dikiz aynanızda ne asılı ?
Printable View
dikiz aynanızda ne asılı ?
1- Kalp şeklinde Türkiye bayrağı
2- nazarlık.
ikisi birden asılı.
köpeğimin bebeklik oyuncagının içindeki zil ve nazar boncugu tabiki
bos...
Araç kokusu...
nazar boncuğu
Nazarlık ve araba kokusu sanırım! :)
Nazarlık...
araba kokusu asılı olacak
boş
benimkide boş tur. (oraay bişi asmak, oldum olası itici gelmiştir bana.)
ayrıca oraya herhangi bişi asmanın sürücünün dikkatini dağıtacağını düşünmekteyim.
Küçük Kur'an,mevlevi figürlü anahtarlık,maviboncuklu bileklik + araba kokusu
nazar boncuklu anahtarlık.
Hiç birimize nazar değmesin...
araç kokusu
küçük bir nazarlık
ayna boş
güneşliğin kenarında nazar boncuklu anahtarlık
Boş ve öylede olmalı bence.
boş benimki de.. dolu olması dikkati dağıtır bence doğru değil
hiç bişi yok...
nazar boncukları + koku
Boş. Dikkatimin dağilmasını sevmem.
senelerdir dikiz aynamda bişiler asılı olur ve dikkatimi dağıttığını hiç hatırlamam :)
araç kullanırken çokta çekingen olmamak lazım ama yinede konsantrasyon zorluğu yaşıyorsanız bana uymayın :)
benı yıka yazısı var bende
bende ortasından ıp gecırılmıs bos cd war .))) saka tabiki... kucuk maskot orgınal box eldıveni ve nazar boncugu bıde kuru kafacık war cok sırın .)
Benimkinde nazar boncuğu ve kuranı kerim asılı.Sinir katsayım artıp kafam attığında sakinleşmek için.Nefsimi kendimden ve dış mihraklardan koruyor.
bos.gorus acımda bişeyler sallanınca uyuz oluyorum. arabayı yıkattıgım zaman arac kokusu takıyolar arabaya biner binmez sokerim aynadan...
Bence de oranın boş olması sürüş rahatlığı açısından önemlidir..Babamların arabada da ayna boş ve rahat ..
valla benım aynada krom jant tı var gayet hos duruo barısada alıcam zaten :D:D:D:D
mesaj gıtmedı dıye 2 defa yazmısım pardon::D
adanademirspor bayrağı var
Üzerinde nazarlık resmi olan 1 çift minik bebek ayakkabısı
üzerinde nazarlık asılı sarı kıvırcık saçlı bir bebek
bos
Nazarlık ve araba kokusu...
Atatürk
kokulu bir ayıcık :)
arkadaşlar daha önce bu konu işlendimi bilmiyorum ama değişik dikiz aynası süslerinizi görmek isterim bende ne var bi bakınEklenti 1717
konunun aynısı var konu açmadan önce araştıralım :) bir yoruluyoruz birleştirmekten :D