yeni jantlariyla 16 nt 322
Printable View
yeni jantlariyla 16 nt 322
Çok güzel olmuş Taner! Nihayet bolero kırmızıya da modifiye yapan biri çıktı! :)
abi çok güzel olmuş.iyi günlerde kullanın.
(abi bu arada bursanın n tarafında oturuyorsun.)
iyi günler...
güzel olmuş ama yanlara marşpiye istiyo araç ben hiç modifiye düşünmüyorum ama ses sistemine başlayacam haftaya bakalım ama araç ii valla nede olsa bolero :Ç
sağol kardeş pazartesi marşpiyeler takılıyor.resim koyarım.
sağol kardeşim.yalova yolu real civarında oturuyorum.carrefourda samsung mağazasındayım.
sağol marşpiyeler pazartesi takılıyor.
maşallah aracın çok güzel olmuş.özellikle difüzör görünümlü ek çok hoşuma gitti.
güle güle kullan kazasız belasız aramıza hoşgeldin ayrıca
İyi günlerde kullanman dileğiyle Taner...
merhaba senin arabada çık güzel kardeşim farları nasıl ayarlarız siyah yada angle ne dersin
Ön arka tamponlar çok şık duruyor yakışmış boleroya güle güle kullan
çok teşekkürler
eminim takıldığında çok güzel olur.çünkü bizim arabada da var,çok hoş duruyor.iyi günlerde kunlanın.(buluşmalara bekleriz)
iyi geceler...
pazar günleri çalışıyorum ama geceleri ve hafta içi buluşmalara beni çağırmayı unutmazsınız inşallah berk kardeşim
güle güle kullanın ...
İyi Günlerde Kullanman Dileğiyle Kazasız Belasız İnşallah...
Bu Arada Aramıza hoş Geldin ....
Gp Kardeşliği Bursada Büyüyor...:thankyou:
gerceltem cok yakısmıs gule gule kullanırsın ıns
unutmayız taner abim ...
Kazasız belasız,Güzel olmuş
kazasız belasız güle güle kullanman dileği ile...
güle güle kullan allah kaza bela vermesin ön ve arka tamponlar çok hoş duruyo...
jantlr cok guzel
hocam on ve arka ıcın fiyat solıyebılırmısın bıde meliset dısındas bıyerdemı yaptırdın
Taner gercekten güzel yakışmış yanlız marşbiyel ve spoiler ister onuda yaptırırsan cok güzel olacak,birde jantlar ne marka
taner senden bir ricam var suan samsung telf indirilm olursa mesaj atarmısın telefonum kırıldıda
buarabayı bursa karfurda 28.ekimde gördüm ve inceledim çok iyi fakat ön karlık yakışmamış yinede güzel
Güle güle kullan kazasız belasız güzel araç ...
teşekkürler.
hocam melisette yapıldı ön arka 300 ytl gibi
Güle güle kullan gecen hafta carrefourda gördüm aracı dikkatimi çekti kazasız belasız kullan görüşmek üzere
kazasız belasız...
ön tanpon güzel valla hoşuma gitti arkası falan süper olmus güle güle kullan
ahhh ahh bizim nzaman olacaksa..
teşekkürler nihat kardeş görüşürüz inşallah.carrefour samsung mağazasın dayım
Bursa Dan 16nt322
hayırlı ugurlu olsun abı.arac cok guzel olmus rengı de bı o kadar guzel.
allah kaza bela wermez ıns...
İyi günlerde kullanman dileğiyle,
Jantlar güzel duruyor...
cok guzel olmus, gule gule kullanın bu ekler cok yakışıyor gp ye:)
allah kaza bela vermesin,benimde arka tampon eki çok hosuma gitti...
hayırlı olsun body kit meliset degil mi?
taner abi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürmen dileğiyle çok şık olmuş sade modifiye her zaman hoşuma gitmiştir:Dallah banada göstersin:)
kazasız beLasız keyifLi sürüşLer
teşekkürler arkadaşlar birşeyler yapmaya çalıştık ama sizden biraz yardım isteyeceğim sizce benim arabaya içi siyah momocorse tipi jatlar nasıl olur bolero kırmızıya yakışırmı?