Uzun zamandır aklımda olan şeyi bugun yapmak kısmet oldu beğeninize sunulur :)
Printable View
Uzun zamandır aklımda olan şeyi bugun yapmak kısmet oldu beğeninize sunulur :)
..
Puntoya neon yakışıyor güle güle kullan :)
Evet. Turuncu devam ettim resimlerde pek albenili durmuyor fakat gece araca binince insan şaşırıyor teşekkürler
Neonlardaki madde nasil birsey arasak nediye bulabiliriz peki
Çok hoş durmuş. Elinize sağlık. Şahsi fikrim vites çerçevesi etrafındaki biraz boğmuş ama.
Kullandığınız malzeme nasıl bir şey ? Nerden temin edebiliriz ? Elektriği nerden aldınız ayrıca ?
Vites çevresindeki göğüstekinden biraz fazla parlıyor doğru ama genel olarak kendini ışıltan bişey bunlar çevresine yaymıyolar ışığı o yüzden pek sorun olmadı benim için. Hocam valla iki gündür pendik sanaideyim egzos manifold conta değişti aracın ıslık sesi vardı korktuk turbo diye ama manifold çıktı rahatladık yaptırdık arac uçuyor şuan resmen :) sanaide bir aksesuarcıda denk geldi hocam 1 bucuk metee falan nakitte 25 tl aldım ikisi 50 tl. Uygulamanızı şiddetle öneririm arac en azından içeriden sınıf atladı
Neon kablo diye geciyor 12 volt çakmaklıktan aldım zaten oraya neler bağlamadımki vitesin içi kablo yumağı oldu resmen koltuk altı ledler torpidodaki ve kolçapın altındaki usp güc portları alayını ordan aldım :) sadece ışıklı led kapı eşiklerim tavandan çekme. 12 volt giriyosun neona ama kendi adaptörü var kendi akımı için ufak bir kutucuk.
On numara beş yıldız olmuş. Çağatay sana da uygulayalım bunu :D
ilgilenenler için link veriyim yanlız linkteki düz şekilde bunun birde bıcaklısı yani döşeyeceğiniz yere gömme fazlalığı olanı var :D
Neon Sese Duyarl? 1,5 mt k?rm?z? Neon Kablo GittiGidiyor'da 123896697
Grande Puntoya uygulayan var mı acaba :)
çok güzel olmuş ama kapılarada devam etmeliydin bence
Hocam zaten dün kapı fitillerine doğru bşr gözüm kaymıştı devam etsemmi oradanda diye. Ama şu halliyle yeterli gibi. Fazlada abartmamak gerek :) orijinal göğüs ışığı bana göre çok yetersizdi. Bu şekilde gayet hoş oldu cidden :) tüm dostlara hayırlı bayramlar diliyorummm
bende belki GP ye uygulayabilirim neyle tutturdunuz neonları konsola, yani istenilirse geri sökülebilinirmi.
Hocam vites çevresindeki düz boru şeklinde göğüstekinin bıcak ilavesi var. Vştestekini körüğün kenarlarına kanala hiçbir malzeme kullanmadan döşeyiverdim :) göğüsteki neon bıcaklı ye tabir ettiğim yani gömme payı var onada hiçbir madde kullanmadan montaj yaptım aslında elektriği dahil 10 dk montaj işlemi var basit yani. İstedğimde hiçbir iz bırakmazsızın 5 2 dakikada sökülebilir şekilde tabi. İnternette hazır şekilde bulabilrisn hatta yukarıds link patlaştım sese duyarlı yor ama ses modülünü iptal edip direkt bğlarsan aynı hesap benimkiyle. Yinede yardımcı olurum tabiki
Biraz bakındım internette de tam olarak bulamadım. Yani şöyle aslında bunların bir çok çeşidi olabilir. Netten aldığım sizin uyguladığınız ile tam olarak aynı olup oraya oturmayabilir. O yüzden sizden göndermenizi rica edebilirim dedim :) Daha önce uygulayan kişinin uyguladığı malzemeyi kullanmak daha mantıklı. Hata payı sıfır :)
Tabiki Yardımcı olurum hocam sorun değil.
Emeğinize sağlık hocam
Sent my iPhone using
Tamamdır kardeşim
selam bunun aç/kapa düğmesi falan var mı?
bir de bu senin kendi kullanmış olduğun neon kabloyla gittigidiyordaki neon kablo aynı mı? bıcaklı falan demişsin de ondan yanlış iş yapmayalım :)
Hocam inventor kullandiniz mi yoksa Direk cakmakliktan mi aldiniz?
Öncelikle aldığım kablonun kendi invertOru zaten üzerinde direkt 12 volt girmiyor lambaya. Bunun dışında aç kapa düğmesi konulabilir tabiki fakat ben parklara bağladığım için haliyle gece yanıyor gündüz parkları kullanmıyorum çünki dolayısıyla bir aç kapa tuşuna gerek kalmıyor. İlaveten iki çeşidi var bir düz hortum şeklide birde bıcaklı diye tabir ettiğim döşeyeceğiniz yere monte için fazlalık bırakılmış şekliyle..bu bahsettiğim şekiller netteki görsellerde belli olmuyor o yüzden en sağlıklısı bir tuningçiden görerek almak ..ben pendik sanaiden bir dükkandan denk geldi almıştım ALan bikaç arkadaşımız daha oldu buradan isteyen olursa yardımcı olurum tabiki. Hatta şuan ön kapılarada beyaz mı çeksem diye Düşünmeye başladım.:)
olan değişiklik şu ; daha önce aracıma binmiş ve bu işlemden sonra yine aracıma binen kişilerin söyledikelri şeyler acaşp hoşuma gidiyor doğrusu ..bu ne böyleee çok hoşş olmuşş acaip güzel olmuşşş vs vs vs :D sahibinden de mesaj geliyor aracın içi çok hoşuma gitti nasıl yaptınız diye birkaç mesaj geldi vallahi 25 tl lik ufak bir düzenleme ama işte görselde baya hoş bir durum yarattı arac içinde :D kapıalr için beyazları araştırma ve geliştirme aşamasındayım nasıl daha iy durur olur diye bakalım belki onuda yaparım :D
hocam güle güle kullan. çok güzel olmuş. bir kaç soru sorum var.cevap verirsen makbule geçer.
1. ışık parlaklığı ayarlanabiliyor mu?
2- ivertörü nereye koydunuz?
3-çıkarmak istediğimizde leke kalır mı?
4-kokpit kısmına tek şerit halinde mi çektiniz yoksa 2 parça falan mı? tek şeritten bir uçtan ortaya nasıl kablo götürdünüz?
1.ışığın ayarı yok zaten çok rahatsız edici bir durum yaratmıyor hani etrafına ışık saçan bi kablo değil loş duruyor..öyle bir ayarı olsada emin ol kullanmak istemezsin :)
2.göğüsteki kablonun invertorü direkiyoun altında biyere sabitledim..vitesin ordaki vitesin altında biyerde..
3.herhangi yapıştırıcı bir maddeyle montaj yapılmadığından plastiğin ısınıp yanık lekesi yapma ihtimalide olmadığından leke bırakma durumu söz konusu değil..
4.maalesef şerit ledler gibi parçala parçala kullan durumu yok baştan sonra kadar tek parça yani kopardığınız yeri direkt çöpe atıyorsunuz :) elastik olduğu için şekle giriyor dikkat ettiysen soldan başlayıp gstergenin solundan giriyor sağından çıkıp uzayıp devam ediyor..burda biraz da el becerisi devreye giriyor :) ben göstergeye denk gelen yeri güzel bir şekilde gizledim ..hepsi bu
hocam anlamadığım seninkinde de mi böyle bir çalışma var :D anlamadım bi görselini atsan içerinin :D
Emeğinize sağlık, güzel durmuş.
iPad 'den aracılığı ile gönderildi
Siyah döşemeye yakışmış ancak vitesin etrafındaki çok abartı olmuş ben olsam sokerdim
hocam gece görsen sökmekten vazgeçersin emin ol :)
Eklenti 30213
Yaklaşık 4 ay önce yapıp konuda açmıştım 😄
emre maşşallah aynı şeyleri düşünmüş yapmışız ama cidden bu şekilde göğüs baya şık duruyor sende güle güle kullan yanllız sana bir soru sorucam aracında aux kullanıyomusun ? ben neonları bağladıktan sonra aux ta düz bir sinyal sesi oldu neondan yapıyor ama neden yapıyor çözemedim