Boya koruma önerileriniz izmir
Arkadaşlar aracımı alalı iki yıl oldu bu süre zarfında boya koruma pasta cila vs yaptırmadım. Benden önceki sahibi Sonax da uygulama yaptırmış. Son olarak üzerine sıçrayan boya damlacıklarından sonra küçük çiziklerinde etkisiyle boya koruma yaptırmak istiyorum. İzmirde önerebileceğiniz yerler ve fiyatlar hakkında bilgi verebilir misiniz?
Adliyenin karşısında Autoclub uce diye bir yer gözüme çarpıyor 6 aylık koruma 260 lira diyor internet sitesinde. Burası hakkında bilgisi olan var mı?
internet sitesi burda
Ce: Boya koruma önerileriniz izmir
Alıntı:
OperaIIX Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar aracımı alalı iki yıl oldu bu süre zarfında boya koruma pasta cila vs yaptırmadım. Benden önceki sahibi Sonax da uygulama yaptırmış. Son olarak üzerine sıçrayan boya damlacıklarından sonra küçük çiziklerinde etkisiyle boya koruma yaptırmak istiyorum. İzmirde önerebileceğiniz yerler ve fiyatlar hakkında bilgi verebilir misiniz?
Adliyenin karşısında Autoclub uce diye bir yer gözüme çarpıyor 6 aylık koruma 260 lira diyor internet sitesinde. Burası hakkında bilgisi olan var mı?
internet sitesi burda
Alıntı:
OperaIIX Nickli Üyeden Alıntı
internet sitesi burda
Acıkcası ben g.puntomu çiğli de bulunan Bosch Car servisinde komple detaylı temizliğe götürdüm .Adı Tırak Otomotiv.Bütün kapı koltuk ve tavan döşemelerim dahil boya korumasıyla birlikte 300 tl ödedim ve de memnun kaldım.Daha önceleri bende aylık periyotla olması gerektiğini duydum başka bir servisten fakat alakası olmadığını hava şartları yada kullanıma göre değerlendirmek gerektiğini söylediler nekadar doğrudur bilemem ama size tavsiye edebilirim.
İzmir'de Hardcore Garaj Cem bey. Mutlaka arayınız,selamımı iletiniz. Gereken bütün yardımı en ince titizlikle yapacaktır.
Alıntı:
cdogu Nickli Üyeden Alıntı
İzmir'de Hardcore Garaj Cem bey. Mutlaka arayınız,selamımı iletiniz. Gereken bütün yardımı en ince titizlikle yapacaktır.
Cem beye nasıl ulaşırız acaba internette söyle bir baktım yarattığı şaheserler ulaştım ama bir telefon veya adres bulamadım :))