-
Bence En gerekli modifikasyonlardan biri
Merhaba arkadaslar.benim yaptığım sey ramamen kendimi rahatlatmak amaciyla bagaj kapagina kulp takmak oldu.kromajli bir dolap kulpu alip bagaja vidaladim ve inanilmaz rahat aciyorum artik bagaj kapağını.ve goruntusu hicde abes durmuyor.umarım begenirsiniz
Eklenti 31780Eklenti 31781Eklenti 31782Eklenti 31783
-
Ce: Bence En gerekli modifikasyonlardan biri
Direk kulp gibi değilde aksesuar gibi durması yönündende güzel olmuş bence.
-
Vallahi ben hiç beğenmedim, çekmece gibi olmuş. Sacı mı deldiniz onu takarken?
-
Tercih meselesi.evet 4 mm lik matkapla delip vidaladım.en azindan Iskence cekmiyorum artk bagaji acarkrn
-
Alıntı:
GPEMREE Nickli Üyeden Alıntı
Direk kulp gibi değilde aksesuar gibi durması yönündende güzel olmuş bence.
Tesekkurler
-
bende beğenmedim açıkçası yapacak yorumda bulamıyorum
-
emeğinize sağlık ancak çok kötü olmuş üstelik sacı delerek bence çok hata yapmışsınız ayrıca bari en alta koysaydınız direk punto logosunun altında çok daha kötü bir görüntü olmuş neyse araç sizin keyif sizin sonuçta
-
İlginç çalışma :) Ama bagaj kapağını delme fikri pek iyi olmamış açıkcası. Isıtılarak rahatlıkla çıkabilen slikonlardan falan kullanarak yapıştırsanız daha iyi olurmuş.
-
keşke yapıştırsaydınız...
-
Yapıştırma denedim ama saglam olmadı.ayrica dediğim gibi benim için onemli olan kullanışlılığı.satacagim zaman sokebilirim ve 2 tane karinca kadar delik icin almayacak adamda almasin zaten:)
-
Cok cesurca bir uygulama olmuş. Zira orayı delmeyi düşünmek bile tuylerimi diken diken yaptı.
-
kullanacak sizsiniz elinize sağlık ama bende delme işine oldukça karşıyım
bence bunu keşke fiat yapsaydı açmak için bi yer yok oradada size hak veriyorum
-
Kesinlikle olmasi lazimdi.kaput ici led ve torpido ici led de olmasi gereken ve aklimda ol seylerden bazilari.bagaj icini aydinlattim simdilik sadece
-
Hocam delik sorun hadide ya pas sorunu ne olacak zaten sac aliminyumdur bagajda simdi yagmur suyu felan delik olan bolgeden korozyona oda icten ice pasa sebep olamasin.
-
Alıntı:
fawori Nickli Üyeden Alıntı
Hocam delik sorun hadide ya pas sorunu ne olacak zaten sac aliminyumdur bagajda simdi yagmur suyu felan delik olan bolgeden korozyona oda icten ice pasa sebep olamasin.
Onun onlemini silikonla aldim.
-
-
Adim gibi eminim bi kac seneye paslanip curume baslayacak. Sahsen alici olsam bu durumu gorunce vazgecerdim yada bagaj kapagini degisirecegim diye hesap ederdim
-
Herkeste bir felaket tellalligi :)
-
Keyif senin tabi ama delme olayı olmamış,ayrıca yer olarakta yazının altı olmamış.
O kadar sorun olmuyor aslında sol kenardan tuttunmu geliyor:)
-
Birçok arkadaşın dediği gibi cesur bir modifiye olmuş. İlk aracı aldığımda zaman zaman bagaj açarken; " tutacak bir yer olmaz mı " diye sitem ettiğim olmuştur. Fakat zamanla alışıyor insan. Belli ki siz pek uyum sağlayamamışınız bu duruma :) Sizin için işlevsel ve hoş oldu ise gerisi hikaye. Bununla beraber satış düşündüğünüz zaman bu iş başınızı biraz ağrıtacak gibi duruyor.
-
Bazi yorumlar cok guzel ve dozajinda elestiriler ama bazilariniz gercekten insani pisman ettiriyor biseyler paylastigimiza.sana ne kardesim ister delerim ister parcalarim arabayi ya.ne o dalga gecer gibi yorumlar.ayıp ya
-
Durumu çok da abartmaya gerek yok.
Neicesinde iki tane küçük delik!
Millet oraya italyan bayrağı falan yapıştırmıyor mu :)
Deliklere güzelce antipas ve boya uygula.
Satarken sen de yapıştır bir bayrak ;) olsun bitsin...
-
:shocking::shocking::shocking: deldinmi
araç sizin tabiki isterseniz tavanı kesip havalandırma bile açabilirsiniz ama benim için kaporta delmek :bash:
-
ilk gördüğümde oraya gerçekten çalışan bir kolmu takmış harbiden dedim :D bir arkadaş yay yaptırmıştı amortisörler için düğmeye bastığın an bagaj kendi açılıyordu buda bir çözüm. satacağınız zaman da ufak bir kaynak macun rötuş bitti çizikle aynı hesap
-
abi kusura bakma ben böyle saçma sapan bişey yapayım, geçilen dalgalara ben de gülerim :)
-
Bence kötü durmamış kullanışlı olmuş. Bazı araba alıcıları otdan b..ktdan yerden fiyat kırmaya çalışıyorlar. Öylelerine zaten direk yol vereceksin
-
Yapılan yorumlar herkesin kendi düşüncesi tabi, sen canını sıkma üstad.
Senin için kolaylık böyle oluyorsa daha ne olsun gayet kullanışlı olmuş kullanış yönünden bakarsak, araç orjinalliği yönünden bakarsak oradan çıkamayız :)
Ama @Mert34 dediği gibi yay daha kullanışlı olabilirmiş , yay mantığını sevdim :)