5. vites 5000 devir kadranda yer kalmadı.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...357da2bc9b9e05
Buna da olumsuz yorum yapım bakeyim.
Printable View
5. vites 5000 devir kadranda yer kalmadı.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...357da2bc9b9e05
Buna da olumsuz yorum yapım bakeyim.
tebrikler .190ı gecemedim .
Tebrikler, 200ü geçemedim ben de.
Bende çevirdim foto cekemedim çok tatli bi duzluk veya rampa bulamazsan zor
Yol durumu nasıldı eğim var mıydı araçta kaç kişiydiniz rüzgar vb?........
eğimsiz yolda kadranı çevirip 4800 gibi bi devirde gitmek mümkünmü ya
İyi eğim varmış :d :D :D
Gösterge led değişimi yapan arkadaşlar iyi bilir :) Bende ibreyi 100 e kalibre edecem :) 3. viteste 3 bin devirde kadranı çevirir galiba :D :D :D :D
Tamamen şaka amaçlı zahir kardeş yanlış anlama :)
dyno la bu :)birde o devir gaz kestikten sonra cekilmis
yolda eğim vardı. çevre yolunda dededik.
Kanatsız uçak mübarek :D Maşallah ;)
Eklenti 29952
İbreyi 40 50 km civari kalibre etmissiniz. Al buda tjet yemezler
benım aracım 6ooo devirde 190 bırazcık gectı 200 bile diyemedi hafif eğimli yolda :) senin punto sanırım 2.0 TSI heralde :)
yav ya dynoda , ya askıya alınmış araba tekerler havada. bu hızda bu devirde araba çoooooooooooo...ooook dik bi eğim olmazsayapmaz öyle bi eğimde yok yani dünyada everestten aşşa inmek lazım
O devirde bana da pek mümkün gelmedi. Öte yandan gerçek olduğunu varsayarsak umarım o hızda o fotoyu siz çekmemişsinizdir?
araç 2.0 turbo 6 ileri 200 le giderkenki deviri ortada :)
Gp hız aracı deqildir.
Paliocu kankayla zahiri bi yarıştırmak lazım fhjkashfjkqwfsa :D
Niye olumsuz yorum yapıyorsunuz ki. Aferim Zahir bey diyip geçeceksiniz. Yoksa mübarek troll gibi yardırıyor kendisi.
Bence Pailocu arkadaşla Zahir babaya bir topic açılsın. İkisi orada sidik yarıştırsın dursun.
230 yapmış mübarek...T-jet'in 220 yi rahat bulması şaşırtmamalı bence.206 nm tork var.
:) yine konu sulandı. tjetine güvenmeyen getirsin ben açarım itina ile
Zahir bey sen ne isle mesgulsun acep? Sektör nedir ? Merak ettim kusura bakmazsan bilmek isterim.
Mitsu Evo bile bu performansı gösterir mi şüpheliyim.
O değil de o hızla o araba nasıl hala ayakta duruyor ben ona şaşırıyorum :) Yani tamam tjet in şasesi vs. farklı. Aerodinamik yapısı farklı ama sonuç itibari ile B segmenti bir araba bu. Bugün günümüzde bizim memleketin yollarında C segmenti bir araba bile bu hızlara geldiği zaman insana korku veriyor. Puntoyla bu hızı yapmak şaşırtıcı. İnsanın inanası gelmiyor. Şahsım adına konuşuyorum 180 leri bulduğum zaman direksiyona yapışıyorum resmen savrulacak diye :)
yahu arkadaşlar okadarda değil 180 ne? inanın 98 model toyota 200 ü rahat geciyor zorlanmadan bunlar günümüz aracları için cok abartılı rakamlar değil.
tamam fazla hızı önermem ama bu kadarda korkutacak bir araba değil punto.bende 200 leri görüyorum. hiçte korkmuyorum yani araba insana güven veriyo ha ben mjet leri bilmiyorum tjet oyle. tabi 230 hızda 5000 devirde az gibi geldi hadi 6000 _6100 gibi rakamlar olsaydı olabilirdi.
kibar ol canımı iste .
peyzaj mimarıyım
sana cevabı hasan vermiş.
gazdan çekerken resmi çekebildim o yüzden 4800 rpm de. 6000 devri gördüm. tabi hız ibreside biraz daha ilerdeydi.
size tavsiyem denemeyin sensörler delirdi. abs arıza verdi zor düzelttim 1 haftada
benim olayım son sürat değil 0-100 e çıkış süresi. ama son sürati nedir diye soranlara, arabam nekadar kuvvetli, diye merak edenler için yayınladım
Valla açıkcası eski aracımla (1.4 fire dynamic) 180 leri falan gördüm. Daha bu mjet ile öyle bir yol fırsatım olmadı fakat yeterince güven vermiyor bana. Eski aracımızla (Mazda 6.26) 220 leri çok gördük. Uzun ve geniş bir araba olduğu için yatardı yere. Korku yapmazdı. Ne yalan söyleyeyim Punto dan çok çekiniyorum. Direksiyon elimden kaçacak sanıyorum. Belki de arabayla değil kendimle alakalı bir durumdur ama babamın 1.6 yeni kasa doblosuyla 170-180 ler de daha güvenli gittiğimi hissediyorum.
Eklenti 29967
Şerefe zahir babow :) Senlr ayni kafaya erişmek için iciyorum
La Sato sen yaslanmazsin :)
walla kötülemiyorum ama zevk alamıyorum o arabadan ben konfor olarakta puntonun eksiğini görmedim kapılardan giren rüzgar sesi hariç. fazla hızlarda bile frene dokundugunuz an hızınızı hemen düşürüyor. toyota bu konuda cok pasif frene basınca araba kayıyor fren yok gibi gidiyor araba o konuda dedim. bide 200 leri 105 beygir toyoto rahat görüyorsa 120hp arabada görür dedim. sahsen ben cok kolay görüyorum hiçte kokmuyorum. siena aracım vardı eşim arac kullanmasını bilmediği halde 120 den sonra yavaş yavaş telkinleri verirken puntoyla 170 yapıyorum hissetmiyor.
KONU SULANDI DEDİM SATO YANLIŞ ANLADI MALI SEK GÖTÜRÜYOR.
BEN İÇKİNİN TADINI BİLMEM.sigara duman altından öteye geçmedim. içenede saygım var kendi tercihidir ama beni böyle muhabbetlere karıştırmayın ağzımı bozarım. onunda anlamı olmaz. gerekte yok zaten. seviyeli muhabbetimizi seviyesi nedense forumda heb alakasız yerlere gidiyor. yinede yorum yapanlara teşekkür ederim.( Ama sadece yorum yapanlara laf olsun diye yazı yazanlara değil.)