https://img87.imageshack.us/img87/74...hu21ik5.th.jpg
https://img210.imageshack.us/img210/...hu21jn7.th.jpg
çok yakında SADECE TÜRKİYE'de.
Yorumları alalım ilk önce sonra açıklama yaparım :)
https://img87.imageshack.us/img87/74...hu21ik5.th.jpg
https://img210.imageshack.us/img210/...hu21jn7.th.jpg
çok yakında SADECE TÜRKİYE'de.
Yorumları alalım ilk önce sonra açıklama yaparım :)
ağlamak istiyorum sayın seyirciler,
derya kuzuları bunlar,
yeme de yanında yat misali :)
yaz beni listeye :):):)
siyah çok güzel görünüyo hatta tartışmasını yaptıımız fara göre çok daha şık... :)
:prop0000:Sonunda yapmışlarmı yaaa. Hele şükür. Siyah olanı çok güsel durur eminim siyah araçlarda fardaki abartı büyüklük kapatılmış olcak artık. Bence grandelerin görsel olarak tek kötü yanı abartı büyük farlardı şimdi 10 numara olacak.Fiyatını merak ettim ama.
fiyat konusu belli değil arkadaşlar. maalesef yüksek fiyat olabilir. ama bu sadece bir tahmin.
yaw inanın muhalefet olsun diye söylemiyorum yani tamamen zevk meselesi ama ben hakkatende siyah olan farı hiç beğenmedim çok fazla karanlık olmuş hele ki arabanın üzerinde düşününce böyle kapkara bir far yani :( özelliklede siyah,kırmızı,orleans renklerine hiç gitmicektir emin olun.Alıcak olsam alttaki tercihim olurdu.
meşhuur listemizi başlatsak nasıl olur?
1- unik06 : (1 takım - siyah)
arkadaşlar gerçekten almak isteyenler buraya yazabilir ve bi liste oluşturabiliriz. Ürün 1 aya kadar gelir belki 40 gün emin değilim. ama burada bir liste oluştururuz ve ben ortalama bir rakam verebilirsem ilk alanlar ve ayrıca toptan alacağımız için iyi bir indirim alabiliriz.
Tempesty'e
Ben krom olan farın daha iyi olduğunu düşünüyorum ama ara sıra kafam siyaha gitmiyor değil. Kırmızı'ya siyah uyuyo mu uymuyo mu aklımda soru işareti. sizce egzotik kırmızı için hangisi arkadaşlar?
Oruç kardeşim eminmisin :( bak bizim karanlık farlarımızın içinde en azından yan tarafında sinyal kısımlarımız bi renk zıtlığı yaratıyor oyuk daire kısmı desen yine öyle bence bizimkiler daha hoş duruyor ya bu farlar tamamen kapkara içinde 2 tane ufak top var far diye o kadar...bunlar simsiyah olucak bence bi daha düşün derim. heleki koyu renk veya kırmızı puntoya hiç yakışmaz bea :(
gerçekten çok güzel ama çok pahalıdır bunlar beni aşar ....
vay müthiş ankaraya gelince bir el atayım:D:D:D
bende krom olanı beendim ya diğeri için bence aracın siyah camların siyah jantların siyah filan olması lazım kara şimşek gibi :D fiyat belli olsun listeye girmem an meselesidir..
yaklaşık bir fiyat tahmininde bulunabilseniz talep daha sağlıklı oluşur.
fiyatına göre bende almak isterim.
fiyatı uygun olursa bende alırım :D
Arkadaşlar photoshplayıp bi görsek aslında photoshop yetenği iyi olan arkadaşlar bir kaç renk ile uygulama yapılsa (örn neworleans mvi için :D )
150-250 arasında olur diyorum. 200 benim tahminim.
200 civarı olursa hemen alalım :)
ben biraz daha yüksek olur diye düşünmüştüm. fiyatı dediğiniz seviyelerde olursa talebin çok olacağını düşünüyorum , dışardan kim getirtiyorsa çokcana getirtsin :)
Fiyat uyarsa bende alırım birtane.
İkisi de güzel bence.Ancak 200YTL lik fiyat bence çok iyimser:)
farlar cok hoş hangi siteden aldın resimleri??
Sayın arkadaşlar biraz komik bir sorum olabilir mi?Far konusunda bilgim hemen hiç yok.Şimdi bunları alma endikasyonumuz ne olucak.Arabayı daha şık göstermesi mi,gece yolu daha iyi göstermesi mi?Cevap ikincisi ise aşağı yukarı xenona yakın maliyetler olucak,xenon kadar iyi görüntü olucak mı?Yani şu anki farlara göre ne farkı olucak,tşk...
eğer güzel we bilinçli şekilde tasarlanmışsa farlar, mercekli oldukları için xenon takıldığında çok daha werimli olacaktır. hem karşıdakinin gözünü daha az alacak,hem de yolu daha iyi görmenizi sağlayacaktır. bizim orninal farlarımıza xenon takılınca dağılma yapıyor we çok göz alıyor. mercekle bu sorun çözülmüş olacak.
Alpere katılıyorum , şu anki merceksiz hali ile xenon çok fazla dağıtıyor ve karşıdan gelenlerin gözünü alıyor. xenon kullanıyorum ama bu durumdan rahatsızım. uygun fiyata mercekli far olursa almak isterim.
[img=https://img142.imageshack.us/img142/8958/eeit6.jpg]
arkadaslar bu kadar yapabildim daha iyisini yapan vardır ama ben bu kdar yapabildim
https://img142.imageshack.us/img142/8958/eeit6.jpg
eheh mehmet abi naptın sen yaw :)
eline sağlık..
teşekkürler ufuk,
eline sağlık,
ben hala beğenmeye devam ediyorum siyah olanı :):):)
;););)
mehmetin arabası ama ben mehmet deilimi:)
ilk örnekler gelsin, bir kaç arabaya takılsın, işçilik ve malzeme kalitesi iyi, farlar kullanışlı ve takılma amacına uygun olursa bende almak isterim. tercihim siyah olur.
bir soru? mercekli olduğuna göre direksiyonun döndüğü yönde farlar da dönecek mi? bunu da yapabilirse sanırım bütün servislerle aksesuar olarak satmak üzere anlaşırsın. türkiyede 11.000 grande punto olduğu düşünülürse bu işi organize eden arkadaş ticareten başarılı bir iş yapmış demektir. :)
her mercekli far direksiyonun döndüğü yere dönmez. %99 ihtimal bu gelecek farlar da dönmeyecek. sadece yükseklik ayarı olur.
grandem olsa alırdım:D:D:D
dün sonkez yıkattım bi lastik yaktım ahhh ahhhhh
farlar dönmeyecektir arkadaşlar o kadarda değil :) bir de krom olan için montaj alsak arkadaşlardan ona bakalım:) özellikle kırmızı renk için merak ediyorum krom ve siyah olanı.
siyah olan laciverte yakışmamış bu arada. beyazda mükemmel duruyor ama.
siyahlar koyu renkli araçlarda tek kelime il iğrenç olmuş , beyaza yaıkışmış gerçekten
sonunda zevk sahibi biri daha çıktı allaha şükür :)
Egzotik kırmızıya da hem siyah olanı hemde krom olanı bi fatoşlasanız onu da görsek mesela :D
farlar geldiği zaman banada haber verin arkadaşlar almak tam istediğim gibi hemen alırım