-
İstanbul da "cruise control" isteyenler
İstanbul da "Cruise Control" (Hız sabitleyici) taktırmak isteyen arkadaşlar varsa isimlerini buradan yazsınlar lütfen. Ali Bey İstanbul'a bizim belirleyeceğimiz tarihte gelip montajı gerçekleştirecektir.
Detaylar:
1) Orijinal kollu isterseniz:
Orijinal kol fiyatı (tahmini 250 TL) + 100 TL + Ali bey in yol parasından payınıza düşen miktar.
https://i125.photobucket.com/albums/...psjfblmwue.jpg
https://www.aloparca.com//thumbs/496...1000000790.JPG
Satın alabileceğiniz adres: https://www.aloparca.com/yedek-parca...51626/80026613
Bir de orijinal kol için kapağının alınması lazım.
2) Direksiyon tuşlarından kontrollü isterseniz:
120 TL + Ali bey in yol parasından payınıza düşen miktar.
Devre şu şekilde:
https://goo.gl/bq0edK
Devre Ali bey tarafından hazırlanıp getirilecektir, devre fiyata dahil, ekstra ödeme yok.
3) Direksiyon altına ekstra butonlu isterseniz:
120 TL + Ali bey in yol parasından payınıza düşen miktar.
Şöyle:
https://goo.gl/S701A9
Buton kutusu Ali bey tarafından hazırlanıp getirilecektir, kutu fiyata dahil, ekstra ödeme yok.
Güncel katılımcı listesi:
1) Emre Kumru (GPEMREE)
2) Özkan Şen (ozi28)
3) Feyzullah
4) Can Ülgen (canulgen)
5) Aydın T. (tosturuk) - BELKİ
6) apro - BELKİ
7) Kaya Çorak (Arkheron) - BELKİ
8) Kemal Tansu Akalın (KemalTansu) - BELKİ
9) Ali Ozan Yücel (Evolution37) - BELKİ
10) Süleyman Şengül (edll) - BELKİ
11) Rafet Yıldız (rafetyildiz)
12) Umut Eskiköy (umut24)
13) Ekrem K. (kecelikalem54)
14) Can Balkan (canbalkan59)
15) Emre Sipahi (sipahi) - BELKİ
16) Sercan Kahraman (sercankah)
17) ...
Yanında BELKİ yazan arkadaşlar en yakın zamanda kararlarını kesinleştirirlerse sevinirim.
-
Ce: İstanbul da "cruise control" isteyenler
-
Alıntı:
GPEMREE Nickli Üyeden Alıntı
istanbul da "cc" taktirmak isteyen arkadaslar varsa isimlerini burdan yazsinlar lutfen. Sayimizin minimum 6 olmasi lazimki Ali bey bizim icin istanbul a gelebilsin.
Tarih programıma uyarsa ben de Edirne'den İstanbul'a gelebilirim. Sık sık İstanbul'a gidip geliyorum iş icabı.
-
Valla sayimiz dedigim gibi oldugunda Ali bey inde musait oldugu zaman yapalim.
-
Alıntı:
Valla sayimiz dedigim gibi oldugunda Ali bey inde musait oldugu zaman yapalim.
Konuyu takip edeyim ben o zaman. Kararlaştırılan tarih İstanbul'da bulunduğum bir zamana denk gelirse ben de cruze controlü ali beyi bulmuşken yaptırmak isterim.
-
Beni de yaz. Tarihe ve fiyata göre ayarlarız kendimizi.
-
-
Fiyat nedir hocam uygunsa yaptirmayı düşünebilirim
-
Alıntı:
tosturuk Nickli Üyeden Alıntı
Fiyat nedir hocam uygunsa yaptirmayı düşünebilirim
Aynen fiyat konusunda bilgi verilebilirse bende düşünüyorum, birde takılacak olan CC sinyal koluna takılandanmı? yani orjinali gibimi ?
-
Arkadaşlar ali beyle irtibata geçip net fiyat konusunda bilgi alıp sizlere bildiririm. Takılacak olan cc sizin isteğinize kalmış. ister orjinal sinyal kolu gibi olan ( cc nin en pahalı şekli ), ister ekstra butonlu veya direksiyon tuşlarından kontrollü. Ben üçünün de fiyatını öğrenicem.
-
Günaydın arkadaşlar; fiyata göre ben de dahil olabilirim.
-
Arkadaslar hepinize pm atilmistir.
-
İyi akşamlar arkadaşlar,
Fiyat bilgisini benimle de paylaşabilir misiniz lütfen? Cc konusunu uzun zamandır takip ediyorum, uygun ise ciddi şekilde düşünüyorum.
-
Bende orjinal sinyal kollu yaptirma istiyorum fiyat hakkinda bilgi verirseniz cok sevinirim konuyu takipteyim.
-
bende fiyat alabilirmiyim.
-
Bende düşünmüyorum yaptirmayi
-
Alıntı:
rafetyildiz Nickli Üyeden Alıntı
Bende düşünmüyorum yaptirmayi
Hocam dusunuyor musun dusunmuyor musun? :)
-
Pm attim arkadaslar herkese
-
Alıntı:
Pm attim arkadaslar herkese
hocam niye herkese pm atıyorsunuz ki. ayrıntılı olarak buraya yazsanız olmaz mı?
-
Olur arkadasim neden olmasin :) benim icin sıkınti olmadigi icin pm attim herkese.
orjinal kollu isterseniz
Kol fiyati ( tahmini 300 tl ) + 100 tl + Ali bey in yol parasi
Direksiyon tuslarindan kontrollu isterseniz
120tl + Ali beyin yol parasi
Direksiyon altina ekstra butonlu isterseniz
120tl + Ali bey in yol parasi
-
Alıntı:
Olur arkadasim neden olmasin :) benim icin sıkınti olmadigi icin pm attim herkese.
orjinal kollu isterseniz
Kol fiyati ( tahmini 300 tl ) + 100 tl + Ali bey in yol parasi
Direksiyon tuslarindan kontrollu isterseniz
120tl + Ali beyin yol parasi
Direksiyon altina ekstra butonlu isterseniz
120tl + Ali bey in yol parasi
ok hocam sağol
-
Yol parası kaç kişi ise atıyorum 200 tl ise ve 10 kişi ise kişi başı 20 tl düşecek.
-
Alıntı:
ali Nickli Üyeden Alıntı
Yol parası kaç kişi ise atıyorum 200 tl ise ve 10 kişi ise kişi başı 20 tl düşecek.
Ben de arkadaslara attigim pm de belirttim hocam dedigin gibi. Yol parasindan payiniza dusen miktar diye yanlis anlasilmamasi icin :)
-
Alıntı:
Ben de arkadaslara attigim pm de belirttim hocam dedigin gibi. Yol parasindan payiniza dusen miktar diye yanlis anlasilmamasi icin :)
Ve inanın size sözümden dolayı gelecem. Laf ağzımdan çıktı diye yoksa onca yol çekilecek gibi değil :)
-
İnanin farkindayim Ali bey :)
-
Valla olur da cogunlugu saglayamamizdan dolayi gelemesenizde yine de tesekkurler.
-
elinde kolu olana 80tl aktif edip montaj yapmak.
-
Alıntı:
CMasteR Nickli Üyeden Alıntı
elinde kolu olana 80tl aktif edip montaj yapmak.
Hay Allah razı olsun. Arkadaş yapacakmış bütün isteklerinizi. Hadi hayırlı geceler.
-
Ben değil bir arkadaş yapıyor.
-
Alıntı:
CMasteR Nickli Üyeden Alıntı
Ben değil bir arkadaş yapıyor.
Eren o zaman bırakta o bi arkadaşın açsın konuyu. Ben meraklı değilim o kadar yolu çekmeye veya sen aç milletin açtığı konuyu kirletme. Bak buradan yazanlara özel mesaj at ama senin şu yaptığın konuyu açan arkadaşa büyük saygısızlık. Dediğim gibi 100-200 tl için git gel 20 saat yol çekmeye meraklı değilim kaf ağzımdan çıktığı için tamam dedim yapabilen adam varsa herkes oraya gitsin neden ben buradan kalkıp oraya geleyim ki ve dediğim gibi her kimse oraya gidin arkadaşlar arkadaş yol gösterir.
-
Erencim ortaligi kizistirir gibi burdan fiyat yazmak ne demek oluyor ? Cok istiyorsan icimde kalmasin diyorsan ac yeni konu veya msj at. Forumda benden daha eski oldugundan Ali arkadasimizi benden daha iyi taniyorsundur. Paylastigim Ali beyin verdigi fiyatlari gordugun halde gidip de fiyat vermek bana degil Ali beye saygisizlik. Verdin bari burda yazma.
-
Ali abi, bence izmir - istanbul uçak bileti alalım sana, o kadar yolu çekme. Zaten o kişi sayısına bölünce 20 TL yi geçmeyecek. Hem o kadar yol yorgunu olmazsın.
Not: Mesele ucuza yapan değil sevip sayıp o kadar yolu göze alan ustadır. 50 lira pahalı olsun Ali Usta olsun.
-
Alıntı:
Erencim ortaligi kizistirir gibi burdan fiyat yazmak ne demek oluyor ? Cok istiyorsan icimde kalmasin diyorsan ac yeni konu veya msj at. Forumda benden daha eski oldugundan Ali arkadasimizi benden daha iyi taniyorsundur. Paylastigim Ali beyin verdigi fiyatlari gordugun halde gidip de fiyat vermek bana degil Ali beye saygisizlik. Verdin bari burda yazma.
Konu ne kadar büyümüş yahu ben sadece fikir olarak beyan ettim ne bu işten bir para kazanıyorum nede bir çıkarım var. Ali bey zaten para kazanmak için gelmiyor ki buraya anladığım kadarı ile. Neden o kadar yolu çeksin yorulsun ki.
Ayrıca burası bir Forum sitesi. X fiyata lastik aldım deseniz bende aynı lastiği x fiyata satıyorum desem ne olur ki...
Takılmayın böyle şeylere...
-
1.4 Fire active e oluyormu?
-
Benim 2007 model grande puntom var düz vites ama benim aracıma da takılabilirmi arkadaşlar takılabiliyorsa bende varım bu işte
-
Alıntı:
onteo Nickli Üyeden Alıntı
1.4 Fire active e oluyormu?
Alıntı:
umut24 Nickli Üyeden Alıntı
Benim 2007 model grande puntom var düz vites ama benim aracıma da takılabilirmi arkadaşlar takılabiliyorsa bende varım bu işte
Düz, otomatik, benzinli, tüplü, dizel ya da hiç vitesi yok farketmez hepsine olur :) :)
-
Peki yokuş kalkış destek takılıyormu
-
Alıntı:
umut24 Nickli Üyeden Alıntı
Peki yokuş kalkış destek takılıyormu
Keşke konuyu dağıtmamak adına özelden sorsaydınız ama kısaca cevaplamak gerekirse yapılamaz değil yapılır ama arabayı satıp donanımlısını almak daha ucuza gelir.
-
Alıntı:
Hocam dusunuyor musun dusunmuyor musun? :)
Yanlış yazmıştım yaptircam yani direksiyon tusundan yaptirabilirim alibey gelirse
-
Alıntı:
rafetyildiz Nickli Üyeden Alıntı
Yanlış yazmıştım yaptircam yani direksiyon tusundan yaptirabilirim alibey gelirse
Tamam o zaman sizi de listeye ekliyorum. İns yeterli sayiyi tutturabiliriz.