İstanbul Tayfası Teşekkürler
Ya arkadaşlar istanbula geldik ilk arayacağımız insan orhan aysel oldu ve aradık bizimle onun arasında bi dünya yol olduğunu bilmiyorduk ve yanımıza geldiler oturduk yedik içtik ve ayrıldılar bu kadar uzak olduğunu ertesi gün öğrendik o yüzden çok teşekkür ediyorum .
Birde buluşmada kendini seferber eden orhan vede yavuz bu kadar özverili bu kadar cana yakın olmanızdan dolayı ayrıca bir teşekkür ederim bizi gecenin sonuna kadar yanlız bırakmadılar .Ankaradada bir eviniz olduğunu unutmayın :)
Sevgili hera arkadaşlığın Vede dostluğun tartışılmaz muhabbetin güzel aracında ki tesbihide beğendim Arkadaşlığınıda :D:D
Misli abimiz bana ilk candan sarılan kişi oldu ilk mehmet diyerek tanıştırınca biraz zor oldu ama femoli diyince :D .. Sana da teşekkürlerimi sunarım :)
bgrays buğra çok efendi bir kişiliğin var dosluğunda çok iyi bizim için arkadaşını sattın :D (emre) ama bir şeyler yapamadık inşallah bir dahaki sefere :)
Sevgili emre Aracında sende on numarasınız :) sınavların olduğu için erken ayrılmak zorunda olduğunu biliyorum her şey için saol :)
Yanlız kurt atilla abi sizinlede tanıştık sonunda :) yazdıklarınızın ağırlııyla karekteriniz çok uyuşuyor oraya kadar geldiniz yanlız bırakmadınız sizede teşekkür ederiz..
ismlerini unuttuğum bizi son ana kadar bırakmayan grande punto sitesini bilmeden sadece stickerimizi beğenerek kendi araçlarına büyüükkk çe yaptırarak yapıştıran arkaaşlar çok teşekkür ediyorom :)
Ve tekrar Orhan Aysel yani diyecek kelime bulamıyorum yavuz sen de aynısın . yüreklerinize sağlık :):)