Telekomunikasyon İletişim Başkanlığı You Tube'un mahkeme kararıyla erişime kapatıldığını duyurdu.
Twitter yasağından sonra Youtube hakkında da erişim yasağı getirildi. Karar gün içinde aşama aşama uygulanacak.
Printable View
Telekomunikasyon İletişim Başkanlığı You Tube'un mahkeme kararıyla erişime kapatıldığını duyurdu.
Twitter yasağından sonra Youtube hakkında da erişim yasağı getirildi. Karar gün içinde aşama aşama uygulanacak.
Haydi gecmis olsun.
Geç bile kalındı.
adminlerimiz forumumuzunda kapatılma ihtimaline karşılık bir çalışmanız var mı? malum sayıca azda olsak muhalif sesler var forumda (ben dahil).
kullanıcı bilgilerini devlete falan verek demeyin la yakarım puntoyu haa :D
En güzeli olmuş.
Pro Üzerinden Note II ile Gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Offff diyorum....
yoo benimki açık , hatta 5 dakka önce rte nin bilali akşam gastesine niye gittin diye azarladığı videoyu izledim )
harun ben iyiki kapandı gibi bir şey algıladım yanlış mı algıladım canım :D
Ben de öyle algıladım. Sanmıyorum ama :)
Hepimiz biliyoruz,sesinin hali düşmesin diye kapatıyor. İçine twitter kaçmış :)
Bizde youtube çekiyor :)
Ya arkadaş adamlar yol yaptı o kadar siz hala youtube tıvitır mıvitır.
Ee ben nasil giriyorum hala
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Vallaha bende telefondan giritorum.
Pro Üzerinden Note II ile Gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Harun abi anladım :)))
Yokla telden giriyorum pc den denemedim hic
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Ne güzel punto test drive Honda vsa nedir TSİ vs VTEC karşılaştırma filan seyrediyordum siyaset karişmasa olmaz
dns adresi verecek yok mu???
4.2.2.2
4.2.2.4
141.211.125.17
141.211.144.17
chrome kullanıcıysanız matevpn yükleyin. en sorunsuz program.
Programla dns ile olacak is degil. Tayyibin gitmesi lazim :D
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
209.244.0.3
209.244.0.4
birde chromede zenmate eklentisini yükleyebilirsiniz
abooo :) forumca toplanıp bi duaya çıkalım o zaman. yahut bi konu açalım. forum kapanmasın diye herkes altına ayetel kürsi yasin bakara makara ne biliyorsa okusun yazsın. google dan kopyala yapıştır olursa kabul olur heralde :)
şaka bi yana da youtube un kapatılmasına sebep ses kayıtlarını dinledim. yeminlen var ya adamlarda ne onur ne şeref ne vatan sevgisi bişey yok.
padişahın seçimleri kaazanması için adamlar ülkeye füze atıp vatandaş öldürmeyi ülkeyi savaşa sokmayı planlıyorlar resmen...
sonra da bütün dünya hükümetin basiretsiz ve ahlaksız politikalarını izlerken tr de youtube vatan haini ilan edilip kapatılıyor. neden vatandaş bu şliğimizi görmesin...
reyhanlı olayı da bunların bi filmi değilse ben de adam değilim...
bu şlerden herşey beklenir.
O zaman oylarımız yine yeniden akepeye !
Bizim DNS miz hiç değişmedi !
1.8.8.1
1.9.3.8
...