Arkadaslar cikmazdayim yardim edebilirmisiniz?
Arkadaslar araniza 5 ay once falan katildim 2008 5k 1.3 t.jet punto ile cok cok sevdim aracimi az yakti ogrenci halimle mutlu etti emsaline gore konforu sportif gorunumu elektronik direksiyonu ile asik etti kendine fakat ailemin maddi sikintisi ile uzun surmedi ayrilmak zorunda kaldim 2 ay once su an durumu duzelttik fakat piyasa artti benim sattigim arac 2 lira yukseldi ki sattigim fiyat su an cebimde yok 17 binlira param var sadece punto bakiyorum fakat bu paralara temiz puntolar yok hasar kayitli kazali araclar var bende boyasiz degisensiz 2007 160 bin km ilk sahibinden bi punto buldum arac cok temiz gercekten fakat tek kapi aslinda daha sportif gorunum ama internetten arastirdigimda burdaki yorumlar cikti genelde herkes alirsin son sahibi olursun falan seklinde yorumlar yapilmis pazartesine kadar dusunme zamanim var sizce ne yapmaliyim almalimiyim yoksa 5k mi bakmaliyim gerci butcem az 20 nin uzerinde hep eli yuzu duzgun araclar kafam cok karisik :uhm00000: lutfen su kardesinize yardim edin