Ce: City Arızam Karşılandı
Müşteri hizmetlerinde mert diye biri var olmaz efendim fiat garantisi bitmiş aracın servis bakımını yapmaz bu sorun kronik değil kimseye de böyle yapmaz falan filan diyor. Plaka vereyim değişim yapılan aracın diyorum plakaya bakmıyorum diyorum. Fiat grande punto forum var diyorum bizi bağlamaz tarzda konuşmalar var. Her platformda artık fiatın ne mal olduğunu anlatacağım araç alacakları engelleyeceğim. Biz yandık millet yanmasın.
Alıntı:
fct1071 Nickli Üyeden Alıntı
Gardis ücretli, Kleim ücretsiz olan işlemler
Bu arada dikkat ettim de sözde yetkili servise gidiyoruz diye hava atıyoruz; adamlar kafalarına göre 10w40- 5w30-5w40 ne denk gelirse ondan koymuşlar bu nasıl iş?
Arkadaşım resimde ne yaptıkları belli olumuyor. ve 2 sayfa herhalde Kleim işlemler ne belli değil. detaylı mail atabilirmisin agunes5806@hotmail.com . bu arada helal sana
Merhaba arkadaşlar, benim 2007 model grande puntomun cty özelligi gecen sene serviste degişti. Ancak 2007 modelini takıcaklarına 2010 model cty takmışlar. Bügün sanayi gittim arac saga cekiyordu ön düzeni ayrıntılı olarak incelediler biraz direksiyon kutusunda boşluk var dediler bu durum sorun yaratırmı bilmiyorum. Daha sonra bilgisaya bahlayıp direksiyon acısına bakalım dediler ama direksiyon acısını okuyamadılar cünkü arac beyni bu parca uyumlu defigil diyor 2010 model oldugu için başına böyle bir durum gelen varmı ne yapmam gerek beyinle cyt motoru bir birini tanımıyor galiba bu servisler beni deli edicek