Ce: Torpido airbag çatlağı
Degisim yaptiran arkadaslara birsey sormak istiyorumm benim degisim olacak fakat servis benden iscilik istiyor
Sizce ne yapmaliyimm 270tl +kdv
Alıntı:
ayhank Nickli Üyeden Alıntı
Sizce ne yapmaliyimm 270tl +kdv
Ne koparırsak kar diyorlar yani. Neyse en azından astronomik bi rakam çıkarmamışlar. Hangi servis bu?
Valla oyle hocamm tan oto
Arkadaslar bugun cagri merkezinden aradilar aracimm parca ve iscilik ucretsiz olarak halledilecek hakkimizi aramasak 300tl odeyecektikk
Cevap: Torpido airbag çatlağı
benim araba 2011 punto evo aynısı oluştu serkan sonuç ne yaptırdınızmı...
2011 punto evo göğüs çatlağı sorunu benide mahvetti...servisten olumlu yanıt alıp ücretsiz yaptıran arkadaşlar yol gösterin....:(
Alıntı:
trucker Nickli Üyeden Alıntı
2011 punto evo göğüs çatlağı sorunu benide mahvetti...servisten olumlu yanıt alıp ücretsiz yaptıran arkadaşlar yol gösterin....:(
1 yıla yakındır ücretsiz yapılmıyor. ya özelde tamirini yaptıracaksınız yada mahkeme yoluna gideceksiniz.
Bu ariza nasil oluşuyor yavas yavas iz olarak meydana cikip catlamami oluyor yoksa birden mi catliyor
Alıntı:
Seagate189 Nickli Üyeden Alıntı
Bu ariza nasil oluşuyor yavas yavas iz olarak meydana cikip catlamami oluyor yoksa birden mi catliyor
o duruma göre değişiyor. önce şişip çatlama olabiliyor, şişmeden çatlama olabiliyor. güneş altında fazla bırakmak zararlı bir durum mesela, çatlamayı hızlandırıyor. baskı uygulayarak silmekte buna neden olabiliyor. bu işi konyada orjinalinin aynısı yapan bir arkadaşımız var. forum üyelerine özel indirim uygulamakta. yolunuz düşerse tavsiye ederim. iki yıl önce yaptırdım gayet memnunum. https://www.karabayotoestetik.com/po...catlak-tamiri/