-
Alayına isyan Bodrum :):)
-
araba süper güle güle kullan hele bodrum caddelerinde ayrı bir göze çarpıyodur8O
-
Aramıza hoşgeldin...
Güle güle, kazasız-belasız kullan! Yakıyor ortalığı...8O
-
hoşgeldin arakadaki yazı hariç çok güzel ve uyumlu olmuş.
-
güzel araç kazasız belasız ...
-
gayet gusel gule gule kullan kazasız belasız
-
-
hoş geldin, güle güle kullan keyifli sürüşler dilerim, ön cama güneşden koruyucu ince film güzel olmuş da far kaşı varmı yok mu anlıyamadım açık renk olduğu için sanırım pek belli olmuyor..
-
İyi seçim,aramıza hoş geldin...
-
hoş geldın kazasız belasız kulanman dıleğıyle
-
Güle güle kullan.İyi günlerde.
Şık duyor.Arkadaki yazı hariç tabii
-
güle güle kazasız belasız kullan...
jantlar MAM W1 modeli sanırım. 15'lik mi 16'lık mı acaba? aynı modeli beğenmiştim ben de, ne kadara ne zaman aldın acaba?
-
eyw teşekkür ederim o yazıyı arabayı beğenmiolardı o yüzden yazdırmıştım şimdi yazı yok far kası var kendi emeğim kendim bişeyler yapmaya calışıorumm polislerden biraz cekioruz ama olsun...
-
Hosgeldin Çelebinin arkadaşı olmalısın,
Resimleri biraz daha ufaltıp koyarsan ızlenmesı kolay olur
ıyı forumlar,
Hazıranda gorusuruz.
-
Aramıza hoşgeldin. Araba yay diye ağlıyo jantlar çok yakışmış ama alçaltman lazım.
-
Hoşgeldin Arkadaşım...
Araban çok güzel hayırlı günlerde kullan...
Jantlarının markası ve ebatları nedir acaba?
-
jantlar sır galiba o kadar soran var arkadaş bir cevaplamadı. ?:)
-
Bu arada MAM'ın almanyada ki Fabrikası bizim uzak bi akrabanın. Fiyatlarda indirim falan yaptırırım düşünürseniz. Buraya da onların firma getiriyor.
-
jantlar mangels 16 yay takamıorum malum bodrum yolları bu haldeyken bile arka lastiklere sürtüor ilk camurlukları actırcam sonra yay takıcam yorumlar icin saolun...
-
nasıl surtuyor, ne lastık taktın ???
-
205/50/16 geniş tabanlı lastik taktım
-
güle güle kullan kazasız belasız..
-
-
maşşallah kardeş allah kaza bela vermesin ebat olarakda lastikler için güzel seçim
-
güle güle kullan çok şık duruyor aracın
-
saol tşk ederimmm.. allah kimseye kaza bela vermesinnnn
-
İyi günlerde kullanman dileğiyle...
-
Park sensörleride var çok güzel.
-
hosgeldın kazasız cezasız surusler kardes...
-
güle güle kullan ama Allah Allah 205 taban niye sürtüyo ki acaba ?jantın offsetinden olabilir mi ?
-
güle güle kullan jantın ebadı normal hız lı kulanıpta tümseklerden atlıyorsan o zaman belki
-
aramıza hoş geldin arkadaşım jantların offset değerlerini verebilirmisin çünkü bizde ileride jant takmak istediğimizde böyle sorunlarla karşılaşacağız
birde aman çamurluk açtırırken dikkat araban yeni en ufak bir yanlış harekette arabanın çamurluklarının çürümesine neden olursun birde sakın çamurluk içlerinden kestirme en ufak bir kazada bile direk katlanıyor kesilen çamurluklar
tekrar hoşgeldin
-
Kardeş yaa kaşlar fiber olmayınca olmuyo be ya fiberden yaptırcan ya da Bülent abininki gibi kaput uzatcan bide güneşlik filan olmuyo Gp ye Şahin değilki bu ama onun haricinde araba güzel:busted_cop:
-
kardeş araban çok tatlı olmuş. jant şok yakışmış
-
teşekkür ederim ama bodrumda herkes aynısını yapmaya başladı arabanın benim arabada kuşak var bitek ordan ayrılıoo görüşleriniz için teşekkür ederim sonuçta zevk meselesi zaten kaş arıorum far kaşı bilgisi olanlar hbr veirse sevinirim tekrar tekrar teşekkürler....
-
Bi kac yenilik benden..
-
bence çok şık olmuş, kazasız belasız güle güle kullan...
-
güzel baba güzel devam modifiyeye dur yok gidebildiği kadar devammmmmm:):):):):):):
-
Çok şık .....
güle güle kullan kazasız belasız kullan ;);)
-
tşkler bu modifiye olayı bağımlılık yapıoo dur diyemiosun walla aklıma ne gelirse elimden geldiği kadar yapıorumm durmak yok dvm...Modifiyenin sonu yok..