Yetkili servis Poyraz otoya gittim, kazıklandığımı hissediyorum
Arkadaşlar direksiyonumdaki soyulma için 20.08.2014 tarihinde İzmir Poyraz Oto'ya gittim.
Oradaki yetkili kişi Turgay bey garantimin iki gün önce bittiğini ve garantimi uzatırsam direksiyonumun değişeceğini söyledi. Bakın buraya kadar hiç bir şekilde aracıma gidip direksiyona bakmadı.
600 liralık 1 yıllık gold paket var garantin aynı şekilde devam edecek dedi ve ardından ödeme yapalım dedi. Ben de 600 lira çok fazla aileme danışayım dedim. Ardından kendisi de "abi onayladım şimdi sisteme düşer ben garantiyi uzattım" dedi. Biraz emri vaki biraz da aracın diğer sorunlarını düşünerek ödeme yapmak zorunda kaldım.
Ödemeyi yaptıktan 2 dakika sonra önümde garanti şartlarını okumaya başladı. Şöyle böyle derken "aaa direksiyon garanti şartlarına girmiyormuş" dedi. Ben hala iyi niyetle şimdi ne yapacağız dedim. O da "hadi gel direksiyonun fotoğraflarını çekelim sen Fiat'a mail at genel merkezden bana dönerler değiştirmek zorunda kalırız" dedi. Sadece burada fotoğraf çekmek için aracıma geldi.
Fotoğrafları çekip whatsapptan bana attı.
Attığım mailler üzerine Fiat merkezden iki gün sonra dönüş yaptılar ve durumun olumsuz olduğunu bildirdiler. O günden sonra aramalarıma hiç bir şekilde dönüş yapmadılar.
Direksiyonumda hiç bir şekilde muayene yapmadan, garanti şartlarına uyup uymadığını anlatmadan, kendi yapması gereken işi bana mail attırarak yapan, prosedür dışı bir şekilde müşteriye bilgi veren bir servise gitmek yada gitmemek size kalmış ama ben kendimi kazıklanmış gibi hissediyorum.
600 tl'ye ne aldığımı merak ediyorum. Eğer direksiyon soyulması kullanıcı hatası ise 4 ay önce Fiat Merkez Serviste vites topuzu neden ücretsiz değişti? O da kullanıcı hatası değil miydi?
Halen daha Fiat merkezden dönüş yapmalarını bekliyorum.