Satılık Grande Punto 3 satırlı Gösterge
Arkadaşlar aracımın menüsünü türkçeleştirmek için aldığım gösterge aracıma uymadığı için satıyorum.2010 ve 2011 model dinamik araçlara uygundur ve menü türkçedir.Sağolsun Halil ve Ali bey bayağı yardımcı oldular ama hız göstergesi aracım 2007 model olduğu için ne yaptıysak olmadı.
Grande Punto Gösterge Paneli 3 satırlı yol bilgisayarı - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 195398769
Ce: Satılık Grande Punto 3 satırlı Gösterge
Güncel
Fiyatı 200 tl den düşürdüm.100 tl ye bırakıyorum arkadaşlar
50 tl ye bırakıyorum.Alan alsın.
Kardeşim sen bilirsin ama niye bu kadar ucuz fiyatlara veriyorsun bırak kalsın elinde koy bir kenara dursun en aşağı 250-300 lira internette
Acele etme dostum,gerekirse bırak satma dursun elinde..
Alıntı:
ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı
Parça duruyormu.
Benim araç 2011 GP. 1.3 dizel
Alıntı:
ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı
Bana gönder aras kargo ile 2009 grande punto fun uyarmı sizce deneyelim bakalım
Konu içinde bazı arkadaşlar özel mesajlarla göstergeye talip oldukları ile ilgili birkaç gündür mesaj atmışlar.Zamanında cevap veremedim kusura bakmayın arkadaşlar.Gösterge ile ilgili belirtmek istediğim bir konu var.İnsanları yanıltma olmasın.
Arkadaşlar göstergenin aslı aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi yeni tip gösterge.Fakat ben bu göstergenin rakam karakterlerinin olduğu parçayı eski sattığım araçki ile değişirmiştim.
https://i.imgur.com/kDxqa9d.jpg
Şimdi gösterge şu aşağıdaki fotoğraftaki gibi.Yani sadece göstergenin rakamlarının yer aldığı parça değişti.Geri kalan yerler aynı.
https://i.imgur.com/OSBMsjx.jpg
Alırken bunu göz önünde bulundurun arkadaşlar.
Eski rakam yeni rakam farketmez. Uyum sağladıktan sonra benim için farketmez. Alıyorum.
Gostergeyi elden teslim aldım. Elektrikçi bulamadım bende kendim Taktım. FIAT a ofkem bir kat daha arttı.
Gosterge cuk oturdu desem yanlis olmaz sanırım ancak yardımcı park kapalı ikazı veriyor ve sarı üçgen lamba yanıyor. Onun haricinde
Menü turkcelesti
Araç hareket ederken kapılar otomatik kilitleniyor.
Arka bagajda dahil kapılar, farlar tek tek turkce olarak uyarıyor.
Tarihin olmasida başka bir guzellik.
Bir gosterge değişimi bile araca başka bir hava ve kolaylık kazandırıyor.Bunu FIAT standart yapabiliyorken yapmaması onun ayıbı diye dusunuyorum.
Bu arada ykaya1983 nickli yunus kardeşime çok tesekkur ediyorum. Tatile giderken mersinden geçip bu parcayi bayram günü de olsa bana bıraktığı için. Hiç olmazsa canlı canlıda tanışmış olduk.
Arkadaşlar bir ustteki yazidada belirttiğim gibi 29 nolu ikaz lambası yanmaya başladı ve park yardımcısı kapalı diyor. Bunun nedeni nedir bilen varmı acaba. Simdiden tesekkur ederim.
Alıntı:
edll Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada ykaya1983 nickli yunus kardeşime çok tesekkur ediyorum. Tatile giderken mersinden geçip bu parcayi bayram günü de olsa bana bıraktığı için. Hiç olmazsa canlı canlıda tanışmış olduk.
Arkadaşlar bir ustteki yazidada belirttiğim gibi 29 nolu ikaz lambası yanmaya başladı ve park yardımcısı kapalı diyor. Bunun nedeni nedir bilen varmı acaba. Simdiden tesekkur ederim.
Araçta park sensörü var mı?
Alıntı:
edll Nickli Üyeden Alıntı
Ne demek kardeşim işine yaradıysa ne mutlu bana.Aracına uyumlu olmasına çok sevindim.