SaLDo Nickli Üyeden Alıntı
hmm.
Acımasız eleştirilere katılmayacağım. Ayrıca iphone hava atılmak için kullanılan bir telefon değil. Şöyle ki; iphone stabil hız olarak 1 numaradır. Her zaman..
Tüm telefonları incelemişimdir. Evet fiyatı pahalı ama şöyle düşün. örneğin samsung s3 suan ikinci elde ne kadar? iphone 4 ne kadar? Bi kıyaslayın bakalım. Yani demek istediğim telefonu satarken samsungda zarar ederken, iphone de öyle aman aman bir zarar söz konusu değil. Senelerdir iphone kullanmaktayım. Şuan 5 var elimde. 1300 Tl ye satacak adam buldum bile. Şuan iphone nin tek sıkıntısı ios7. 4 ve 4s de acaip kasmakta. ama 5 ve 5s de bu böyle değil. 6 zaten bambaşka bir hız ve işlemciye sahip. Ayrıca ekranı genişletmesi hemen neden diğer telefonlara özendi etkisi yaratıyor anlamış değilim. Ekranı kucuk kalsa, ekranı kucuk yaramaz diyorlar, ekranı büyütse yok bilmem şu telefona özendi de büyüttü diyorlar. Ben şuan iphone yi övüyor gibi görünüyorum ama bu olay araba gibi . Yani kim neyi kullanıyorsa onun daha iyi olduğunu öne sürer. Bu hep böyle olmuştur. İphone asla rakiplerinden aşağı kalır yanı yok. Tek dezavantajı fiyatıdır. Ama bunu da yazımın başında belirtiğim gibi 2. elde telafisi vardır her zaman.
Ek olarak, samsung kullanan ve ekranını catlatmadan kullanan kimseyi inanın görmedim.