-
Ön konsol kaplama mutlu son:)
Sonunda ön konsolu kaplattim arkadaşlar. fotoğraflara ozenmedim.ben beğendim. Umarım sizde beğenirsiniz.
-
Ce: Ön konsol kaplama mutlu son:)
Hoş olmuş, güle güle kullanın.
-
Güzel çalışma olmuş. Maşallah :)
-
Bu iş olmuş güle güle kullanın
-
nerde ve ne kadara kaplattın göğüs söküldü mü ne kadar sürdü detay verirsen ne güzel olur
-
Sağolun arkadaşlar forum sayesinde fikir alisverisi yaparak araçlarimizi guzelleştiriyoruz. Aracını nigdede carmix,e Burak ustaya yaptırdım on cam filmi ve konsol kaplama 130 yapıyor. Sadece kaplamayi kaca yapar konusmak lazim.Hiçbir şey sökülmeden kaplandi.
-
Konsolu sökmeden yapıyor sanırım. Doğrumudur?
-
elinize sağlık güzel olmuş
-
Arkadaşlar arabadan hiçbir şey sökülmeden kaplama yapıldı.yapım aşaması 1 saati buldu. Tek korkum atma yapmaz inş.
-
Merhaba, güle güle kullanın bende düşünüyorum. Bunun fiyatı nedir ?
Ya da kendim becerebilir miyim ? daha önce kendim hiç bişey yapmadım. :)
-
Alıntı:
Makaveli Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, güle güle kullanın bende düşünüyorum. Bunun fiyatı nedir ?
Ya da kendim becerebilir miyim ? daha önce kendim hiç bişey yapmadım. :)
Sagol hocam. Kaplanacak parçaları sökebilirseniz bir fön makinası ile kendinizde yapabilirsiniz. Sökmeden kaplama işi birazdaha zor ama t bıçağı ve fön makinası yardımıyla birkaç kez deneme ile yapabilirsiniz diye düşünüyorum. youtube gibi sitelerden araştırılarak yapmadan önce ön bilgi edinebilirsiniz.
-
Hocam elinize sağlık çok güzel olmuş,şu torpidodaki P harfini nereden temin edebilirim acaba?
-
bu carbon kaplamanın 10 sene once bitmesi gerekiyordu..
aynı zamanda pianoblack'in de bitmesi gerekiyor artık..
-
Alıntı:
Yosre Nickli Üyeden Alıntı
Hocam elinize sağlık çok güzel olmuş,şu torpidodaki P harfini nereden temin edebilirim acaba?
Hocam inan hiç bilmiyorum internetten yada çikmacilardan araştirmak gerek. Umarim forumdan diğer arkadaşlar yardimci olurlar.
-
Yahu bir P harfi ya :) yok yok yok
-
Alıntı:
Yosre Nickli Üyeden Alıntı
Yahu bir P harfi ya :) yok yok yok
Yazicidan çıktısını alıp ince tahtaya yapıştırıp kıl testereyle kes ve boya. Bukadar basit. Yok diye bişi yok:)
-
-
Alıntı:
Ugurooo Nickli Üyeden Alıntı
Guzel olmus bence. Bu arada menu tuslarinin altindaki dugmeyi merak ettim. Nedir o ?
-
Alıntı:
GPEMREE Nickli Üyeden Alıntı
Guzel olmus bence. Bu arada menu tuslarinin altindaki dugmeyi merak ettim. Nedir o ?
Tesekkurler sis fari tusu benim aracim active sonradan baglattim
-
Dugme cok orjinal olmus valla :)
-
Ben de gögüsü kaplamayı çok düşündüm hatta yurt dışından kaplama kağıdı bile aldım evde duruyor.
Sonra bizim minubusculerde gordum kaplamaları hep yırtılmış, soyulmuş, kalkmış yerleri var.
Vazgeçtim yapmadım.
-
Hocam gule gule kullan guzel olmuş yalniz piano black kaplamada parmak izi oluyormu bende teyp çerçevesini piano black kaplatmayi yada boyatmayi düşünüyorum. sis fari için dugmede hoş olmus zamaninda aklima gelseydi bende yapardim ben sis farini arka sis fari duğmesine taktirdim yaktiğimda arkada önde ayni anda yaniyor.
-
Alıntı:
GPEMREE Nickli Üyeden Alıntı
Dugme cok orjinal olmus valla :)
Tesekkurler arka sislere baglatmak istemedim dugmeli olsun isteyincede boyle oldu
-
Alıntı:
cihanin Nickli Üyeden Alıntı
Ben de gögüsü kaplamayı çok düşündüm hatta yurt dışından kaplama kağıdı bile aldım evde duruyor.
Sonra bizim minubusculerde gordum kaplamaları hep yırtılmış, soyulmuş, kalkmış yerleri var.
Vazgeçtim yapmadım.
Bizim araclarda gogus kaplamasi iscilik istiyo maglum ust gogus sert plastik oldugu icin bazen uclardan oturmama oluyo ama 1 ay oldu daha bisey cikmadi cok sukur bide cok ellenip kurcalanan bi yer olmadigi icin gayet duzgun duruyor
-
Ön konsol kaplama mutlu son:)
Alıntı:
tellilizm Nickli Üyeden Alıntı
Hocam gule gule kullan guzel olmuş yalniz piano black kaplamada parmak izi oluyormu bende teyp çerçevesini piano black kaplatmayi yada boyatmayi düşünüyorum. sis fari için dugmede hoş olmus zamaninda aklima gelseydi bende yapardim ben sis farini arka sis fari duğmesine taktirdim yaktiğimda arkada önde ayni anda yaniyor.
Yok pek olmuyo desem yalan olur oluyo ama elinizle bile silseniz geciyo yani abarti bi sekilde olmuyor klima radyo panelini boyaticaksaniz iyi bir usta secin derim birde boyattiginizda rakamlar simgelerin maskelenmesi cok zor yani simgesiz ve yazisiz bi panele sahip olabilirsiniz eger boyatirsaniz.Bende aynisini dusundum ama malum parklarla arka sisler yanmiyor sirf o yuzden ayri tusla hallettik olayi daha kullanisli oldugunu dusunuyorum
-
güzel olmş elinize sağlık. karbondan çok çok daha güzel olmuş. tek renk süper.
-
-
güzel olmuş baya hoşuma gitti İstanbul'da bunu nerde yaptıra biliriz birde altındaki boyaya zarar veriyor mi
-
Alıntı:
ORS15 Nickli Üyeden Alıntı
güzel olmuş baya hoşuma gitti İstanbul'da bunu nerde yaptıra biliriz birde altındaki boyaya zarar veriyor mi
Sirinevlerde pratik oto var orda kaplatabilirsiniz