arkadaşlar bugün itibariyle 1.4 fire active aracımın aküsü bitti akü alacağım uygun yollu kaç amper akü ve hangi marka tavsiye edersiniz ?
Printable View
arkadaşlar bugün itibariyle 1.4 fire active aracımın aküsü bitti akü alacağım uygun yollu kaç amper akü ve hangi marka tavsiye edersiniz ?
Orijinali 55 amp.varta akü idi,6 yılın sonunda bitti.
İki sene önce 60 amp.mutlu akü aldım şu ana kadar bir sıkıntı yok.
benim de akü 2 sene oldu gayet iyi. Mutlunun 60A aküsü.
anladım yani 60 amper diyosun dimi dostum oke sağol
55 de olsa 60 da olsa işini görür.
varta çok uzun ömürlü diyorlar, bitince varta alıcam ...
Ben Mutlu 60A tavsiye ederim. Punto'mda bunu kullanıyordum.
mutlu akü 1 numara
Bizim elektrikçi İnci akü diyor adaş :) bilgin olsun :)
üstündeki 50a dir. 60a takarsan ortaki takozu sökmen lazım yoksa sığmıyor birde kayış kısa gelir.
çok sağolun dostlar inci akü aldım 60 amper fiyatıda 125 tl 0 teşekkürler
Hayırlı olsun
İnci Akü Tavsiye ederim
çok teşekkürler arkadaşlar
Mutlu aku 60amper 135 tl idi gayet memnunum 3ay oldu
Bence varta en iyi akü.
para sıkıntı değilse varta al orjinal çıkışı varta
Neden Türk malı akülerin üst düzey olmadıklarını düşünüyorsunuz ? :g0000000:
Yada üst düzeyden kastınız nedir ?
İlginizi çeker diye veriyorum. Bir forumda yapılan güncel oylama sonucu aşağıdadır.
mutlu 38% (480)
varta 27% (345)
inci 11% (141)
delphi 6% (80)
yuasa 4% (60)
acdelco 4% (57)
yiğit 3% (42)
power 2% (29)
birmot 0% (10)
exide 0% (9)
tunç 0% (6)
fiam 0% (4)
Toplam oy : 1263
Güzel seçim.
Diğer arkadaşlar için yazıyorum. Kapıda montaj dahil , eski akü iade olmak kaydıyla güncel fiyatlar
60 amper - Akü Listesi
Marka : Mutlu Akü
Ürün Kodu :LS2-60F
Ebatı : 242 * 175 * 190
Fiyat : 129,00 TL
Marka : İnci Akü
Ürün Kodu :1006076
Fiyatı : 115,00 TL.
Marka : Povver Akü
Ürün Kodu :LS2-60F
Fiyat : 114,00 TL
Delphi akü en iyisidir
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Müşteri memnuniyeti bir ürünün kaliteli olduğunun en iyi göstergesidir. Çünkü kalite dediğimiz olgu, ürünün müşteri beklentilerini karşılamasının bir ifadesidir.
Bunu otomotiv endüstrisinde kalite ve proje konusunda çalışan biri olarak yazıyorum.
Sizin kaliteden anladığınız genel olarak teknik değerlerin daha yüksek olmasıdır. Basit örnek mercedes in teknik değerleri tabiki fiattan daha iyidir.
ama bu fiatın kalitesiz olmadığı anlamına gelmez. Çünkü fiat benim beklentilerimi karşıladı ve memnunum. Ama mercedes karşılayamadı çünkü fiyatı çok yüksek idi.
Bunu biraz otoshowda daki fiyat kalite endeksi gibi düşünün. Biraz eski ama bir fikir verir genede. G.Punto 4.85 Mercedes 3.53 gibi
Otohaber - 'En Güvenilir Otomobil Portalı' - Binek otomobiller
Vartanın en büyük avantajı arkasında Johnson Controls gibi bir dev olmasıdır. Bu yüzden Ar-Geye büyük kaynak aktarabiliyorlar. Mutluyu bilmiyorum ama inci aküde hiç fena değil bu konuda. iki firmada start stoplu araçlar için akülere odaklanmışlar. Varta power frame dediği ızgara teknolojisi kullanıyor. Buna karşılıkta İnci akü nano teknoloji kullanıdığını söylüyor.
60 amper için
inci akü 119 tl
varta 130 tl
mutlu akü 129 TL
Ben inci akü veya mutlu akünün beklentilerimi yeterince karşıladığını düşünüyorum ve bu yüzden kaliteli buluyorum. Ayrıca türkiyede üretilmeside bence büyük avantaj. Yukarıdaki oylamanın arkasındayım.
Ben şunları buldum. Varta için
Technology | Automotive | VARTA
PowerFrame® ızgara teknolojisi hakkında daha fazla bilgi edinin :: PowerFrame® TRUE STRENGTH
SORULAN SORULAR :: PowerFrame® TRUE STRENGTH
inci akü için
NanoGold Start-Stop ELA | İnci Akü
İnovasyon | İnci Akü
Fikri Haklar | İnci Akü
İş Birlikleri | İnci Akü
Faaliyet Alanları | İnci Akü
Delphi akunun asit kacirma ortalığı kirletme şansı yok mutlu akuden hi memnun değildim delphi aku fiat grubunda tesisatida üretiyor orjinal aküsü sayilir
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
beyler akü aldım konu kapanabilir herkese çok teşekkürler
aracın üzerinde gelen ne markaydı bilmiyorum ama, servis 2 sene önce 50 A tunç akü taktı daha ilk günkü gibi.daha önceki aracımda tipoydu onda da tunç marka takılıydı. o da 6 yıl götürdü beni.
60 amp mutlu aldım bir sıkıntısı yok şuan
IPhone cihazımdan aracılığıyla gönderildi.
2008 Grande Punto 1.3 Multijet Active 75hp Füme
Ben tam 8 yıldır orjinal 50 amperlik Varta aküyü kullanıyorum. Hala tek marşta alıyor.
ben çok akü değiştirdim araçlarımda..
saçma gelecek belki ama Kocabay diye bir akü aldım zamanında..
senelerce ben kullandım..
benden sonraki sahibi tanıdığım biri üstüne ikinci arabamı alacağım halen kullanıyor.. :)
hiçde öle değil ama aracımı 2011 temmuzda aldım 2013 kasımda bakıma götrdügümde usta aku bitmek üzere dedi 125 lira vererek değiştirdim :( bu kadar cabuk akümü biter be