dede var dimi.Az da olsa kurtarıyor seni. :D
Can sen benzin-mazot filan deme:D:D
benzin mazot demiimde en son bayramda bi fulledi depoyu dede o günden sonra 1000 km yol yaptım hiç kimseden bi kuruş destek görmedik :Dbenimkide 6 lt yakıyor ortalama haluk gaza biraz daha dikkatli basmaya çalış abicim anlık tüketim sürekli gözünün önünde olsun bi süre sonra alışıyorsun zaten az gaz vermeye :D
Abi sen neden ondan bekliyosun git doldur :D:D
Can başkanım gaza çok fazla basmıyorum zaten.Araba 3.000 deviri geçmiyor.
Bu arada bugün öğlen evden çıktım ve okula gittim.Arabayı parkettim ve ne göreyim.Birisi benim sağ arka kapının ordan sağ ön çamurluğa kadar anahtarla çizmiş arabayı.Acayip moralim bozuldu...
haluk çok geçmiş olsun kardeşim bu insanlar neden böle ya başkalarının malına neden zarar veriyolar bundan zevkmi alıyolar hayret bişe ya ne kazanıyo böle yaparak anlamıyorum:( çok mu fazla derin çizmiş haluk
Geçmiş olsun haluk
1.SteinGP
2.Halook!!!
3.BrK _20 ..!
4.Cankaraca
5.punto35
6.ZaMBroTTa_1903
7.dodowp84
8.BlackCat
9.suleymanozen 35ASZ39 35APF86 (2 YDA Bir araç)
10.kanzlerr(büyük olasılıkla)
orçun sakaryadan mı geliceksin yoksa izmirdemisin bekleriz kardeşim buluşmada görüşmek üzere:)
Çok gecmis olsun Haluk adi herifler ya... Okulda kavgalı oldugun biri warmıydı???
arkadaslar bende gelıyorum bulusmaya umraım guzel bı bulusma olur