Kronik city sorunu nedeni ile ölümden döndüm
Merhaba
2008 model 109000 km de grande punto arac sahibiyim esenyurt kartal arasi tem yolunda esim ve cocugum ile sol seritte 120 km ile seyir halinde iken direksyonum kilitlendi,kendimi emniyet seritine cok zor attim sag seritteki tir ve arkamdaki araclar acı bir fren yaparak bana yol verdiler Allah tan kimseye bir sey olmadi simdi gelelim arastirmalarim birmot servis musteri hizmetleri ve Fiat genel mudurluk cevaplarina
Arastirmalarimda bu sorunu yasayan bir cok kisi mevcut bir cogu sorununu garanti veya iyi niyet kapsaminda halletmis
Musteri hizmetleri beni birmot servise yonlendirdi ve tespit yapilarak bizimle iletisime gecilmesini iletti
Birmot servis eps direksiyon sistemi ve degisimi gerektigi ve ortalama 3300 tl masraf oldugunu iletti ve Fiat tin bunu karsilamayacagini iletti
Musteri hizmetleri ve sikayet com yazdim italya fiat a mail attim ( daha cevap gelmedi) musteri hizmetleri surekli olarak ilettigi surekli olarak bakimlari yetkili servise yaptirmadigim icin garantiden yapilamayacagini iletiyor en sonunda takim lideri Büşra hanim ile gorustum ve genel mudurlukten bana yetkili kisinin gun icerisinde donecegini iletti tarih 04.03.2015 tabiki kimse donmedi bunun uzerine 6.da ce bugun tekrar aradim ve bir iki saat once genel mudurlukten Muzaffer bey aradi ve ayni konulari iletti cok ikna olmayincada iyi niyetle bana %50 indirim yapti genel mudurluk odeyecekmis
Kisacasi arkadaslar ben esim ve oglum ölümden donduk bunu belirttigim halde halen servise gitmemissiniz yada yarisini karsilayim nasil bir durum aklim almiyor 2007 model 150 bin km ve servise hic ugramamis arti buyuk bir kazada yapmis onuda disarida yaptiran arkadasim bu sorunu yasadi ve genel mudurlukten aranarak maltepe serviste ucretsiz bu islemini yaptirdi yazismalarida mevcut turkiyenin dev sirketi Fiyat in yetkilerine sesleniyorum hayatimiz bu kadar ucuz ve sizlerin gozunde umursamaz olmamasi gerekli bu nedenle desteklerini bekliyorum.