apro Nickli Üyeden Alıntı
Dediğinize katılıyorum, geçen gün araç baktım bi tane ilk sahibinden 27000 km de kazası vs. yok sadece boyasız dediği halde sol ön ve arka kapıda boya çıktı aracın km orjinaldi ancak motor gebermişti kaputu kaldırdığımda motor tozdan kirden resmen görünmüyordu, motor kaputunu kaldırmadan önce aracı bi süre kullandım adama sorduğum ilk soru "bu arabanın motorunda bir problemmi var" lakin araba çok hantaldı motor kaputunu kaldırınca neden böyle olduğunu anladım, abartmıyorum sanki birileri motorun üzerine moloz, toz, kum yığını dökmüş gibiydi ve örümcek ağı bile vardı. :) Allahtan boyasız dediği araçta boya çıktıda bahane oldu almadık arabayı. yoksa başımıza çok iş açardı araba, bu seferde yağmurdan kaçarken doluya tutulduk, yeni aldığım araç muhtemelen rent a car dan çıkma gerçi aracın motor performansında, içinde vs. eskime yok hani kilometresi kadar bi eskime var (direksiyon, vites topuzu, ön göğüs, dış kaporta ve koltuklar" araçtan tek şüphelendiğim şey nasıl olduysa gözümden kaçmış bagajdaki ilk yardım çantası avis'e ait ne diyelim inşallah km vs. düşürülmemiştir.